|
Post by Alex on Dec 21, 2020 12:49:58 GMT
Mavi Kusisz no Już nawet mniej-więcej wiem, co bym chciała napisać... To znaczy wiem, jakby to się skończyło, ale cała historia musiałaby się jeszcze dopracować, "scenki" itd. Byłoby od razu o AlFer i DorDem, na tych drugich mam już bardziej dopracowany pomysł, a na tych pierwszych to coś tam niby mam, ale w sumie co do zakończenia to są dwie opcje...
|
|
|
Post by Mavi on Dec 21, 2020 13:06:32 GMT
Alex, Ali może przecież zawsze umrzeć Fermanowi na stole operacyjnym. Pisz no!
|
|
|
Post by Alex on Dec 21, 2020 13:11:04 GMT
Alex, Ali może przecież zawsze umrzeć Fermanowi na stole operacyjnym. No i teraz mi namieszałaś z historią DorDem Nie wiem, czy jeszcze pamiętam jak się pisze, bo ostatnie opowiadanie napisałam chyba z dwa lata temu... Ale w sumie na święta i Sylwestra nas w domu pozamykają to może coś się uda
|
|
|
Post by Mavi on Dec 21, 2020 17:39:11 GMT
Alex , czekam, czekam, czekam. Alex, Next, fragman nr 2 dadzą dopiero jutro. lanie
|
|
|
Post by Alex on Dec 21, 2020 18:56:18 GMT
Alex , czekam, czekam, czekam. Może coś, kiedyś się pojawi... Ale to muszę mieć dzień i wenę i zarys historii, a ten w sumie powstaje wraz z tym, jakie mi yt piosenki proponuje do słuchania Alex , Next , fragman nr 2 dadzą dopiero jutro. A właśnie czasem zaglądam na yt sprawdzić, czy może dodali... fochy Poza tym fox dał bardzo fajną miniaturkę do pierwszego fragmana Przynamniej oni wiedzą, jak postępować z główną parą
Od kiedy w ogóle MD ma przerwę i na jak długo? Teraz chyba ostatni odcinek będzie, nie?
Mavi impreza ci się szykuje na lato z Onurem, bo Taner się żeni To chyba was zaprosi... Oglądałam sobie wczoraj Soz i w czołówce widzę "Ece Çeşmioğlu" i myślę sobie, że przecież znam skądś to nazwisko, ale wygooglowałam sobie i dowiedziałam się jedynie, kogo gra w Soz, bo nigdzie indziej jej nie widziałam. Dopiero dzisiaj się natknęłam na info o ślubie Tanera i się wyjaśniło, skąd ją znałam... Nie miałam pojęcia, że to z nią się spotyka, nawet na zdjęciach z instagrama jej nie poznałam.
|
|
Next
Moderator
|
Post by Next on Dec 21, 2020 19:21:38 GMT
Obejrzałem wczoraj 13 odcinek 2 sezonu i słowo wow jest tu uzasadnione. Wreszcie poczułem powiew świeżości jak to było w pierwszym sezonie. Nawet te wszystkie sułtanki i płaczki mi nie przeszkadzały. Ali poszedł sam zrobić operacje ferman na niego nakrzyczał halo czy to 2k19. serduszkoo
|
|
|
Post by Mavi on Dec 21, 2020 21:56:38 GMT
Next, ja jak usiadłam przy tym 41 w niedzielę w południe tak do północy z przerwami zrobiłam pełną godzinę, a to mi się bardzo rzadko zdarza w tym sezonie, niestety. Alex, jo, Taner z Ece to kawałek czasu jak są razem. Mieli brać ślub w lato tego roku, ale że pandemia to odłożyli.
|
|
Next
Moderator
|
Post by Next on Dec 21, 2020 22:03:11 GMT
Next, ja jak usiadłam przy tym 41 w niedzielę w południe tak do północy z przerwami zrobiłam pełną godzinę, a to mi się bardzo rzadko zdarza w tym sezonie, niestety. I to był pierwszy odcinek drugiego sezonu który przekroczył 8% w totalu.
|
|
|
Post by Mavi on Dec 22, 2020 0:58:10 GMT
|
|
|
Post by Alex on Dec 22, 2020 1:14:48 GMT
Mavi Oni chyba też czytają, to nie może być przypadek, podkręcają atmosferę Ja się boję teraz scen DorDem w szatni po ostatniej części tego opka o nich Chociaż do tej pory opko o AlFer mi się przypomniało tylko raz na ich wspólnej scenie, ale może to związane z tym, że po pierwsze - nie było tych scen za dużo, a po drugie - nie działy się one u Fermana w gabinecie
|
|
|
Post by Mavi on Dec 22, 2020 1:50:37 GMT
Mavi Oni chyba też czytają, to nie może być przypadek, podkręcają atmosferę Ja się boję teraz scen DorDem w szatni po ostatniej części tego opka o nich Chociaż do tej pory opko o AlFer mi się przypomniało tylko raz na ich wspólnej scenie, ale może to związane z tym, że po pierwsze - nie było tych scen za dużo, a po drugie - nie działy się one u Fermana w gabinecie Będą też sceny AlFer w gabinecie, to jeszcze wiele razy stanie ci coś przed oczami. Alex, jak ktoś tak nas z boku poczyta, to uzna nas za walnięte. Next, a tobie jak tam idzie czytanie? Skończyłeś Tanera i Onura?
