|
Post by Alex on Dec 3, 2020 14:05:13 GMT
Tylko skoro ma 36 lat to niemożliwe, żeby od 15 lat był lekarzem, bo musiałby zacząć jak miał 21. Nie wiem jak wygląda w Turcji system szkolnictwa, ale pewnie nie tak drastycznie różny od naszego, a u nas po skończeniu liceum ma się 19 lat + studia 6 i rok stażu (13 miesięcy chyba dokładnie) i dopiero wtedy można rozpoczynać specjalizację, czyli mając 26 lat. Więc Ferman jest lekarzem od 10 (11, jeśli liczyć od zakończenia studiów) lat. A tak w ogóle to było kiedyś mówione na którym roku rezydentury są Nazli i Demir? Albo jak długo pracowali zanim doszedł Ali? Mavi A skąd się wzięły te newsy o Doruku?
|
|
|
Post by Mavi on Dec 3, 2020 15:00:05 GMT
Alex, newsy o Doruku to z mojej głowy. figielek Czasami faktycznie są przecieki, ale tym razem celowo wpuściłam w maliny. Nie, nigdy nie było mówione, który rok rezydentury to dla Demira i Nazli. A system chyba wygląda tak 4- pierwsza część podstawówki 4- starsza podstawówka /gimnazjum pierwszy egzamin po szkole 4 - liceum, technikum etc. egzaminy na studia 6 lat studia (bo lekarskie) 1 staż
|
|
|
Post by Alex on Dec 3, 2020 15:40:43 GMT
Alex , newsy o Doruku to z mojej głowy. Czasami faktycznie są przecieki, ale tym razem celowo wpuściłam w maliny. Nieładnie z twojej stronyfoch Nie, nigdy nie było mówione, który rok rezydentury to dla Demira i Nazli. A system chyba wygląda tak 4- pierwsza część podstawówki 4- starsza podstawówka /gimnazjum pierwszy egzamin po szkole 4 - liceum, technikum etc. egzaminy na studia 6 lat studia (bo lekarskie) 1 staż Czyli system praktycznie taki sam jak w Polsce, 8 lat podstawówki + 4 liceum (5 technikum), zakładając, że rozpoczynają szkołę w tym samym wieku co u nas. Ali przyszedł do szpitala od razu po stażu, żeby rozpocząć rezydenturę, a Nazli już tam pracowała i wyglądało na to, że już od jakiegoś czasu, czyli wychodziłoby na to, że ona jest starsza od Alego.
A, no i jak to jest, że Doruk przez x czasu był lekarzem wojskowym, a teraz zaczyna praktycznie od zera, czyli jako rezydent? Trochę to dziwne.
|
|
Next
Moderator
|
Post by Next on Dec 3, 2020 18:54:24 GMT
Gdzie wy się podziewacie, odpaliłem odcinek o 19:30 napisałem i cisza.
|
|
|
Post by Alex on Dec 3, 2020 20:58:31 GMT
Gdzie wy się podziewacie, odpaliłem odcinek o 19:30 napisałem i cisza. Oglądałam od momentu, jak Nazli zaczęła płakać pod salą operacyjną, bo musiałam poczekać aż mi internet wyjdzie z kryzysu. Za dużo scen Nazli i Doruka. Za dużo, za dużo, za dużo, za dużo! I zero DorDem. Chciałam sobie gify porobić, a tu materiału brak, będę musiała poszukać ewentualnie w poprzednich odcinkach... niemoc Co to w ogóle miało być? Jakieś rozmowy, podwózki do domu motorem? Jak już ktoś będzie miał na niego wsiąść to na pewno nie ma być to Nazli. Jeszcze niech mi powiedzą, że ona się pierwsza dowie co dolega Dorukowi... Beliz odwaliło totalnie. Ferda jako ordynator to naprawdę świetny wybór, nic tylko czekać aż oddział się rozleci...
