Next
Moderator
|
Post by Next on Jan 1, 2021 22:48:19 GMT
Oj tam drobny szczegół,. Ważne że razem bez bab.
|
|
|
Post by Mavi on Jan 1, 2021 22:48:36 GMT
Alex , nadal nie wiem, co tam ostatecznie będzie, bo grzebię w swojej części, gdzie na siłę jestem uszczęśliwiana Nazli i Ezo. Akurat jestem na momencie: "- Co się stało? Dlaczego tak patrzysz jak królik? Czy mamy pacjentów i się nimi nie zajmujemy? - Nie, nie jestem tym zaskoczony, to znaczy... Nowy rok, prezenty, ty... - Mam też mamę."
Next, no właśnie. To jest największy problem, jeśli chodzi o Nazli. Ona jest do bólu słodziutka, milutka, do przesady idealna, aż człowieka mdli. Przez to jest bardzol ale to bardzo niewiarygodna, a jak dodasz jeszcze kiepskie aktorstwo Sinem, to już całkiem tylko usiąść i płakać.
|
|
|
Post by Alex on Jan 1, 2021 23:38:33 GMT
Oj tam drobny szczegół,. Ważne że razem bez bab. No wiadomo Mavi, a Doruk to serio kupował prezent Demirowi czy coś źle zrozumiałam? Zapomniałam sprawdzić, zerknęłam tylko na scenę AlFer i DorDem tą ostatnią z Tanju...
|
|
|
Post by Mavi on Jan 1, 2021 23:43:01 GMT
Alex , tak. Za 400 lirów mu kupił. Przenośny głośnik bluetooth.
|
|
|
Post by Alex on Jan 1, 2021 23:47:16 GMT
Mavi może mu go jeszcze wręczy tylko czeka do tego Nowego Roku czy kiedy oni tam sobie prezenty dają...
|
|
|
Post by Mavi on Jan 1, 2021 23:49:13 GMT
Mavi może mu go jeszcze wręczy tylko czeka do tego Nowego Roku czy kiedy oni tam sobie prezenty dają... Alex, jak dojadę do końca odcinka, to ci powiem, czy mu dał. Swoją drogą, to była jedyna reklama Media Markt w historii Doktorka, która mnie prawie wcale nie irytowała. Wszystkie wcześniejsze były tak napisane, że doprowadzały mnie do szewskiej pasji.
|
|
|
Post by Alex on Jan 1, 2021 23:56:14 GMT
Mavi widzisz, zrobiłaś szybkie śledztwo i już wszystko wiadomo, szkoda, że mnie tu nie było przed urodzinami Fermana, może też byś coś znalazła Właśnie po obejrzeniu odcinka też napisałam, że to najlepsza reklama ME, ale ja mogłam nie być obiektywna z wiadomych przyczyn Dalej było pokazane, jak przyszła ta paczka, ale Doruk mu nic nie dawał, więc...
|
|
|
Post by Mavi on Jan 2, 2021 0:05:08 GMT
Alex, no myślę, że w naszym przypadku z tą obiektywnością to ciężko. Poległyśmy na całej linii, jeśli chodzi o opieranie się DorDem. Znokautowali nas.
|
|
Next
Moderator
|
Post by Next on Jan 2, 2021 16:59:15 GMT
Alex , tak. Za 400 lirów mu kupił. Przenośny głośnik bluetooth. Drogi prezent, jak dla kolegi z pracy.
|
|
|
Post by Alex on Jan 2, 2021 17:23:52 GMT
Alex , tak. Za 400 lirów mu kupił. Przenośny głośnik bluetooth. Drogi prezent, jak dla kolegi z pracy. "kolegi"
|
|
Next
Moderator
|
Post by Next on Jan 2, 2021 20:12:37 GMT
Next, no właśnie. To jest największy problem, jeśli chodzi o Nazli. Ona jest do bólu słodziutka, milutka, do przesady idealna, aż człowieka mdli. To jest tak jak z tortem. Zjesz jeden kawałek jest pyszny słodki, ale przy drugim kawałku cię mdli. To samo jest z nazli. A w tym sezonie jest bardziej irytująca niż zwykle.
|
|
|
Post by Mavi on Jan 2, 2021 23:01:38 GMT
Alex, przyjmijmy, że kolegi. Nie będziemy gorszyć ludzi. Next, Alex, przygotujcie swoje przyciski do regulacji głośności, bo będziecie ich bardzo potrzebować podczas oglądania 43 odcinka. Ja jestem zaprawiona w bojach, ale sama mam okropnie dość tych krzyków.
|
|
|
Post by Alex on Jan 2, 2021 23:59:12 GMT
Mavi, mogą być nawet jedynie znajomi z pracy... Przecież oni się nawet nie lubią Mavi, a któż to dołączył do twojego podpisu?
|
|
|
Post by Mavi on Jan 3, 2021 0:56:25 GMT
Alex, no jest tak, jak mówisz, to tylko znajomi z pracy, nawet nie koledzy. No tak jakoś wyszło. Nie mam chwilowo czasu nad wycinaniem chłopaków, a raczej nawet weny na robienie gifów nie mam. Może w tygodniu coś przyjdzie. Więc niech teraz DorDem wykorzysta swoje 5 minut.
