|
Post by Mavi on Nov 28, 2020 20:52:05 GMT
Alex , Next , aktualnie jeszcze walczę z korektą 38 odcinka. Pewnie mi zejdzie do 1 w nocy gdzieś i odcinek na rano będzie. Jeśli określić skalę mojego załamania nerwowego w tym tygodniu, to nie wiem, czy nie będzie to mniej niż zero, bo aż włączyłam soundtrack Zemheri i Afili Ask, a ja obu nienawidzę. W sensie, że nie ten 38 jest taki zły, tylko cały tydzień mam taki tragiczny emocjonalnie i stąd ta cała obsuwa. Z komentarzem wpadnę, wpadnę. Alex, zaparkowałaś na twitterze?
|
|
|
Post by Alex on Nov 28, 2020 21:04:47 GMT
Alex , zaparkowałaś na twitterze? Na razie tylko przy hasztagu #DorDem Bardzo mi się podobają komentarze Tylko niestety musi mi google translator pomóc w rozczytaniu ich. I będę musiała ściągnąć program do robienia gifów, bo nigdzie nie mogę znaleźć takich, jakie chcę, a jak już znalazłam zbliżone to nie mogę ich skopiować fochy
|
|
|
Post by Mavi on Nov 28, 2020 21:56:05 GMT
Alex, zakładaj konto, dawaj namiar, chcę obserwować. Twitter ma to do siebie, że gifów ściągnąć się nie da zbytnio
|
|
|
Post by Mavi on Nov 28, 2020 22:30:57 GMT
Alex, Next, W 38 boskie jest, jak Ali przychodzi do Fermana. Ledwo puka, otwiera drzwi i z wyrzutem w głosie do Fera "odesłał mnie pan".
|
|
Next
Moderator
|
Post by Next on Nov 28, 2020 22:32:06 GMT
No właśnie to samo miałem pisać dawaj namiary na konto.
|
|
|
Post by Alex on Nov 28, 2020 22:53:34 GMT
Na razie jeszcze nie zakładałam konta, podczytuję tylko Jak się zdecyduję to się pierwsi o tym dowiecie, ale wkurzył mnie ten portal przez te gify. Na razie mam na niego focha, wrócę tam jak mi przejdzie
|
|
|
Post by Mavi on Nov 28, 2020 23:12:30 GMT
Na razie jeszcze nie zakładałam konta, podczytuję tylko Jak się zdecyduję to się pierwsi o tym dowiecie, ale wkurzył mnie ten portal przez te gify. Na razie mam na niego focha, wrócę tam jak mi przejdzie Alex proponuje taki patent. 1. Możesz wypisać mi scenki i jej czas, z czego chcesz gif i ci zrobię. 2. Zakładaj konto i nie pitol. Chcę mieć w końcu z kim pisać po pl o AlFer i DorDem. zabawa
|
|
|
Post by Alex on Nov 29, 2020 0:10:40 GMT
Mavi1. Spróbuję jutro (dzisiaj) sama się pobawić, jak mi nie wyjdzie to będziesz zmuszona mi pomóc 2. Zobaczę jak to działa i jak mi się spodoba to założę Po polsku możemy pisać tutaj, po co tam skoro nikt nas nie zrozumie? Będę musiała poduczyć się tureckiego.
|
|
Next
Moderator
|
Post by Next on Nov 29, 2020 11:20:39 GMT
To tylko ja nie jestem w friendshipie DorDem.
|
|
|
Post by Mavi on Nov 29, 2020 13:25:55 GMT
To tylko ja nie jestem w friendshipie DorDem. Next, Jak ty wytrzymujesz bez ich shipowania? Tak się da? Jak? Kuźwa, toć oni są tak niesamowicie kompatybilni, że szoooook. seks
|
|
|
Post by lucy on Nov 29, 2020 13:37:19 GMT
Którego gifa Wam z twittera wyrwać? Nowa postać:
|
|
|
Post by Mavi on Nov 29, 2020 13:40:49 GMT
Ech, uszczęśliwiają nas na siłę tymi babami. lucy, Alex, chciała gify spod #DorDem, ale nie wiem, które.
|
|
Next
Moderator
|
Post by Next on Nov 29, 2020 17:36:05 GMT
Którego gifa Wam z twittera wyrwać? Nowa postać: To jest cemre z okrutnego stambułu nie poznałem jej.
|
|
|
Post by Mavi on Nov 29, 2020 17:40:38 GMT
Next, to nie ona. Ta grała protkę w To moje życie.
|
|
Next
Moderator
|
Post by Next on Nov 29, 2020 17:49:42 GMT
Jak się ta aktorka nazywa.
