Next
Moderator
|
Post by Next on Dec 23, 2020 17:32:36 GMT
Jutro się przekonamy. Na live się raczej spóźnie, idę na kolacje do brata. Ale na drugą połowę powinienem być. chodź jak sobie pomyślę że muszę patrzeć 2 h na naburmuszoną wydrę nazli, to odechciewa się oglądać.
|
|
|
Post by Alex on Dec 23, 2020 17:50:36 GMT
Next, ja nie wiem czy dam radę być na live, raczej będzie ciężko, ewentualnie raz na jakiś czas będę zerkać na telefonie. Później pewnie obejrzę na suwaku na yt albo dopiero w piątek, chyba że mi powiecie, że nie warto
|
|
Next
Moderator
|
Post by Next on Dec 23, 2020 18:16:11 GMT
To tak jak ja, nie wiem o której wrócę od brata.
|
|
|
Post by Mavi on Dec 23, 2020 18:43:27 GMT
Next, Alex, ja jutro w domu, więc na live zdążę, ale nie wiem, czy mam ochotę oglądać. Teraz siedzę z 42. Jestem z tłumaczeniem na 25 minucie i wam powiem, że ten odcinek jest niemalże o niczym. Najpierw Ezo, potem przemądrzała cegła (Nazli)... Ferman, który traci w moich oczach coraz bardziej po tym, jak neguje każdy pomysł Doruka, a wielbi cegłę. Mam nadzieję, że dadzą tydzień przerwy z okazji nowego roku. Po prostu moja głowa musi odpocząć do tłumaczenia. Naprawdę, te odcinki zamiast cieszyć, to człowieka dobijają.
|
|
Next
Moderator
|
Post by Next on Dec 23, 2020 18:46:43 GMT
To nowy odcinek będzie taki sam, nadąsana nazli. I eza, ale ją akurat lubię.
|
|
|
Post by Mavi on Dec 23, 2020 19:20:10 GMT
To nowy odcinek będzie taki sam, nadąsana nazli. I eza, ale ją akurat lubię. Next, nie no, ciut lepszy będzie, bo nie będzie Ferdy. No i DorDem nadciąga ( Next, zaprzyjaźnij się w końcu z Dorukiem, toż to takie słodkie kochane dziecko).
|
|
|
Post by Alex on Dec 23, 2020 19:27:56 GMT
Ferman, który traci w moich oczach coraz bardziej po tym, jak neguje każdy pomysł Doruka, a wielbi cegłę. Ojj, to chyba będę miała teraz z Fermanem ciche dni ( Next, zaprzyjaźnij się w końcu z Dorukiem, toż to takie słodkie kochane dziecko). No dokładnie Nie ma, co rozpamiętywać za bardzo, było - minęło Teraz już grzeczny jest
|
|
|
Post by Mavi on Dec 23, 2020 19:44:22 GMT
Alex, ja z Fermanem miałam ciche dni po tym, jak sobie sałatkował z Ferdą. Ale teraz wygląda na to, że szykuje się poważny kryzys w naszym medycznym związku.
|
|
Next
Moderator
|
Post by Next on Dec 23, 2020 19:51:12 GMT
Mavi co się stało, może się to da jeszcze naprawić.
|
|
|
Post by Alex on Dec 23, 2020 21:19:50 GMT
Mavi, aż tak? Nie bądź dla niego zbyt surowa, chłopak się trochę pogubił, trzeba go tylko sprowadzić na odpowiednią drogę. Doruk też przez chwilę miał gorsze dni, a zobacz jaki nadal kochany jest Daj Fermanowi szansę
|
|
Next
Moderator
|
Post by Next on Dec 23, 2020 21:30:25 GMT
Mavi bo jak go nie chcesz to ja go bierę.
|
|
|
Post by Mavi on Dec 23, 2020 22:00:05 GMT
Next, Przedawkowałeś opo z Watpada? xD Aż tak to źle nie jest. xd Alex, na karnego jeżyka wyślę i to takiego z długimi igłami. Może jak go pokuje tu i ówdzie, to mój stary kochany Fermański wróci. Wczoraj o 3 nie mogłam zasnąć. Weszłam na Watpada, a tam wyświetliło mi się opowiadanie o prezydencie, który miał romans z Rafałem Trzaskowskim. Jak zapomni się, że oni to oni, to można czytać. Naprawdę, jest świetnie napisane, ale... Jak się wciągnęłam, to obaliłam oba tomy w 2 godziny.
