|
Post by Alex on Dec 27, 2020 1:17:25 GMT
No dziwię się, dziwię... Jak mogli tak go olać... Chyba że to on ich olał, to inna sprawa. Seda, gdyby nie odeszła to też by pewnie była... W ogóle dziwne, że Hakan był na ramówce foxa... To znaczy? Bo chyba znowu w tyle jestem Pomyślałabym, że chodzi Ci o Yasaka, ale od nich to chyba tylko dwie osoby były... SCK?
|
|
|
Post by Mavi on Dec 27, 2020 1:38:44 GMT
Alex , Yasaka produkuje inna firma. Jo, jo, SCK. Seda mordowałaby nas swoją obecnością cały sezon, jak nie dłużej, gdyby nie korona. Widać, że w pewnym sensie miała być w założeniu jedną z głównych osi sezonu, a co do Hakana... Sama byłam zdziwiona nieco, ale... Czy nam źle, gdy widzimy go w garniturku? Tylko dziwnie też zrobili, że jak się pokazują te plansze promocyjne w trakcie reklam, to tam nie ma już Hakana, a za niego jest Murat. Alex , cóż, mamy już wyznanie miłości u AlFer level romantico, mamy Demira, który chwali Doruka. ... Opko? 'Czasami odczuwanie wielkiej miłości względem kogoś innego bywa przekleństwem. Ale prawdziwa miłość leczy, Ali. Nie uleczyłeś chorych, ale mnie... Od pierwszego dnia, w którym cię poznałem, kocham cię całym sercem." - taka mała cytatowa modyfikacja. zabawa No właśnie, masowa konsultacja, bo sama nie mogę się zdecydować, Alex , Next , który wariant lepiej brzmi, według was: a) Od pierwszego dnia, w którym cię poznałem, zrozumiałem, że kocham cię całym sercem. b) Już pierwszego dnia, kiedy cię poznałem, zrozumiałem, że kocham cię całym sercem.
|
|
|
Post by Alex on Dec 27, 2020 14:28:58 GMT
Alex , Yasaka produkuje inna firma. Jo, jo, SCK. Gubię się jeszcze w tych wszystkich firmach produkujących seriale, a z nazwiska tych wszystkich reżyserów, scenarzystów, producentów to w ogóle jeszcze dla mnie czarna magia Alex , cóż, mamy już wyznanie miłości u AlFer level romantico, mamy Demira, który chwali Doruka. ... Opko? No dobra, no! Namówiłaś. Mam już nawet pierwsze słowo! Możecie mi gratulować b) Już pierwszego dnia, kiedy cię poznałem, zrozumiałem, że kocham cię całym sercem. Dla mnie to serduszkoo
|
|
|
Post by Mavi on Dec 27, 2020 14:48:00 GMT
Alex, Hadi, hadi, bo tu ci pacjent schodzi z braku materiału do czytania, hocam.
|
|
Next
Moderator
|
Post by Next on Dec 27, 2020 15:00:32 GMT
a) Od pierwszego dnia, w którym cię poznałem, zrozumiałem, że kocham cię całym sercem. A mi się bardziej podoba. serduszkoo
|
|
|
Post by Alex on Dec 27, 2020 15:17:44 GMT
Mavi, to ci z Next pomogliśmy Muszę sobie stworzyć odpowiednią playlistę na yt i spróbuję. Ale nie mam pojęcia co mi z tego wyjdzie, bo jak tylko sobie pomyślę o tych scenach "miłosnych" to mi głupio. I nie wiem jak to napisać, żeby nie budziło zażenowania.
|
|
|
Post by Alex on Dec 27, 2020 16:13:45 GMT
|
|
Next
Moderator
|
Post by Next on Dec 27, 2020 16:50:57 GMT
Co osoba to inna opinia.
|
|
|
Post by Mavi on Dec 27, 2020 17:45:06 GMT
Alex, Next, dzięki za pomoc. W życiu się chyba nie zdecyduje. Alex, pisz, pisz, pisz.
