Next
Moderator
|
Post by Next on Jan 8, 2021 19:50:25 GMT
No niestety robią co chcą, a fandom mają sama wiesz gdzie.
|
|
|
Post by Mavi on Jan 8, 2021 20:37:42 GMT
Next, Alex ludzie na twitterze zaczęli rozmawiać z Rechą. Weszła do tego Asena i Reha usunął twitta... Onur też wrzuca jakieś filozoficzne twitty dzisiaj. Chyba ktoś jasno daje do zrozumienia kto tu robi coś źle.
|
|
Next
Moderator
|
Post by Next on Jan 8, 2021 20:43:37 GMT
czyżby jakiś bunt.
|
|
|
Post by Mavi on Jan 8, 2021 20:47:11 GMT
Next, Reha się zaczął śmiać z tego "babki", co było w odcinku. I się wtedy zaczęło.
|
|
Next
Moderator
|
Post by Next on Jan 8, 2021 21:30:22 GMT
Oho wyczuwam dramę, a ja lubię dramy.
|
|
|
Post by Mavi on Jan 9, 2021 16:55:37 GMT
Next, to szkoda, że cię tam dzisiaj nie ma. Taki burdel robią AlNazy niektóre, że szok, a to przez to, że inne dziewczyny od AlFer sobie stronę wspierającą założyły... Do tego admin wrzucił na mf konto zdjęcie, które zrobił Onur, a to dodatkowy burdel. Szkoda, że kiedy wspierasz swoich na swoim koncie, to zawsze pojawi się ktoś, przez kogo inaczej ciebie postrzegają. Takie burdello bum bum.
|
|
|
Post by Alex on Jan 9, 2021 18:39:43 GMT
To niezłe dramy są na tym tt Mavi, to wy macie tyle kotów w domu? Jak ty to ogarniasz? A tak poważnie to naprawdę wszystkie są jego? Zwariował?
Ale możesz się czuć bezpieczna, jak coś ci się stanie to mąż umie udzielić pomocy
|
|
|
Post by Mavi on Jan 9, 2021 18:44:34 GMT
Alex, to nie wszystko. Oprócz tych kotów, jest jeszcze ten wielki pies, co jest jak niedźwiadek. I to całe towarzystwo razem z nami mieszka. O, czyli jest postęp, bo wcześniej mówił, ze nie za bardzo ogarnia "porady około medyczne" w prawdziwym życiu.
|
|
Next
Moderator
|
Post by Next on Jan 9, 2021 19:46:59 GMT
Pod jakim hasztagiem ta woja jest.
|
|
|
Post by Alex on Jan 9, 2021 19:51:54 GMT
Oprócz tych kotów, jest jeszcze ten wielki pies, co jest jak niedźwiadek. I to całe towarzystwo razem z nami mieszka. To wyrozumiała jesteś Dla mnie to tak o 3/4 zwierzaki za dużo
|
|
|
Post by Mavi on Jan 9, 2021 20:41:50 GMT
Pod jakim hasztagiem ta woja jest. Next, bez hastagów. Także tego nie wyszukasz za bardzo, jeśli inni nic nie poruszą. Inni, których ty obserwujesz. Alex, był czas, że miałam 14 kotów w domu, także... Tylko one były dachowce i nie chciały siedzieć w domu. Chowały się w budynkach, a do domu przychodziły, gdy chciały jeść.
|
|
|
Post by Alex on Jan 9, 2021 20:54:11 GMT
Alex , był czas, że miałam 14 kotów w domu, także... Oo matko! No to faktycznie ogarnąć 4 to pikuś Ja miałam kiedyś pieska, ale kiedy to było... Chyba z 10 lat temu. Teraz mam przyszywanego kota Przychodzi od kuzynki, która mieszka obok, bo niezbyt dobrze dogaduje się z pozostałymi trzema i śpi u mnie cały dzień I tyle mi zwierzaków wystarczy na tę chwilę...
|
|
Next
Moderator
|
Post by Next on Jan 9, 2021 21:13:23 GMT
Jak już się kogoś bierze to razem z jego nadbagażem.