|
|
Next
Moderator
|
Post by Next on Dec 3, 2020 21:34:02 GMT
Ja od momentu jak płaczka płakała w kawiarni. ale miałem przerwy. Ktoś nam tanju podmienił gratulował aliemu.
|
|
Next
Moderator
|
Post by Next on Dec 3, 2020 21:44:33 GMT
Oby ta scena z paleniem wspólnych zdjęć była wymowna i AlNaz nie powróciło.
|
|
|
Post by Mavi on Dec 3, 2020 21:49:02 GMT
Alex , Next , przepraszam, internet dawał dupki, zrywało połączenie plus ten nowy fb, co mnie w ogóle nie słucha... Po pierwsze, pragnę odnotować ważny fakt. W tym 40 odcinku ani razu nie padło słowo "Sułtanko" i nie było Gulin i Gunesa.
Nie rozumiem, o co się FerBel pogryźli... Serio. To znaczy, wiem. Wiem, że zaręczyny w takich okolicznościach, wiem, że urażona duma, wiem... Ale Beliz to coś ciężkiego spadło na głowę. I z resztą, o co oni się gryzą? Nie rozumiem. Zachowują się jak małżeństwo w trakcie rozwodu, które walczy o dziecko... A oni nawet nie mają ślubu i to nie jest ich wspólne dziecko. AlFer? Widział ktoś AlFer? Czuję się oszukana jak cholera. Ozet puścili bez AlFerowej sceny, tylko się skończył na płaczącej Nazli, a sam właściwy odcinek zaczął się już w kompletnie innym miejscu. DorDem - dosłownie przez sekundę byli razem przy stoliku. Co mi się podobało, to Ferman, który jedzie po Ferdzie przy każdej możliwej okazji i ma gdzieś jej zarządzanie. Tanju myślał, że mu dowali, a tu niespodzianka... Psychiczna baba od operacji plastycznych nagłośniła, że to niby oni zrobili jej taką krzywdę. Szkoda, że ta baba zrobiła te zdjęcia telefonem Doruka podobno. I pewnie się chłopakowi dostanie, jeśli kiedyś do tego dojdą i o ile pociągną ten wątek. Czy ma ktoś płyn do przemywania oczu? Dlaczego Doruk siedział z Nazli i Aceylą? Dlaczego Doruk się zrobił taki milusi dla Nazli? Halo... Co to za zdradzanie Demira? Mam wrażenie, że w tym sezonie scenarzyści robią wszystko, byle tylko nie dać nam scen naszego AlFer.
|
|
|
Post by lucy on Dec 4, 2020 11:45:11 GMT
Reyting za 3.12.2020 - czwartek
TOTAL: 1. Cukurova (75 серия) - 13.00%⬆(+0.27) 3. Doktorek (40 серия) - 7.40%⬆(+0.34) 6. W Płomieniach (5 серия) - 6.29%⬆(+0.15) 14. Nowy Sitcom (1 серия) - 3.76%🆕 14. Sol Yanim (2 серия) - 3.27%⬆(+0.31) 24. Wstawaj, chodźmy (131 серия) - 2.18%(без изменений)
АВ: 1. Cukurova - 8.26%⬆ (+0.30) 2. Doktorek - 7.88%⬆ (+0.24) 4. W Płomieniach - 5.53%⬆(+0.68) 5. Nowy Sitcom - 5.23%🆕 15. Sol Yanim - 2.56%⬆(+0.35) 24. Wstawaj, chodźmy - 1.68%⬇(-0.50)
|
|
|
Post by Mavi on Dec 4, 2020 12:01:38 GMT
Reyting jest stabilny i to bardzo dobra wiadomość, jednak serial powoli zaczął tracić swoją duszę... Coś, co miał najcenniejszego i co wyróżniało go spośród tony schematycznych turkiszy.