|
|
|
Post by Alex on Dec 23, 2020 22:21:38 GMT
Przedawkowałeś opo z Watpada? xD Na bank. W dzisiejszej części opka o DorDem była hot scena AlFer, nie wiem, czy widziałaś Btw. "Ferman" przetłumaczyło mi już chyba na wszystkie możliwe sposoby: edykt, fajerwerki, jodłowiec... Weszłam na Watpada, a tam wyświetliło mi się opowiadanie o prezydencie, który miał romans z Rafałem Trzaskowskim. O mój Boże! Ktoś ma niezłą wyobraźnię. Swoją drogą dobrze, że nie z Jarkiem Aż muszę to "zobaczyć" na własne oczy. Jak będzie się dobrze czytało to po prostu sobie pozmieniam imiona i wyobrażę kogoś innego (np. AlFer, do nich już przyzwyczajona jestem), bo Andrzeja i Rafała jednak nie udźwignę...
|
|
|
Post by Mavi on Dec 23, 2020 22:35:04 GMT
Alex, nie, jeszcze nie widziałam, ale skoro mówisz, że dowieźli nowy towar, to trzeba zobaczyć.
|
|
|
Post by Alex on Dec 24, 2020 0:21:18 GMT
opowiadanie o prezydencie, który miał romans z Rafałem Trzaskowskim O matko! To nie jedyne takie opko! Tego jest więcej. Myślałam, że to ja jestem nienormalna, bo czasem niezłe akcje wymyślałam w moich opkach, ale okazuje się, że ze mną jest całkowicie w porządku. Aż mi ulżyło.
|
|
|
Post by Alex on Dec 24, 2020 12:53:38 GMT
Mavi , ja cię proszę, nie podsyłaj już tutaj takich dzieł, ja nie chce tego czytać Siedziałam wczoraj do 3:30, ale muszę przyznać, że już dawno się tak nie uśmiałam Opko jest napisane bardzo dobrze, ale... No. To nie na moją psychikę. Naprawdę starałam się, jak mogłam, żeby sobie tego nie wyobrażać albo chociaż wyobrazić sobie kogoś innego nawet AlFer, bo po tym co o nich przeczytałam to nic mi już niestraszne, ale się nie dało Teraz mi powiedz, jak mam o tym zapomnieć? Chyba będę musiała jeszcze raz przeczytać Cafune Mavi, Next To jeszcze tak serialowo, życzę wam w dzisiejszym odcinku w prezencie duuużo AlFer, a sobie DorDem Żeby nie trzeba było za dużo pić czy objadać się pierogami, chyba że ze szczęścia
|
|
Next
Moderator
|
Post by Next on Dec 24, 2020 18:10:59 GMT
Wy jesteście wytrwałe, ja jeszcze jednej nie przeczytałem a wy już przekopałyście całą ciemną stronę wattpada.
|
|
|
Post by Alex on Dec 24, 2020 21:06:22 GMT
Next , oj uwierz, że na pewno nie całą Ja to jak dotarłam do opek o Błaszczykowskim i Piszczku to myślałam, że doszłam już do końca wattpada, ale okazuje się, że to było nic. Po przeczytaniu tego, co Mavi wysłała o Rafale i Andrzeju i zobaczeniu tytułu (nie miałam odwagi wejść ) opowieści 365 dni z Kaczyńskim, myślę, że teraz już odkryłam całą ciemną stronę wattpada, ale... Zaraz pewnie zjawi się Mavi z czymś nowym i okaże się, że się myliłam. Next , Mavi , oglądaliście doktorka? Mavi , ty chyba tak, bo widziałam komentarze na twitterze. Jak było z AlFer? Bo jeśli chodzi o DorDem to wnioskując po komach było miodzio Sama włączyłam odcinek ze dwa razy i trafiłam akurat na ich scenę, ale że musiałam oglądać bez głosu to w sumie nic nie wiem...
|
|
Next
Moderator
|
Post by Next on Dec 24, 2020 21:27:50 GMT
Zerkał ktoś na odcinek jak wrażenia. I czemu nie ma zwiastuna chyba się odcinek skończył.