|
|
|
Post by Alex on Jan 3, 2021 15:11:13 GMT
Mavi, ależ ich zaszczyt spotkał Gunes ostatnio przystopował to gdzie indziej mi Sułtankami rzucają... Oglądam sobie wczoraj Soz, a tu mi Kesanli wyskakuje z tekstem "moja Sułtanko", no ludzie Chociaż u niego nie brzmiało to tak wkurzająco, ale mi się już na sam dźwięk tego słowa ciśnienie podnosi...
|
|
|
Post by Mavi on Jan 3, 2021 15:19:05 GMT
Alex, zaczynam rozumieć, co Volkan z Sadakatsiz miał na myśli, kiedy mówił, że kocha tak samo dwie kobiety. W podobnym układzie znajduje się teraz ja, AlFer i DorDem. Chociaż AlFer jest jak mój maż, to skok do kochanki też jest interesujący.
|
|
|
Post by Alex on Jan 3, 2021 15:44:10 GMT
Mavi , doskonale cię rozumiem. Chociaż u mnie chyba jednak DorDem troszkę wyżej AlFer coś ostatnio zaniedbują... Chciałabym, żeby nam dali więcej takich scen jak z okolic 9-15, to był najlepszy czas Ostatnio nawet znowu wracałam do 11, naprawdę jeszcze nigdy nie oglądałam tak wiele razy jednej sceny
|
|
|
Post by Mavi on Jan 3, 2021 19:19:12 GMT
Next, Alex, mają dzisiaj nocne zdjęcia na dachu szpitala. I chyba trzeba będzie zainwestować w jakieś leki przeciwwymiotne, bo na planie jest Taner, ale z... Sinem. Czyli wracamy znowu do słodkopierdzących scen najprawdopodobniej
|
|
|
Post by Alex on Jan 3, 2021 19:24:36 GMT
Mavi może Nazli będzie skakała?
|
|
|
Post by Mavi on Jan 3, 2021 19:32:03 GMT
Mavi może Nazli będzie skakała? Alex, albo sceną Ali-Ezo nas uszczęśliwią, bo Ezo ostatnio też często w szpitalu siedzi... Szukałam gdzieś na zdjęciach pracowników planu Onura, ale nawet po analizie cieni nic nie znalazłam.
|
|
|
Post by Alex on Jan 3, 2021 19:36:29 GMT
Alex , albo sceną Ali-Ezo nas uszczęśliwią, Albo pełnia szczęścia Ali-Ezo-Nazli bo Ezo ostatnio też często w szpitalu siedzi... Nie, nie, nie! strach1 No na bank mi ją chcą z Dorukiem zapoznać, na bank
|
|
|
Post by Mavi on Jan 3, 2021 19:41:49 GMT
Alex, a weź. Jak w tym 43 są sceny Nazli-Ezo to... No... Ciężko.
|
|
Next
Moderator
|
Post by Next on Jan 3, 2021 19:42:18 GMT
Ezo dla aliego, niech się płaczka nazli odwali.
|
|
|
Post by Alex on Jan 3, 2021 20:02:57 GMT
Nie, na Ali-Ezo to nie ma szans raczej. Pogodzą go w końcu z Nazli. Mówię wam, Next, Mavi, Ezo na bank dają Dorukowi no! rozpacz
|
|
|
Post by Mavi on Jan 3, 2021 20:24:48 GMT
Ezo dla aliego, niech się płaczka nazli odwali. To jest dobry pomysł, Next, w normalnych warunkach pogodowych bym go popierała, ale... Jeszcze Srazli by odbiło i zaczęłaby znowu iść w kierunku ujoronej miłości do Fera.
|
|
Next
Moderator
|
Post by Next on Jan 3, 2021 20:57:13 GMT
Niech se idzie ferman jej nie dotknie. A ali będzie miał luz.
|
|
|
Post by Alex on Jan 4, 2021 18:32:10 GMT
Mavi, Next, i jak tam po zwiastunie? Ja mam takie szczęście, że jak wchodzę na yt sprawdzić czy jest to się okazuje, że kilka minut wcześniej dodali Żebyście nie myśleli, że cały dzień siedzę przed laptopem i stronę odświeżam Dla mnie zdecydowanie za dużo Ezo. I co Tanju mówił Fermanowi pod koniec? Pewnie będzie chodziło o coś z asystentami, bo każdego po kolei pokazali, ale nic nie zrozumiałam. Napisów też nie dodali
|
|
Next
Moderator
|
Post by Next on Jan 4, 2021 20:03:06 GMT
Klasyk, tanju znów o coś toczy pianę. Nie wiem czy nie o aliego. Te odwalanie ezo jest po to by zbliżyć aliego z nali mówię wam. Wolą stukniętą ezo niż kluchę.
|
|
|
Post by Mavi on Jan 4, 2021 20:40:56 GMT
Tanju chce wcisnąć Fermanowi przeszczep twarzy do zrobienia chyba. Co do reszty, to nawet szkoda komentować. Adil dobrze powiedział do Fermana, że muszą uratować Alego przed tą dziewczyną. Ileż można. Dlaczego scenarzyści wprowadzają baby, które nic nie wnoszą. Doruk przyszedł i imprezę rozkręcił, a bab to jakby scenarzystka dobrze w akcji umiejscowić nie potrafiła.
|
|
|
Post by Alex on Jan 4, 2021 20:52:27 GMT
Adil dobrze powiedział do Fermana, że muszą uratować Alego przed tą dziewczyną. Łoohooo! No to Ferman do dzieła zabawa
|
|