|
|
|
Post by Mavi on Jan 9, 2021 23:55:45 GMT
Next, dokładnie. Jak kogoś przyjmujesz i kochasz, to z całym dobrodziejstwem inwentarza. Alex, mój lokator w końcu zasnął. Oprócz Onurowych mam jeszcze swojego prywatnego na wychowaniu. Śpi na moim łóżku. Nie mogę zjeść spokojnie niczego, bo się patrzy i czeka aż mu dam. Od chipsów przez paluszki słone aż po szynkę i chleb z masłem (karmy nie liczę), to wszystko wpierdzieli. Idę na śniadanie, on idzie, idę na obiad, on idzie. Śpi, kiedy wychodzę, ale jak wracam np. z łazienki za minutę, to się patrzy czy coś mu nie przyniosłam. Kawę sobie przyniosę, ten siedzi na łóżku, to musi spojrzeć w kubek, czy to czasem nie żarełko. A zdarza się, że się nie prosi, tylko pierwszy do talerza lezie, zanim zdążę postawić ten talerz na łóżku (zawsze jem na łóżku, taka mania przyzwyczajenia).
|
|
|
Post by Alex on Jan 10, 2021 0:43:27 GMT
Mavi ten mój przyszywany tak samo. Tylko że on patrzy i patrzy, ale jak już mu daje to co mam na talerzu to kręci nosem i odchodzi, a za dwie minuty przychodzi i znowu się na mnie patrzy, żeby mu dać... I oczywiście znowu nie je Albo milion razy dziennie przechodzi z domu do domu i trzeba chodzić go wypuszczać, no czasem to szału dostaje
|
|
|
Post by Mavi on Jan 10, 2021 21:35:42 GMT
Next , Alex , w 46 odcinku ma nas czekać jakiś wyjątkowy szok. Kiedy tak piszą, to pewnie znaczy, że uraczą nas kolejnym kissem AlNaz po pogodzeniu. W końcu uporałam się z gifami z 43 odcinka, a tu już 44 do roboty leży z gifami i z tłumaczeniem. Te dni za szybko lecą. media.giphy.com/media/Ax7QtnWospdlp0BWBJ/giphy.gif
|
|
Next
Moderator
|
Post by Next on Jan 10, 2021 22:01:03 GMT
Może aliego zwolnią. A potem go ktoś pobije. Czekam na ten odcinek.
Co obecnie oglądacie. Ja nadrabiam greys anatomy. Stanąłem na 8 odcinku 14 sezonu, jakiś rok temu i stwierdziłem że muszę nadrobić skoro od początku oglądam.
|
|
|
Post by Mavi on Jan 10, 2021 22:18:52 GMT
Next, no ja też na to czekam i to bardzo. I nie tylko ja, ale... Wiesz, jak to bywa. Kiedy czekasz na wiadomość, to zazwyczaj nie przychodzi, a jak się człowiek nie spodziewa, to wtedy niespodzianka. Ja w przerwach, czyli wtedy, kiedy nie robię MD staram się trochę wyluzować i piszę z dzieciakami z Turcji (kij, że też o MD, ale zawsze jakaś forma rozrywki xd) albo wychodzę na spacer (jeśli pogoda pozwala). Nie mam zbyt wiele czasu poza tłumaczeniem, jeśli chcę się uporać z nim na bieżąco, zwłaszcza, że teraz u nas odcinki są dłuższe i bardzo dużo mówią. A jeśli chodzi o oglądanie, to znalazłam ostatnio całe 20 sezonów (po 10-13 odcinków każdy) serialu coś alo dokumentalny "Katastrofa w przestworzach" (eksperci wyjaśniają przyczyny katastrof samolotów), a ja to lubię oglądać i zawsze chciałam obejrzeć wszystkie odcinki, ale nie mam kanału, na którym to leci. I teraz sobie dziennie chociaż po 1 odcinku oglądam.