|
|
|
Post by Alex on Dec 24, 2020 21:32:40 GMT
Zerkał ktoś na odcinek jak wrażenia. I czemu nie ma zwiastuna chyba się odcinek skończył. Właśnie sobie włączyłam, żeby zobaczyć zwiastun, ale zobaczyłam tylko płaczącą Nazli... Zwiastuna nie było, bo pewnie za tydzień odcinka nie będzie bo Sylwester.
|
|
Next
Moderator
|
Post by Next on Dec 24, 2020 21:38:24 GMT
Czyli dużo płaczu. Ale finałowa scena aliego z ece była fajna.
|
|
|
Post by Mavi on Dec 24, 2020 22:22:29 GMT
Tu baza. Tu baza. Oglądałam odcinek. Przygotujcie środek wymiotny, bardzo dużo Nazli z Fermanem i kilka scen, przy których cofała mi się kolacja (na przykład, trzymanie za ręce w chwili mocnych turbulencji). Alex, dużo DorDem. Dużo skłodkiego DorDem. Ferda uciekła. Nawet nie powiedziała ludziom, że nie przyjdzie, tylko zwiała. AlFer przez większość odcinka było jakby nie było, a na koniec Fer powiedział, że pokochał Alego od pierwszego dnia, w którym się spotkali i go przeprosił i w ogóle och och... zabawa Jak już wylądowali, to Ferman chciał Alego przytulić, ale ten się wymigał. Odcinek skończył się tym, że Nazli patrzyła na Alego z Ezo. Next, co ty masz z tą Ece? Długo zastanawiałam się, o kogo ci chodzi, a potem patrzę, że to o Ezo xd
|
|
Next
Moderator
|
Post by Next on Dec 24, 2020 22:36:01 GMT
Kill me nie che już wydry nazli w tym serialu. Raz aktorka jest beznadziejna słodko pierdząca wcale się nie nie zdziwię że w realu jest taka sama. Puszczam pawia tęczą jak ją widzę. Tak o ezo mi chodziło mam problem z zapamiętywaniem imion. Ale spieprzyli taka fajna scena mogła być. Za dużo jest tej płaczki i wynik spada.
|
|
|
Post by Mavi on Dec 24, 2020 23:28:49 GMT
Next, generalnie odcinek świetny, ale te "bliskości" Fermana z Nazli są kompletnie zbyteczne. I głupia Nazli, która nie da sobie nic powiedzieć, że Ezo nic nie łączy z Alim. Wysadzić te baby na księżyc.
|
|
|
Post by Alex on Dec 24, 2020 23:59:41 GMT
Mavi , ale Demir to się niczego jeszcze nie dowiedział o Doruku? Właśnie widziałam scenę z początku odcinka, jak Ferman chciał odejść, a Nazli złapała go za rękę, bo się chyba bała? Oby tylko jej nie odbiło i nie przypomniało jej się, że jednak kocha Fermana... Btw. najlepiej by było, gdyby Alego spiknęli z Ezo, a Fermanowi dali Nazli. Mam nadzieję, że Pinar nie ma aż takiej wyobraźni. Co w ogóle w tym samolocie robiła Ezo? I dlaczego Ferman z Nazli byli w innym przedziale? czy jak to się tam zwie niż Ezo i Ali? To tym razem Alemu należy się Przecież on tylko dotyku Fermana się nie bał, a teraz co mu odbiło?