|
|
|
Post by Alex on Dec 22, 2020 10:04:56 GMT
Będą też sceny AlFer w gabinecie, to jeszcze wiele razy stanie ci coś przed oczami. Nie wątpię Całe szczęście, że przed tym 32 nie wiedziałam jeszcze o istnieniu tych opek, bo... Teraz już jestem gotowa na wszystko. Alex, jak ktoś tak nas z boku poczyta, to uzna nas za walnięte. Właśnie też ostatnio pomyślałam o tym, że jak ktoś tutaj zagląda to musi mieć nas za nienormalne Ale taki rok... Kto by nie zwariował?
|
|
|
Post by Alex on Dec 22, 2020 12:07:51 GMT
43.Ferman, Nazlı i Ali wyjeżdżają za granicę, aby odebrać prestiżową nagrodę. Ale kiedy Ezo zaskakuje wszystkich i wsiada do tego samego samolotu, od samego początku sprawy się komplikują. Z drugiej strony, aby Ferman, Ali i Nazli mogli wyjechać Tanju musi powierzyć oddział chirurgiczny Demirowi i Dorukowi. Kiedy pacjent w stanie krytycznym trafia na izbę przyjęć, Demir i Doruk nie mają innego wyjścia, jak działać bez wiedzy Tanju. W tym samym czasie pasażerowie samolotu zaczynają cierpieć na tajemniczą chorobę. Czas jest bardzo ważny zarówno dla Demira i Doruka, jak i pasażerów na pokładzie. A w końcu nawet ci, którzy staną twarzą w twarz ze śmiercią, złożą zaskakujące wyznania. No jaa! Nie wierzę! Czyżbym w końcu się doczekała? Tylko gorzej, że live będzie w Wigilię i trochę ciężko będzie z oglądaniem... Tak, wiem, że to wcale nie musi chodzić o DorDem... I pewnie nie chodzi... Ale dajcie się chociaż przez chwilę nacieszyć.
|
|
|
Post by Mavi on Dec 22, 2020 12:11:30 GMT
Alex , właśnie robiłam okazjonalnego gifa, żeby ci o tym napisać, ale już mnie ubiegłaś Z AlFer znowu nic nie będzie. Alex, nadal czekam na ciebie na twitterze. Zakładaj konto i będziemy wkurzać tych, co nie lubią Doruka i Fermana. zabawa
|
|
|
Post by Alex on Dec 22, 2020 12:34:44 GMT
Mavi Tego okazjonalnego gifa możesz wstawiać Kurczę, ale mi dzień zrobili Jeszcze niech w zwiastunie pokażą coś fajnego i w ogóle będzie bajka Ale tak realnie na to patrząc... To zapewne nie chodzi im ani o DorDem ani o AlFer z tymi wyznaniami tylko... AlNaz i FerBel, niestety, no bo jak się znajdą w jakimś centrum epidemii to zgadzałoby się z tym "twarzą w twarz ze śmiercią", a do tego w zwiastunie jakieś turbulencje pokazali... Mavi Na razie sobie czytam tylko, fajne rzeczy tam są Może w końcu się zmotywuję i założę... Niech to będzie postanowienie na nowy rok
|
|
|
Post by Mavi on Dec 22, 2020 14:37:09 GMT
|
|
|
Post by Mavi on Dec 22, 2020 21:12:53 GMT
Dali fragman. Alex, Next, I jestem wściekła, bo wygląda na to, że główną asystentką została Srazli. Kija takie coś warte (żeby nie powiedzieć dosadniej). Trzeba walnąć długi seans z opowiadaniami na Wattpad.
|
|
Next
Moderator
|
Post by Next on Dec 22, 2020 21:35:19 GMT
Ja p******e jakie to przewidywalne i nudne jak flaki z olejem. Oni są strasznie przewidywalni do bólu. Doszedłem do takiego etapu że na jej widok mnie mdli, jest nijaka i bezbarwna.
|
|
|
Post by Alex on Dec 22, 2020 21:42:55 GMT
Mavi, tak myślałam, że pilotowi coś się stanie... Zanosi się na dużo Ezo w tym odcinku, niestety. No i wiadomo - Nazli. Jedyne pocieszenie to to, że DorDem sami w szpitalu (no prawie sami...), może coś u nich ruszy Tez dzisiaj planowałam sobie poczytać jekies opko, bo odzwyczaiłam się od chodzenia spać o tak wczesnej porze, a po połowie dnia spędzonego na zakupach w tłumie ludzi (powariowali wszyscy w tym też ja, ale gdyby to ode mnie zależało to bym sobie spokojnie w domku siedziała...) nawet nie chce mi się włączyć laptopa, żeby coś obejrzeć... A po tym zwiastunie to tym bardziej trzeba sobie humor poprawić
|
|
|
Post by Mavi on Dec 22, 2020 21:59:59 GMT
Alex, niestety, dla mnie DorDem w szpitalu nie jest pocieszeniem, bo reszty nie będę mogła przewinąć.