|
|
|
Post by Alex on Jan 10, 2021 22:22:22 GMT
Może aliego zwolnią. A potem go ktoś pobije. Też o tym pomyślałam. Mavi chyba kiedyś pisała, że Onur nagrywał w jakiejś starej fabryce czy magazynie to by się zgadzało. Dzisiaj trafiłam na jakimś kanale na The good doctor i powiem wam, że beznadziejnie mi się oglądało Taner o wiele lepszy w głównej roli. Next, ja to teraz kończę Soz potem chce nadrobić SCK i KO, zaczęłam też Gunesin kizlari, ale tam gra Tolga i ciężko mi idzie A spoza dizi to do Rezydentów wróciłam. Chcę skończyć 3 sezon zanim będzie premiera 4
|
|
|
Post by Mavi on Jan 10, 2021 22:34:23 GMT
Next, Alex, mi się właśnie wydaje, że ten magazyn, co wam mówiłam, to był zbudowany plan do 43 odcinka, tak mi się zdaje. Bo tam było ciemno i oświetlenie pozwala na uzyskanie takiego efektu, jaki był w scenie lądowania. Ja oglądałam TGD w środę (chciałam zobaczyć odcinek, który był u nas w czwartek robiony) i Boże drogi... Naprawdę, okropnie się to ogląda. Sorry, dla mnie główny jest tam jak robot bez uczuć. Samo wykonanie tego wszystkiego... Ten szpital jest bardzo ciemny, przygnębiający. Ścieżka dźwiękowa, która dodaje emocji, tam prawie nie istnieje. I ci wszyscy aktorzy zachowują się tak i mówią tak bezemocjonalnie, że wydaje się, jakby byli tam za karę. Żałuję, że to w ogóle otworzyłam.
|
|
|
Post by Atahan on Jan 11, 2021 11:51:13 GMT
Zerrin Tekindor w obsadzie serialu.
|
|
Next
Moderator
|
Post by Next on Jan 11, 2021 12:17:14 GMT
Właśnie widziałem. Mavi, Alex, co wy na to.
|
|
|
Post by lucy on Jan 11, 2021 13:04:44 GMT
Zerrin zagra matkę tej na foto. Notabene przeżyłam szok jak zobaczyłam, że aktorka się oddzieliła od Hilal.
|
|
|
Post by Alex on Jan 11, 2021 14:09:48 GMT
Next , w sumie to mi tam zupełnie wszystko jedno. Nic do niej nie mam. Widziałam ją tylko w kilku odcinkach KS, ale była mi raczej obojętna, ani jej jakoś bardzo nie polubiłam ani nie "znielubiłam". Jedynie mam trochę problem z jej urodą, jest strasznie sztuczna, według mnie to chyba trochę za często odwiedza gabinety medycyny estetycznej. Gorzej z tym, kogo zagra, bo to znaczy, że będziemy mieli jeszcze więcej Ezo i jej dziwnych akcji...
|
|
|
Post by lucy on Jan 11, 2021 15:08:20 GMT
Zerrin zagra postać zimną i wyrachowaną, co w moim odbiorze jej aktorstwo bije raczej na plus. Oby tylko za bardzo nie dygotała, bo rozhuśta ekran.
|
|
|
Post by Mavi on Jan 11, 2021 15:11:31 GMT
KOCHAM, KOCHAM, KOCHAM! Niech dadzą temu, kto na to wpadł podwyżkę! W końcu aktorka, którą uwielbiam, która trzyma poziom i która mnie nie będzie irytować tak, jak robiła to Seda i robi to Sinem.
|
|
|
Post by lucy on Jan 11, 2021 15:14:51 GMT
Mavi, a pozwolisz jej poderwać Fermana? kuku
|
|
|
Post by Mavi on Jan 11, 2021 15:20:48 GMT
Mavi , a pozwolisz jej poderwać Fermana? Niech bierze Jej dołączenie jest super pomysłem jeszcze z jednego powodu... Moje kochane "Sahin Tepesi"... Zerrin znowu w jednym serialu z Muratem
|
|
|
Post by Alex on Jan 11, 2021 19:08:01 GMT
Zerrin znowu w jednym serialu z Muratem Może parę stworzą... W sumie why not?
Next, Mavi, Sinem się na coś przydaje, najpierw AlFer, teraz DorDem, tylko mogłaby się jakoś ustawić tak, żeby można było ją wyciąć. Taner i Onur to jeszcze czasem coś tam dodają, ale Hakan i Firat to słabo... Może jakby fandom zaatakował...
|
|
|
Post by Mavi on Jan 11, 2021 19:14:43 GMT
Alex, no właśnie, chłopaki nic nie wrzucają, a szkoda. Jeśli możesz, to wrzuć proszę to zdjęcie pod dyskusyjny, bo mi wtyczka nawaliła od pobierania w HD dzisiaj i ni groma nie mogę pobrać całego zdjęcia od Sinem.
|
|