Pani Pinar Bulut trafia u mnie na czarną listę obok Makbule Kosif za to, że poszła w miłości i problem z dzieckiem tak bardzo, że teraz reyting się nie odbuduje.
Teraz już w zasadzie AlFer nie istnieje, bo wiecznie nie wystarcza dla nich czasu antenowego (scen operacyjnych nie liczę). Ale na peryliard scen z Ferdą zawsze jest czas(!). Dołożyli jeszcze sąsiadkę, więc Ferda będzie zapychaczem dla Fermana, a sąsiadka dla Alego. Ferman poczynił zacny komentarz w zwiastunie: Jeszcze dziewczyny nam brakowało.
|
|
|
Post by Alex on Dec 4, 2020 12:07:24 GMT
Po pierwsze, pragnę odnotować ważny fakt. W tym 40 odcinku ani razu nie padło słowo "Sułtanko" i nie było Gulin i Gunesa.Wow! Trzeba ten fakt odnotować w kalendarzu. Nie rozumiem, o co się FerBel pogryźli... Serio. To znaczy, wiem. Wiem, że zaręczyny w takich okolicznościach, wiem, że urażona duma, wiem... Ale Beliz to coś ciężkiego spadło na głowę. I z resztą, o co oni się gryzą? Nie rozumiem. Zachowują się jak małżeństwo w trakcie rozwodu, które walczy o dziecko... A oni nawet nie mają ślubu i to nie jest ich wspólne dziecko. Ta "para" to jest jedno wielkie nieporozumienie. To co Ruda odwala to głowa mała. Jeszcze jak pobiegła za Fermanem na górę do małej, bo chyba myślała, że chce ją zabrać. Poważnie? I ta akcja na końcu "Kontaktuj się ze mną przez mojego adwokata". A czy ona nie jest przypadkiem prawnikiem? Ale dobra, nie zagłębiajmy się w to. AlFer? Widział ktoś AlFer? Czuję się oszukana jak cholera. Ozet puścili bez AlFerowej sceny, tylko się skończył na płaczącej Nazli, a sam właściwy odcinek zaczął się już w kompletnie innym miejscu. Widziałam oczyma wyobraźni, jak Ferman przychodzi do Alego pod koniec odcinka... W rzeczywistości zobaczyłam oczywiście Nazli. DorDem - dosłownie przez sekundę byli razem przy stoliku. Zerknęłam sobie potem na początek odcinka, żeby sprawdzić czy coś mnie ominęło i widziałam właśnie, Demir chyba go uświadamiał o rozstaniu AlNaz... Szał, całe 5 sekund na ponad 2 godziny. Podobała mi się też reakcja DorDem, jak Ferda wypaliła z tym: "Tutaj szefem jestem ja." Ale faktycznie, można tego nie zauważyć na pierwszy rzut oka, więc musi to bez przerwy powtarzać. Czy ma ktoś płyn do przemywania oczu? Dlaczego Doruk siedział z Nazli i Aceylą? Dlaczego Doruk się zrobił taki milusi dla Nazli? Halo... Co to za zdradzanie Demira? Daj spokój. Jak zobaczyłam, że Doruk do niej na motorze podjeżdża to myślałam, że mnie szlag trafi. Niech mi go jeszcze wpakują w platoniczną miłość do tej płaczki to... Ale podobało mi się jak w kawiarni rozmawiali AlNaz i Acelya podsłuchiwała, a ten jej zagłuszał napojem i jak potem powiedział Nazli: "Widzisz? Mówiłem, że Ali ma to w d*pie." (nie powiedział tego aż tak dosłownie, ale wszyscy dobrze wiemy, że o to mu chodziło) A ta jak zwykle od razu w ryk. Ciekawa jestem też, co jej powiedział na korytarzu po wyjściu od pacjentki później, że znowu z płaczem odeszła. Czasem to mu nawet współczułam, bo przy niej to strach się odezwać. Dobra, chcą rozdzielić AlNaz, nie mam nic przeciwko a nawet jestem za, ale dlaczego to się musi odbywać kosztem DorDem?! Niech ją wyślą na jakieś szkolenie czy coś i nie wraca przynajmniej przez rok. Może zabrać ze sobą Acelyę dla towarzystwa, bo ona mi się czasem za bardzo wpieprza w DorDem. Beliz i Ferdę w sumie też. Właściwie to cały szpital, dla mnie zostać mogą tylko Doruk, Demir, Ali i Ferman.