|
|
|
Post by Mavi on Dec 25, 2020 0:40:05 GMT
Alex, Ali chciał usiąść obok nich, to go Ferman odesłał, żeby sobie usiadł daleko. Generalnie Tanju wysłał Fermana i Nazli, ale bez Alego. A Alego potem do nich dopakował. Weź, Srazli i jej banie się latania... Mogła się czegokolwiek złapać, ale musiała Fermana. Boże, jaki ja ból na tych scenach przeżywałam. I znowu będę musiała dyskutować i tłumaczyć co niektórym, że nie ma czegoś jak Ferman i Cegła. Mam wrażenie, że Pinar nie pisała tego odcinka do końca na trzeźwo, bo... a) jak można podać pacjentowi lekarstwo, które upadło na podłogę w sytuacji epidemiologicznej, kiedy wirusy czy tam baterie mogą być wszędzie? b) dlaczego babeczka, której ojciec leżał w Berhayat (Stambuł) leciała ze Stambułu do Londynu, żeby spotkać się z ojcem, który leżał w szpitalu w Stambule? c) najważniejsze: DLACZEGO ALI NIE PRZYTULIŁ FERMANA?! Toż jak oni teraz się nie przytulili "tuż przed śmiercią", to kiedy oni się przytulą? Jak przejdą na tamten świat? lanie
|
|
|
Post by Alex on Dec 25, 2020 1:20:47 GMT
Alex , Ali chciał usiąść obok nich, to go Ferman odesłał, żeby sobie usiadł daleko. Idiota Trzeba było Nazli wysłać w cholerę, a nie Alego. Fermanowi ostatnio naprawdę coś odbija... A Nazli faktycznie została tym głównym asystentem? I znowu będę musiała dyskutować i tłumaczyć co niektórym, że nie ma czegoś jak Ferman i Cegła. To życzę Ci dużo, dużo, dużo cierpliwości. Ja jej nie mam, jak zobaczyłam ostatnio komentarz na grupie o Nazli i Fermanie to... b) dlaczego babeczka, której ojciec leżał w Berhayat (Stambuł) leciała ze Stambułu do Londynu, żeby spotkać się z ojcem, który leżał w szpitalu w Stambule? Oj tam, czepiasz się szczegółów Co za różnica czy ze Stambułu do Londynu, czy z Londynu do Stambułu... Ważne, że chociaż linia się zgadza. c) najważniejsze: DLACZEGO ALI NIE PRZYTULIŁ FERMANA?! Toż jak oni teraz się nie przytulili "tuż przed śmiercią", to kiedy oni się przytulą? Jak przejdą na tamten świat? Może czekają aż Fermanowi coś się stanie... Wtedy sobie Ali przypomni, że się go nie boi. Albo ewentualnie Alemu coś się stanie... Kurczę, chciałabym taką scenę, że jeden leży np. w jakiejś śpiączce, a drugi siedzi przy nim długo, długo i zasypia, a dalej niech myślą... Ale to pewnie jeśli już bym się doczekała to u DorDem prędzej... Chciałam sobie zerknąć na odcinek, ale admin olewa po całości i jeszcze go nie dodał. Mam nadzieję, że jutro już będzie, bo chcę obejrzeć moje DorDem serduszkoo I mimo że jestem zła na Alego to AlFer też
|
|
Next
Moderator
|
Post by Next on Dec 25, 2020 10:42:08 GMT
Doktorek wraca na właściwe tory cieszy mnie to.
Rayting za 24.12.2020
Total
1 Bir Zamanlar Çukurova [ATV] [Odc 78] 13.03%⬆ (+0.19) 2 Mucize Doktor [FOX] [Odc 43] 8.25%⬆ (+1.29) 6 Alev Alev [SHOW] [Odc 8] 6.21%⬇ (-0.02) 16 Sol Yanım [STAR] [Odc 5] 3.37%⬇ (-0.05) 19 Emanet [KANAL 7] [Odc 79] 2.78%⬆ (+0.04) 45 Iyi Aile Babasi [KANAL D][Odc 4] 1.36%⬇ (-0.39)
AB
1 Bir Zamanlar Çukurova [ATV] [Odc 78] 8.75%⬆ (+0.16) 2 Mucize Doktor [FOX] [Odc 15] 8.56%⬆ (+0.77) 3 Alev Alev [SHOW] [Odc 8] 6.15%⬆ (+0.57) 19 Sol Yanım [STAR] [Odc 5] 2.16%⬇ (-0.20) 20 Emanet [KANAL 7] [Odc 79] 2.12%⬆ (+0.88) 28 Iyi Aile Babasi [KANAL D][Odc 4] 1.72%⬇ (-1.10%)
|
|
|
Post by Alex on Dec 25, 2020 11:49:50 GMT
Ale ładne wzrosty serduszkoo
|
|
Next
Moderator
|
Post by Next on Dec 25, 2020 12:33:37 GMT
Bardzo ładny, nie liczę na te 14 % co było rok temu ale takie 10% było by super.
|
|