|
|
|
Post by Alex on Dec 27, 2020 18:16:11 GMT
Mavi może być jeszcze "Zrozumiałem, że kocham cię całym sercem już w dniu, w którym cię po raz pierwszy spotkałem." albo "W dniu w którym cię po raz pierwszy spotkałem, zrozumiałem, że kocham cię całym sercem." Opcji jest dużo Mavi, piszę. Mam już nawet 1/3 pierwszej sceny. Jak tak dalej pójdzie to może na następne święta się wyrobię. Musi się jeszcze pomysł dopracować, bo niby wiem jak to ma wyglądać, ale trzeba to jeszcze podzielić na "scenki", dialogi to już w ogóle muszę usiąść i pomyśleć, żeby to głupio nie brzmiało. A co do AlFer to właściwie tylko wiem jak ostatni fragment ma wyglądać, a wcześniej?
|
|
|
Post by Mavi on Dec 27, 2020 18:27:18 GMT
Alex, dzięki. Tak to się kończy, kiedy tłumaczę sceny AlFer i DorDem. Romantyzm musi być zachowany.
|
|
Next
Moderator
|
Post by Next on Dec 27, 2020 18:40:43 GMT
W dniu w którym cię po raz pierwszy spotkałem, zrozumiałem, że kocham cię całym sercem." Albo zobaczyłem.
|
|
|
Post by Alex on Dec 27, 2020 18:40:49 GMT
Mavi u DorDem jeszcze za dużo takich romantico scen nie było, ale mam nadzieję, że nadrobią, jak W KOŃCU wyjdzie na jaw choroba Doruka. Ja się chyba naprawdę nie doczekam tego momentu W ogóle zajeb***** by było gdyby w czasie, kiedy będą kręcić odcinek z jakąś operacją Doruka, Firat dostał korony i by go nie było Wtedy to by Pinar dostała ode mnie po głowie A może Hakan ma umowę tylko na jeden sezon i dopiero pod koniec okaże się, co mu jest i podczas operacji w finale umrze?
|
|
Next
Moderator
|
Post by Next on Dec 27, 2020 18:46:37 GMT
A może Hakan ma umowę tylko na jeden sezon i dopiero pod koniec okaże się, co mu jest i podczas operacji w finale umrze? Uśmiercenie hakana to jest strzał w kolano, mimo iż od początku mieliśmy ciche dni, to wnosi świeżość i rozbraja te nudziary z maruda nazli na czele. Niech nazli uśmiercą. Fajnie to nagrają, ali będzie przeżywał nakręcą fajne dwa odcinki. serduszkoo
|
|
|
Post by Mavi on Dec 27, 2020 19:19:43 GMT
|
|
Next
Moderator
|
Post by Next on Dec 27, 2020 19:22:25 GMT
Czy on ma filiżankę z małą mi z muminków. edit: Reszta zdjęć doszła jak napisałem odpowiedź. To jest jakaś akcja promocyjna.
|
|
|
Post by Mavi on Dec 27, 2020 19:42:26 GMT
Czy on ma filiżankę z małą mi z muminków. edit: Reszta zdjęć doszła jak napisałem odpowiedź. To jest jakaś akcja promocyjna. Next, dzisiaj było sporo zdjęć po prostu od ekipy technicznej i te przywędrowały.
|
|
|
Post by Alex on Dec 27, 2020 19:44:33 GMT
Kurczę, a ja myślałam, że to Gwiazdor
|
|
Next
Moderator
|
Post by Next on Dec 27, 2020 19:46:47 GMT
Next, dzisiaj było sporo zdjęć po prostu od ekipy technicznej i te przywędrowały. Nie wiem kto jest w ekipie technicznej doktorka i nie obserwuje ich w mediach społecznościowych.