W zwiastunie pokazali 2 sekundy z DorDem to może w 41 będzie ich trochę więcej... Błagam. Nie mogę się już doczekać tej sceny, jak Ali mówi Nazli, że spalił wszystkie zdjęcia, które mu zostawiła. Uwielbiam go. serduszkoo
|
|
Next
Moderator
|
Post by Next on Dec 4, 2020 12:58:40 GMT
Scenariusz w tym sezonie leży i kwiczy. Do tej pory się wzruszyłem raz i to w ostatnim odcinku jak ali palił zdjęcia tej sieroty. I to nie dla tego że rozstał się z nazli tylko tym że tak naprawdę ona go skrzywdziła przez swoje chore wymagania.
|
|
|
Post by lucy on Dec 4, 2020 13:07:08 GMT
🔥✌🏻 Produ Awards... Taner Olmez otrzymał nagrodę w kategorii Najlepszy aktor zagraniczny. .
|
|
Next
Moderator
|
Post by Next on Dec 4, 2020 13:14:43 GMT
Widziałem właśnie na insta mf yapim, Nagroda zasłużona. serduszkoo Onurowi też się należała bo są zgranym teamem.
|
|
|
Post by Mavi on Dec 4, 2020 17:17:22 GMT
Oprócz tej nagrody zagranicznej, Taner w ostatnim czasie zgarnął nagrodę Uniwersytetu Stambulskiego w kategorii najlepszy aktor. Na tym samym rozdaniu MD zgarnęło nagrodę w kategorii najlepszy serial i Onur za najlepszy aktor w filmie (o ile dobrze pamiętam, to za film z panią, której nazwiskiem nie warto kalać tego tematu). Doszły nowe informacje, więc pozwólcie, że zaktualizuje tabelę z wiekiem postaci Ferman: 36 lat, urodziny 20 lutego (ostatnie info: odcinek 38, Fer rozmawia z Cuneytem i tam pada, że jest około 10 lat od niego starszy, a było powiedziane, że Cuneyt ma 26 lat) Ali: 26 lat, młodsza wersja 10 lat (info: kiedyś podał te informacje oficjalny profil na tt) Adil: 60 lat (info: odcinek 31; kiedy go operowali było napisane na monitorze) Doruk: jest starszy od Demira (info: odcinek 39)
Ciekawostka z 40 odcinka: Związek FerBel trwał 4 lata. Fer kochał Beliz dokładnie 1460 dni (info: odcinek 40, nie wiem, jak szybko Fer tak policzył xD). Ale chyba scenarzyści zapomnieli o jednym... Na początku serialu było powiedziane, że szpital nie wie o ich związku, więc do groma jasnego... Czy oni nam zasugerowali, że niby się FerBel się "ukrywali" przez ponad 2 lata? cool
|
|
Next
Moderator
|
Post by Next on Dec 4, 2020 17:59:33 GMT
Oni tymi informacjami sypia z rękawa, tylko nie do końca się to zgadza.
|
|
|
Post by Mavi on Dec 4, 2020 18:15:55 GMT
Oni tymi informacjami sypia z rękawa, tylko nie do końca się to zgadza. Next, jeśli chodzi o wszelkie daty, to nic nie przebije długo daty śmierci Kivilcim, która była zapisana na jej nagrobku.
|
|
Next
Moderator
|
Post by Next on Dec 4, 2020 18:30:56 GMT
O kurde nie zwróciłem uwagi jaka tam była data.