|
|
|
Post by Alex on Dec 22, 2020 22:08:35 GMT
Mavi, ale może będą też jakieś ładne sceny AlFer. Nie bądź taką pesymistką. Podobno święta to czas nadziei czy jakoś tak... A zawsze mogło być gorzej i Ali mógł lecieć tym samolotem tylko z Nazli i Ezo, wtedy to by dopiero była baznadziejna sytuacja
|
|
Next
Moderator
|
Post by Next on Dec 22, 2020 22:23:31 GMT
Mavi, tak myślałam, że pilotowi coś się stanie... Zanosi się na dużo Ezo w tym odcinku, niestety. No i wiadomo - Nazli. Z tych dwóch pań to ece wolę. Ona mnie tak nie wk jak nazli. To jest takie rozlazłe babsko wrr.
|
|
|
Post by Mavi on Dec 22, 2020 22:33:24 GMT
Alex, Next, piękne prezenty nam serwują pod choinkę. Cudowne. Nic tylko się upić albo objeść pierogami.
|
|
|
Post by Alex on Dec 22, 2020 23:05:51 GMT
Next , mi to Ezo działa na narwy bardziej niż Nazli. No nie znoszę takich postaci, wszędzie jej pełno, narzuca się Alemu, włazi mu bez pytania do domu... Niedługo mu z lodówki wyskoczy. Niech on już się pogodzi z Nazli i będzie spokój chociaż przez chwilę. Właściwie to całkiem fajnie zaczęli tę historię AlNaz i nie mogli w to dalej iść? Ale przecież trzeba zrobić dramę... Nazli mnie w sumie od początku wkurzała tym swoim niezdecydowaniem, ale z Alim niektóre sceny świetne miała. Np. ten taniec z 15 No przepiękne to było, chyba jedna z najładniejszych scen, które widziałam + ta muzyka Bajka Mavi , nie będzie tak źle Trochę więcej entuzjazmu! Poszukaj pozytywów 1. Ferda yok 2. Tanju yok 3. DorDem var 4. AlFer var 5. Może ten samolot spadnie i będzie można się z kimś pożegnać? Haha No piękne serduszkoo
|
|
|
Post by Mavi on Dec 22, 2020 23:34:23 GMT
Alex, mi Ezo działa na nerwy, bo zajmuje czas antenowy praktycznie bez sensu. Czas, który zajmowała Ferda można rozłożyć między wszystkich, tak samo ten, co zajmuje Ezo. A tak to, na przykład, historia Doruka utknęła w martwym punkcie. AlFer no cóż... Czego można oczekiwać od shipu, który w ostatnim czasie (od 36 odcinka) niby jest, ale tak jest, jakby go nie było. Czasami rzucą coś na odczepnego, żeby tylko fandom AlFer zamknąć. Z resztą, co ja o fandomie. Jak nas 5 osób siedzi maks. 10 i ciągle o nich nawijamy. Alex, Next, nas na tym twitterze potrzeba. Od razu zaspamimy hastagi naszymi rozkminami. A kto jak nie my? Zobaczcie, niedawno forum było otwierane, a my tu już 22 strony naprodukowane.
|
|
|
Post by Alex on Dec 22, 2020 23:50:19 GMT
Mavi, wtedy to by AlFer naprawdę wbiło na pierwsze miejsce do somery nie obeszliby tego, nie ma szans
|
|
|
Post by Mavi on Dec 23, 2020 0:00:21 GMT
Mavi , wtedy to by AlFer naprawdę wbiło na pierwsze miejsce do somery nie obeszliby tego, nie ma szans Jak zaczniemy od zaraz, to w styczniu przejmiemy Somerę miesięczne zestawienie już. zabawa
|
|
|
Post by Mavi on Dec 23, 2020 13:08:39 GMT
Alex, Next, pytanie za 100 punktów. Czy Ferman patrzy tutaj na Alego czy na pilotkę, co zasłabła? Oglądałam zwiastun z 10 razy, aby móc dokonać matematycznych obliczeń odległości. Ale za wiele mi z tego nie wyszło. i.ibb.co/5YH6sCx/ge.png
|
|
Next
Moderator
|
Post by Next on Dec 23, 2020 14:41:55 GMT
Na pilotkę by tak nie patrzył, Wiadomo że na aliego. serduszkoo
|
|
|
Post by Alex on Dec 23, 2020 17:10:48 GMT
Mavi , Next , chciałby się, żeby na Alego, ale obstawiam, że będzie to pewnie ta pilotka. Kurczę, jestem tak ciekawa tego jutrzejszego odcinka, szczególnie jeśli chodzi o DorDem, że nie wiem jak wytrzymam Mam nadzieję, że mi tego nie spieprzą. Mavi pisałaś kiedyś, że w 43 wyjdzie na jaw, co jest Dorukowi, obyś miała rację
|
|