|
|
|
Post by Alex on Dec 27, 2020 19:49:40 GMT
Mavi, a na planie to tylko Firat i Hakan byli czy Sinem i Taner też? W sumie bardzo prawdopodobne, że DorDem będą mieli znowu wspólnego pacjenta
|
|
Next
Moderator
|
Post by Next on Dec 27, 2020 19:52:04 GMT
Powiem wam że do tego to doszło, że na słowo Sinem mnie wzdryga.
|
|
|
Post by Mavi on Dec 27, 2020 20:19:15 GMT
Powiem wam że do tego to doszło, że na słowo Sinem mnie wzdryga. Mam to samo Next Alex, dzisiaj na planie Taner, Onur, Firat, Hakan, Korhan, Merve, co z resztą nie wiem. Przed wczoraj było gdzieś zdjęcie z planu, gdzie byli Hakan, Firat i Sinem w jednej scenie.
|
|
|
Post by Alex on Dec 27, 2020 23:28:49 GMT
Mavi, Next, potrzebowałabym sytuację "zagrażającą życiu", ale może niekoniecznie kwarantanna... Co proponujecie?
|
|
|
Post by Mavi on Dec 28, 2020 0:19:02 GMT
Alex, ale dla kogo? Przychodzi jakiś stary pacjent Tanju. Temu pacjentowi odbija i strzela do Alego czy coś... Albo lepiej chce Fera, ale Ali go zasłania. Może trzęsienie ziemi? Patentu na to jakoś nie mam chwilowo, jak coś mi wpadnie do głowy, to dam ci znać. Mam pomysł na pierwszego kissa AlFer jak coś, ale to chwilowo tyle. Ferda mi zamknęła głowę, bo właśnie jeszcze cierpię katusze nad jej gadaniem w 42 odcinku xd
|
|
|
Post by Alex on Dec 28, 2020 0:28:04 GMT
Mavi z tym pacjentem to wcale nie taki głupi pomysł, ale to za dużo dramy będzie Trzęsienie ziemi raczej odpada, bo oberwać mają dwie osoby, a pozostałe się martwić To znaczy jedna ma oberwać bardziej, a druga może trochę mniej, bo dla nich mam inną dramę uszykowaną. Mam pomysł na pierwszego kissa AlFer jak coś Dawaj!
|
|
|
Post by Mavi on Dec 28, 2020 0:37:58 GMT
Alex, wyślę ci na priv zaraz, co by Next, nie spoilerować przed premierą.
|
|
|
Post by Alex on Dec 28, 2020 0:59:37 GMT
Dobra, teraz to już się nie mogę wycofać Mam nadzieję, że w tym roku jeszcze się wyrobię Muszę się przespać z tymi pomysłami i jutro naprawdę biorę się za pisanie, bo dzisiaj napisałam jedynie max 1/2 pierwszej sceny. A ona i tak bardzo krótka jest.
|
|
Next
Moderator
|
Post by Next on Dec 28, 2020 16:00:52 GMT
Mavi, Next, potrzebowałabym sytuację "zagrażającą życiu", ale może niekoniecznie kwarantanna... Co proponujecie? Ja bym chciał odcinek jak ktoś pobije aliego i potem ferman go ratuje siedzi nad jego łóżkiem. serduszkoo
|
|
|
Post by Mavi on Dec 29, 2020 12:15:16 GMT
|
|
|
Post by Alex on Dec 29, 2020 13:03:51 GMT
Mavi , ja to chyba przedawkowałam MD. Z AlFer to mi się już dosłownie wszystko kojarzy, nawet takie głupie, zupełnie nie związane z tematem rzeczy. A DorDem to mi się dzisiaj śnili. A pamiętacie, jak mówiłam, że ja mam same takie sny, że jak się budzę to chce o nich od razu zapomnieć? No to właśnie. To znaczy dzisiaj ten sen był nawet normalny, ale aż się zaczynam bać co będzie dalej.
|
|