|
|
|
Post by Mavi on Dec 4, 2020 18:52:26 GMT
O kurde nie zwróciłem uwagi jaka tam była data. Na nagrobku było: 17.10.2020
A teraz rozkima: Zakładając, że pierwsza rozprawa to 17.09.2020 -> śmierć Kivilcim miała miejsce 2.09.2020 (bo 15 dni wcześniej) -> 2 rozprawa i to szukanie leków przez Nazli miała miejsce 17 grudnia (bo odroczona na 3 miesiące), czyli teraz w serialu miałaby być końcówka grudnia, a nawet styczeń 2021
Zakładając, że śmierć Kivilcim miała miejsce 17.10.2020 -> pierwsza rozprawa w pierwszym tygodniu listopada (bo +15 dni) -> 2 rozprawa i szukanie leków to początek lutego 2021 (bo odroczenie o 3 miesiące) -> akcja w serialu teraz musiałaby dziać się w marcu 2021 zabawa
|
|
|
Post by Alex on Dec 4, 2020 19:24:16 GMT
Związek FerBel trwał 4 lata. Fer kochał Beliz dokładnie 1460 dni (info: odcinek 40, nie wiem, jak szybko Fer tak policzył xD). No jak to nie wiesz? Ali go nauczył błyskawicznego mnożenia w pamięci. Ale chyba scenarzyści zapomnieli o jednym... Na początku serialu było powiedziane, że szpital nie wie o ich związku, więc do groma jasnego... Czy oni nam zasugerowali, że niby się FerBel się "ukrywali" przez ponad 2 lata? Dla mnie to ich ukrywanie się od samego początku było głupie. Jeśli to by były początki ich związku to ok, ale skoro oni już mieszkali razem to po co odwalać takie cyrki? Może wieku Doruka się dowiemy podczas jego operacji... Ogólnie było do przewidzenia, że on jest starszy od wszystkich tych rezydentów, no bo oni dopiero zaczynają, a Doruk już jakiś czas pracował w wojsku, ale jak długo to też nam nie powiedzieli o ile dobrze pamiętam.
|
|
|
Post by Mavi on Dec 4, 2020 19:49:29 GMT
Alex , nie, nie było powiedziane nic, ile on był w wojsku. W zasadzie to teraz krążymy w kółko. Historia Doruka stoi w miejscu, a tylko przy okazji nowych pacjentów są między wierszami jakieś aluzje. Dzisiaj wyciekły fragmenty rozpiski z nagrań i oczywiście kim nas będą uszczęśliwiać? Ali + Ezo + Nazli. Alex, o naszym Dorusiu wiadomo jeszcze, że pochodzi z Ankary.