|
|
|
Post by Alex on Nov 29, 2020 18:55:41 GMT
lucy Dzięki, już sobie poradziłam Nie widziałam chyba nigdzie tej aktorki. Coś mi się wydaje, że ona będzie dla Doruka Nie, ja nie chcę! rozpacz
Jak na pierwszy raz chyba nie jest tak źle Nawet mi się spodobała ta "robota"
|
|
Next
Moderator
|
Post by Next on Nov 29, 2020 20:12:25 GMT
Może dla Aliego za Nazli. Już chyba nie może być bardziej irytujący niż Nazli.
|
|
|
Post by Mavi on Nov 29, 2020 20:39:54 GMT
Odcinek 38: Cholera, szlag mnie trafiał przy tym lekarzu z klubu. Groził, poniżał i robił, co chciał. Pierdyknęłabym takiego raz i by się skończyło. Podobało mi się, że Ali wygarnął Fermanowi, że go zostawił. Ta rozmowa w gabinecie była trochę w stylu mini sprzeczki w typowym związku. Najlepsze, jak Ali zapukał, otworzył drzwi i zamiast się przywitać od razu "Odesłał mnie pan".Ferman mnie wkurzył w tym odcinku. Nie dość, że za specjalnie nie pomógł Alemu, a raczej wcale mu nie pomógł. To sobie sałatkował z Ferdą... Potem przyszedł do tego baru i też chwila z Alim i do Ferdy. Przyłożyć takiemu tylko wałkiem do ciasta. Beliz kazała mu nie przychodzić przez 48 godzin do domu i dobrze. I tak mało wiele się małą zajmował. Rozwaliło mnie to, że zadzwonił do Fatos. Mam nadzieję, że wkrótce nam ją pokażą. W ubiegłym sezonie też było tak, że raz poszedł na wizji (że tak ujmę) i dwa razy zadzwonił i potem mieliśmy już pokazaną Fatos. Także... No i dawać kissa AlFer, bo 5 grudnia mija rok od poprzedniego. Nazli, Ferda - na księżyc. Tutaj nie ma nawet, co komentować. Adil zdurniał. Nagle w ogóle się Alim nie interesuje. Zachowuje się tak, jakby kompletnie o nim zapomniał, bo ma córeczkę. Tylko ta córeczka nie chciała dać zgody na operację, o tym to już zapomniał... Ali dobrze Nazli pojechał. Bardzo dobrze. I oby jak najdłużej do tej pindy nie wracał. Doruk... To nadal kochany pączuś. Między nim a Demirem jest taka kosmiczna chemia. Dużą robotę robi też fizyczny wygląd Hakana i Firata. Czasami wyglądają prawie identycznie. Naprawdę, wątek DorDem to dla mnie sztos. Wybuch Alego wcale nie nastąpił tylko dzięki Dorukowi. Po prostu wszystko się nałożyło, a zwłaszcza ta głupia dewolaja, dla której końcem świata było, że jej nie chciał trzymać Ali za rękę. No kurw., umarłaby bez tego... Widziała, na co się pisze, wchodząc w tę relację, a teraz zaczyna jej to przeszkadzać... Spitalaj, kobieto. Plus co za debil wpadł na pomysł tej sceny ze śpiewaniem na spacerze. Myślałam, że mi uszy zwiędną. Alex ile DorDemowego dobra seks
|
|
Next
Moderator
|
Post by Next on Nov 29, 2020 21:20:55 GMT
Dokładnie tak samo uważam słowo w słowo co tu napisałaś. No może poza durukiem musi odkupić winy. Mavi zacząłem jeść kolacje i włączyłem doktorka ale jak doszło do tej sceny z śpiewaniem omal się nie zakrztusiłem i wyłączyłem odcinek.
|
|
|
Post by Alex on Nov 29, 2020 22:24:33 GMT
Nazli, Ferda - na księżyc. Tutaj nie ma nawet, co komentować. Niech zabiorą jeszcze ze sobą Gunesa i to jego "Sułtanko"... Plus co za debil wpadł na pomysł tej sceny ze śpiewaniem na spacerze. Myślałam, że mi uszy zwiędną. No to całe szczęście, że prawie całą scenę przewinęłam Najbardziej mi się w tym odcinku podobało "Jest wielu ludzi, którzy mnie kochają. Ale jestem zmęczony przebywaniem między nimi, doktorze." i jak Demir poleciał za Dorukiem, a potem olał Acelyę Oraz Ali wygarniający Nazli po całym odcinku jej fochów. I tak miał cierpliwość, jak ją widziałam na ekranie to mnie szlag trafiał.