|
|
|
Post by Alex on Dec 4, 2020 22:01:29 GMT
Dzisiaj wyciekły fragmenty rozpiski z nagrań i oczywiście kim nas będą uszczęśliwiać? Ali + Ezo + Nazli. Któż by się spodziewał... Alex , o naszym Dorusiu wiadomo jeszcze, że pochodzi z Ankary. To to mi gdzieś umknęło chyba, bo nie pamiętam. O jego rodzinie też nic nie powiedzieli... Niech już Demir się dowie, co mu jest. Albo chociaż zacznie się czegoś domyślać. On jest z nim najbliżej, a kompletnie nic nie zauważa. zly2 Inna sprawa jest taka, że gdyby Demir coś zauważył i zaczął drążyć temat to Doruk pewnie zacząłby go trzymać na dystans. Ale mogłyby z tego wyjść piękne sceny. serduszkoo Jakby Demir za nim biegał (oczywiście przy okazji olewając Acelyę ) i próbował się dowiedzieć, co mu jest, a on by robił wszystko, żeby go do siebie zrazić (tak jak Alego), ale ten by się nie poddawał, bo by wiedział, że Doruk robi to specjalnie. Mogliby jeszcze dla dramaturgii dać im jakiegoś pacjenta z guzem mózgu, który umrze. Dor zacznie to przeżywać, zostanie wieczorem w szpitalu, znajdzie go oczywiście Dem (może być na dachu albo jakimś innym fajnym miejscu) i on mu wszystko opowie. Dalej to już wiadomo, jakieś łezki, przytulas, może być też coś w stylu "Ja nie chcę umierać" albo "Boję się" i "Będę przy tobie" / "Przejdziemy przez to razem". To mnie wyobraźnia teraz poniosła... Akurat to zobaczę... Chyba, że w snach. :/
Wiecie, jaki mi się wątek z Dorukiem marzy? No dobra, wiecie, nawet opisałam to wyżej , ale z racji tego, że to jest oczywiście niemożliwe i prędzej czy później Doruczek dostanie jakąś laskę (o ile już się nie pojawiła, bo niestety czuję, że to będzie Ezo(?)) to chciałabym taki klasyk: Dor ma nocny dyżur na izbie, przyjmuję dziewczynę z jakąś raną na ręce np., niewielką ale trzeba szyć, bo krwawienie nie chce ustać. Rozmawiają sobie, on podejrzewa, że coś jest nie tak i zleca dodatkowe badania, mimo że ona się nie zgadza. Przychodzą wyniki, okazuje się, że to białaczka, mówi jej o tym, a ona że wie, zostało jej jakieś pół roku życia... I potem znowu rozmawiają, ona mu opowiada o sobie, swoich marzeniach, co by chciała zrobić przed śmiercią (jedną z nich może być przejażdżka motorem )... Doruk próbuje zrobić wszystko, żeby jej pomóc, ale nic już nie można zrobić, w międzyczasie zaprzyjaźniają się... Właściwie zakochują, ale żadne się nie chce przyznać. Ona coraz częściej pojawia się w szpitalu, więc spędzają jeszcze więcej czasu razem, Dor ją odwiedza w każdej wolnej chwili. W końcu zostają parą, są mega szczęśliwi, nadal realizują jej listę rzeczy do zrobienia przed śmiercią, po drodze ona się dowiaduje o jego chorobie. Później się jej pogarsza, trafia do szpitala, Doruk cały czas przy niej jest i chwilę przed śmiercią ona go prosi, żeby jej obiecał, że zgodzi się na operację. On jej to obiecuje, dziewczyna umiera. Nie może się z tym pogodzić i nie chce tej operacji, ale ostatecznie wszyscy (albo Demir ) go przekonują i zgadza się. Jak ja chciałabym coś takiego zobaczyć... serduszkoo Wiem, jestem okrutna, dlatego druga opcja jest taka: do szpitala przychodzi nowa lekarka (rezydentka). Jest w sumie bardzo podobna do Doruka, stara się trzymać wszystkich na dystans, mało mówi, jest raczej spokojna, nikt o niej nic nie wie, a ona tym bardziej nic o sobie nie opowiada. Dor zaczyna się zastanawiać, dlaczego taka jest, więc zaczyna się do niej zbliżać. Na początku ciężko to idzie, ale w końcu się zaczynają dogadywać, nawet kumplować, ale ona nadal nic o sobie nie mówi. Któregoś dnia wychodzi ze szpitala i czeka na nią jakiś facet, Dor widzi jak się kłócą i jej pomaga, potem pyta ją o co chodziło, ale ona nie chce powiedzieć. Ten gościu zaczyna coraz częściej zaczyna do niej wydzwaniać, nachodzić ją. Znowu wieczorem jak wychodzi ze szpitala spotyka go, kłócą się, potem on zaczyna ją szarpać i pojawia się Doruk... A wiadomo, że skoro był w wojsku to jakieś tam sztuki walki zna. Ona zaczyna płakać, więc zabiera ją w jakieś ustronne miejsce i ona mu opowiada o wszystkim. Okazuje, że to jakiś jej były z kryminalną przeszłością (może nawet ją bił), wyszedł niedawno z więzienia i chce teraz, żeby do niego wróciła. Zaczynają się do siebie zbliżać, ona dowiaduje się o jego chorobie, ale on nie chce operacji, więc próbuje go przekonać, ale w końcu trochę odpuszcza. Później Dorukowi się pogarsza, trafia do szpitala, jest już ostatnia szansa na przeprowadzenie operacji i ona go prosi, żeby się zgodził, nie zostawiał jej i że nieważne, co się stanie, jakie będą skutki operacji to ona będzie przy nim. On się w końcu zgadza, zabieg się udaje i żyją długo i szczęśliwie. The end. Jeszcze chwila i opowiadanie napiszę. Może to wcale nie jest taki głupi pomysł...
Jedynym problemem w tym wszystkim jest to, że za cholerkę nie wiem, jaką aktorkę bym dla niego chciała. niemoc Jeśli chodzi o drugą historię to może widziałabym tutaj Hande Dogandemir, ale...
|
|
|
Post by Mavi on Dec 4, 2020 22:49:32 GMT
Alex, ale wiesz, że jak jest Hande Dogandemir, to dizi za chwilę umiera? Tylko z "Kirmizi Oda" jej się udało. Reszta projektów z ostatnich lat umarła wczesną śmiercią. Ezo w amerykańskiej wersji zaczęła pracować w szpitalu. Mam nadzieję, że już tutaj czegoś takiego nam nie zaserwują, bo... Ewka ma naprawdę, ale to naprawdę psychicznie powoli dosyć. Historia, która przez cały pierwszy sezon dawała mi radochę, teraz zaczyna mnie psychicznie dobijać. Alex, co do Doruka. To luften, żadnych bab. Wszyscy go na siłę chcą babami uszczęśliwić, a prawda taka, że on najlepiej się trzyma z Demirem. I super byłoby, gdyby to Demir odkrył prawdę, co mu jest. Z resztą, w 39 odcinku powoli zaczął w tym grzebać, ale coś czuję, że to znowu odłożą na półkę pt. "Zapomniane wątki". A tutaj Hakan dzisiaj z planu. Te jego oczy są zabójcze. imgupload.pl/images/2020/12/04/cudo.jpg
|
|
|
Post by Alex on Dec 5, 2020 1:02:14 GMT
Alex , ale wiesz, że jak jest Hande Dogandemir, to dizi za chwilę umiera? Tylko z "Kirmizi Oda" jej się udało. Reszta projektów z ostatnich lat umarła wczesną śmiercią. Niestety. Ja z nią pamiętam tylko ten jej największy hit, czyli GB no i KO, a o reszcie to faktycznie lepiej zapomnieć. Żadna aktorka mi tutaj do niego nie pasuje, żadna. Ezo w amerykańskiej wersji zaczęła pracować w szpitalu. Mam nadzieję, że już tutaj czegoś takiego nam nie zaserwują, bo... Ja to mam nadzieję, że ona zniknie jeszcze szybciej niż się pojawiła... Ale nie oszukujmy się. A jako kto zaczęła pracę w szpitalu? Chyba nie lekarz? Alex , co do Doruka. To luften, żadnych bab. Wszyscy go na siłę chcą babami uszczęśliwić, a prawda taka, że on najlepiej się trzyma z Demirem. I super byłoby, gdyby to Demir odkrył prawdę, co mu jest. Z resztą, w 39 odcinku powoli zaczął w tym grzebać, ale coś czuję, że to znowu odłożą na półkę pt. "Zapomniane wątki". Niech grzebie. Może się sprawdzi coś z twoich (nie)newsów i w 43 poznamy prawdę. Byleby dalsza część nie była taka sama. No mi też tu żadne nowe kobity nie są potrzebne, nawet ich za dużo... Wywaliłabym Nazli, Acelyę i Beliz, ale serial rządzi się swoimi prawami i chcąc - nie chcąc Doruk w końcu kogoś dostanie (chociaż jeśli scenarzystka jest jego dziewczyną to może jednak uzna taki wątek za niepotrzebny ) i jeżeli ma się tak stać to chciałabym którąś z opcji, które opisałam, bo to by było jeszcze dla mnie w