Skoro zbliża się pierwsza rocznica AlFer i mamy 40 odcinek to mam nadzieję, że przygotowali coś specjalnego. Co do Fatos to nie wiem dlaczego, ale wydaję mi się, że prędko jej nie zobaczymy...
|
|
|
Post by Mavi on Nov 29, 2020 23:42:01 GMT
Alex,dzisiaj kręcili cały dzień i noc w Kadikoy w jakimś barze (podobno) i na ulicy, więc bardzo możliwe, że doczekamy się w końcu jakiegoś pobicia może czy coś. Nie wiem, ale ja naprawdę, pożądam wspólnego mieszkania AlFer, przytulasa AlFer i niech pokażą Fatos.
|
|
Next
Moderator
|
Post by Next on Nov 29, 2020 23:44:25 GMT
O tak chce to zobaczyć, jak wreszcie ferman zauważy aliego. Potem go wyleczy. A od tego kurtka droga do wspólnego mieszkania i przytulania. serduszkoo
|
|
|
Post by Mavi on Nov 30, 2020 0:16:53 GMT
Alex, Z DorDem to miałam niezłą polewkę. Jak Doruk go zaprosił na ten obiad, a ten że nie. Doruk z fochem sobie poszedł i... To przypomnienie tekstu o miłości To było takie A potem i tak razem wylądowali w piwnicy na randce
|
|
Next
Moderator
|
Post by Next on Nov 30, 2020 1:36:55 GMT
I ten tekst że beliz albo tanju są zbieraczami. Tą rozmową fermana z alim to jeszcze ferman bardziej dobił aliego. Że miał racje ale źle przekazał to jak miał przekazać listownie, czy napisać. Albo powiedzieć szanowny panie pan się sam specjalnie skrzywdził. Rozmowa aliego z nazli była ekstra, Ali jej powiedział dobitnie że lepiej nie będzie bo on nie jest chory, ma autyzm. Najlepsza scena odcinka obok tej w gabinecie, jak ali zapukał do fermana i powiedział dla czego mnie pan odesłał.
|
|
|
Post by Alex on Nov 30, 2020 13:36:39 GMT
Alex , Z DorDem to miałam niezłą polewkę. Jak Doruk go zaprosił na ten obiad, a ten że nie. Doruk z fochem sobie poszedł i... To przypomnienie tekstu o miłości To było takie A potem i tak razem wylądowali w piwnicy na randce Aşk, aşk Ale że nam nie pokazali tego obiadu to im nie wybaczę, będą się musieli bardzo postarać, aby odkupić swoje winy. Może z okazji tej rocznicy AlFer dają nam też coś z DorDem, dwa w jednym. I za dużo dat by nie trzeba było pamiętać. Najlepiej niech ich gdzieś razem wyślą, na operację do jakiegoś pacjenta na drugi koniec Turcji.
Wygooglowałam sobie tę aktorkę i taka dość przeciętna jest. Na jednych zdjęciach mi przypomina Beren Saat, na drugich Alinę Boz... Z tego co widziałam to od "O hayat benim" nigdzie nie grała. Aż tak kiepsko jej tam poszło? Po takim hicie to propozycje powinny się sypać jak z rękawa. Chciałam nawet dać jej szansę, ale z racji tego, że najpewniej będzie przydzielona do Doruka to... Przykro mi. Nie mogliby dać jakiejś nowej lekarki skoro już muszą?
|
|
|
Post by Mavi on Nov 30, 2020 14:18:19 GMT
Alex , Next , dali zapowiedź zwiastuna, a tam znowu ryczy Nazli... Naprawdę, jak ja mam się nie denerwować? Zamiast dać sensowny zwiastun, to znowu będzie o dupie Maryni. Alex, nie jest powiedziane, że to lekarka. Jest powiedziane, że to nowa sąsiadka Alego. I mam nadzieję, że nie będzie lekarką, bo ja więcej bab nie zniosę.
|
|
|
Post by Alex on Nov 30, 2020 14:21:18 GMT
Alex , Next , dali zapowiedź zwiastuna, a tam znowu ryczy Nazli... Ciekawe z jakiegoż to powodu tym razem... Zwiastun dzisiaj?
|
|
|
Post by Mavi on Nov 30, 2020 14:52:21 GMT
Alex , Next , dali zapowiedź zwiastuna, a tam znowu ryczy Nazli... Ciekawe z jakiegoż to powodu tym razem... Zwiastun dzisiaj? Tak, będzie wieczorem. Nie wiem, dlaczego, ale na pewno nas zdenerwuje (delikatnie powiedziawszy)
|
|
|
Post by Alex on Nov 30, 2020 15:03:09 GMT
Mavi Może nie będzie tak źle. Ja liczę, że pokażą mi tam chociaż troszeczkę AlFer i DorDem, ale coś mi się wydaję, że zamiast tego zobaczę tą nową, a to już mi się średnio podoba. Oby tylko nie poszli w to, że ona się zakocha w Alim...
|
|
Next
Moderator
|
Post by Next on Nov 30, 2020 15:21:06 GMT
Ciekawe z jakiegoż to powodu tym razem... Zwiastun dzisiaj? Tak, będzie wieczorem. Nie wiem, dlaczego, ale na pewno nas zdenerwuje (delikatnie powiedziawszy) Ileż można słuchać tego wycia. Nigdy więcej serialu z tą aktorką tak mnie wku.
|
|