miarę do przejścia... o ile znaleźliby mu jakąś fajną partnerkę (a z tym by musieli się nieźle postarać). Przede wszystkim nie chcę, żeby to była Ezo! Już na wejściu mnie zdążyła wkurzyć, jest prawie wszędzie (tylko jeszcze w szpitalu jej brakowało )... I to wpychanie się na chama Alemu na chatę... Ja to bym bardzo, bardzo, bardzo chciała, żeby to Demir jako pierwszy poznał prawdę. I taką scenę jak napisałam wcześniej. Marzenie W sumie nie wyobrażam, żeby ktoś się dowiedział przed Demirem. Na początku wszyscy Doruka olewali (i do tej pory tak trochę jest) i tylko on dał mu szansę, a jak teraz inni poznają prawdę wcześniej to się wku...rzę. A tutaj Hakan dzisiaj z planu. Te jego oczy są zabójcze. Do tej pory cały czas byłam jeszcze zakochana w oczach Onura, ale...
|
|
Next
Moderator
|
Post by Next on Dec 5, 2020 16:07:35 GMT
Do tej pory cały czas byłam jeszcze zakochana w oczach Onura, ale... Co ty porównujesz onura z hakanem. Hakan się mu nie umywa. Czy tylko mnie ta nowa aktorka nie irytuje. Może się to zmienić ale na razie jest znośna.
|
|
|
Post by Mavi on Dec 5, 2020 16:52:00 GMT
Do tej pory cały czas byłam jeszcze zakochana w oczach Onura, ale... Co ty porównujesz onura z hakanem. Hakan się mu nie umywa. Czy tylko mnie ta nowa aktorka nie irytuje. Może się to zmienić ale na razie jest znośna. A ja nadal nie mogę się zdecydować, czy bardziej kręcą mnie niebieskie czy brązowe oczy. Next, mnie ta nowa denerwuje już samym faktem istnienia. Typowy, nic nie wnoszący zapychacz. W amerykańskiej wersji to ona z czasem zaczęła pracować jako informatyk w szpitalu, ale no litości... Zaraz pani Grażynka sprzątająca na oddziale dziecięcym otrzyma rozbudowany wątek, ale nie zobaczymy ani AlFer, ani DorDem.
|
|
Next
Moderator
|
Post by Next on Dec 5, 2020 17:30:33 GMT
Mavi zazdrosna jesteś że się ktoś kręci koło tanera i onura.
|
|
|
Post by Alex on Dec 5, 2020 17:49:30 GMT
Do tej pory cały czas byłam jeszcze zakochana w oczach Onura, ale... Co ty porównujesz onura z hakanem. Hakan się mu nie umywa. Kwestia gustu. serduszkoo Poza tym Onur jest już zajęty a Hakan tak mnie kupił rolą Doruka, że Onur niestety spadł troszkę w tabeli
|
|
|
Post by Mavi on Dec 5, 2020 18:01:06 GMT
Alex, błogosławię waszemu związkowi. serducho Tylko mam nadzieję, że jak będziecie organizować wesele, to o nas nie zapomnisz. zabawa Next, ja mam po prostu alergię na baby i na to, że brakuje czasu antenowego dla obecnych już postaci, a tu wprowadzają nowe.
|
|
Next
Moderator
|
Post by Next on Dec 5, 2020 18:05:34 GMT
Trochę prawda, przez wprowadzenie kolejnej postaci brakuje czasu dla AlFer.
|
|