Next
Moderator
|
Post by Next on Jan 16, 2021 18:52:32 GMT
Next , wybrał Nazli jako asystentkę, która zostanie. A Alemu wystawił referencje i papa. Poznajecie miejsce, gdzie się rozstali teraz, prawda? Co za głupi **** Miejsce poznaje, izolatka fermana jak się zaraził. I kto go uratował Ali.? Kogo wyrzuca aliego. Fermanowi władza odbiła. A jeszcze bardziej mnie w*****a że tanju robi błąd i ok nie ponoSi za to konsekwencji. Ale ja trzeba Za to ja by kto inny popełnił błąd był by lincz a na alim szczególnie. Za wszystkie niepowodzenia tanju fermana czy innych baty dostaje ali. Znaleźli sobie kozła ofiarnego.
|
|
|
Post by Alex on Jan 16, 2021 22:07:51 GMT
|
|
|
Post by lucy on Jan 18, 2021 10:44:25 GMT
Spóźniony Reyting za 14.01.2021 - czwartek
TOTAL: 1. Doktorek (45 odc) - 8,37% ⬆ (+0,97) 3. W płomieniach (10 odc) - 7,26% ⬆ (+0,92) 15. Moja lewa strona (7 odc) - 3,30% ⬆ (+0,15) 27. Mój tata bardzo się zmienił (6 odc) - 2,29% ⬆ (+0,23)
AB: 1. Doktorek - 7,42% ⬆ (+0,65) 2. W płomieniach - 6,61% ⬆ (+1,07) 14. Moja lewa strona - 2,71% ⬆ (+0,42) 19. Mój tata bardzo się zmienił - 2,17% ⬆ (+0,04)
|
|
|
Post by Mavi on Jan 18, 2021 16:12:59 GMT
|
|
|
Post by lucy on Jan 18, 2021 16:16:49 GMT
Mavi, niezłe wejście ma Zerrin. Oby tylko nie dygotała jak w ST.
|
|
|
Post by Alex on Jan 18, 2021 16:32:29 GMT
Pozwolę sobie dokończyć Później wrzucę w ten post z pierwszej strony, gdzie są zebrane "wszystkie" sceny. "F: Ali... Ali... Ali... Ali, co się stało? Ali, możesz mi powiedzieć, co się stało? A: Poprosiłem doktora Tanju. Mam jeszcze trochę czasu. Proszę... Proszę, niech pan wraca na przyjęcie. F: Ali, jak mogę stąd iść na przyjęcie, kiedy ty jesteś w takim stanie? Ali, możesz na mnie spojrzeć? Ali! Odwróć się do mnie, chcę zobaczyć twoją twarz, proszę. Spójrz na mnie. Co się stało, Ali? A: Czasami mogę coś źle zrozumieć (sobie nie radzić). Ale sytuacja, w której się znajdujemy, wszystko wyjaśnia. F: Ali, nie rozumiem cię. A: Nasze atmosfery są różne. Pan jest na zewnątrz, a ja w środku. Jeśli coś by się panu stało, nie mógłbym przybiec na pomoc. Jeśli ja będę umierać z powodu infekcji, pan będzie patrzył na mnie przez szybę! Nie pomoże mi pan. (...). F: Ali, słuchaj, zaczynam się powoli martwić. Co się stało? A: Niech się pan nie martwi... Nie ma się czym martwić. Pan jest na zewnątrz! To ja jestem w środku! Pan jest na zewnątrz! Tam ma pan wszystko! Tam jest pana życie! Tam jest wszystko... Ja jestem w środku. Mam malutki pokoik. W nim czuję się komfortowo. F: Ali, czy możesz mi w końcu powiedzieć, co się stało? A: Wybrał pan Nazli! Widziałem, jej imię było napisane na kartce. F: Ali! A: Jeśli pan to zrobił, jeśli pan mnie nie wybrał... kto mnie wybierze? Nazywał mnie pan bratem, głaskał mnie pan po włosach... a teraz robi pan coś takiego! Czy starsi bracia tak robią? Zawsze porzucają młodszych braci? F: Nie jesteś moim bratem. W tym szpitalu nie jesteś moim bratem! A: Ale... F: Nie mogę tego zrobić! Nie rozumiesz?! Nie mogę tego zrobić! To miejsce pracy! Jesteś moim uczniem! I poza tobą mam ich jeszcze wielu. Bardzo cię kocham... Ale nie mogę cię ciągle faworyzować. Spójrz! Co to jest? To wszystko są listy referencyjne. Dobrze? To są aplikacje na stanowisko pracy! Wiesz dlaczego? Wszystko zrobiłem dla ciebie. Nawet gdybyś został stąd zwolniony, stałbym za tobą, podążałbym za tobą! Na zewnątrz nadal byłbym twoim bratem! A: Boże! Nie mogę tego pojąć! Na zewnątrz brat, w środku nie! Nie mogę tak żyć! F: Więc co mówisz? A: Wybierz mnie! Wewnątrz, na zewnątrz! Wszędzie! Proszę, wybierz mnie! F: Nie mogę tego zrobić. Rozumiesz? Nie jesteś moim jedynym uczniem. Nie jestem tylko twoim mentorem. Mam tutaj swoje obowiązki. A: Więc nie jestem twoim sługą. Proszę. Zostaw mnie samego. Proszę! F: Dobrze. Dobrze. Sam zdecydowałeś, że tu przyjdziesz. Jeśli masz odwagę, wyjdziesz stąd sam. Albo zostań! Zostań tam! Już nic więcej nie mogę zrobić. Jeśli masz odwagę, wyjdziesz z tego pokoju sam. Słyszałeś mnie?
|
|
Next
Moderator
|
Post by Next on Jan 18, 2021 16:48:19 GMT
Czy ona chce kupić szpital.
|
|
|
Post by Mavi on Jan 18, 2021 18:13:01 GMT
Alex , Dzięki. Tak, podążanie Fermana poza szpitalem za Alim... Tak podąża, że mamy 45 odcinek, a nadal nawet nie odwiedził go w domu. Oto jego wielkie "podążanie". Jeszcze nadal nie jestem gotowa psychicznie, aby oglądać tę scenę, bo każde oglądanie tego w całości kończy się silnym załamaniem nerwowym na cały dzień. Next , tak, Vuslat chce kupić 51% udziałów w szpitalu.
|
|
|
Post by Alex on Jan 18, 2021 18:33:35 GMT
Jeszcze nadal nie jestem gotowa psychicznie, aby oglądać tę scenę, bo każde oglądanie tego w całości kończy się silnym załamaniem nerwowym na cały dzień. Świetna jest Ale Ferman spieprzył... "Jeśli pan to zrobił, jeśli pan mnie nie wybrał... kto mnie wybierze?" i to rozpaczliwe "Wybierz mnie! Wewnątrz, na zewnątrz! Wszędzie! Proszę, wybierz mnie!" A ten idiota sobie odszedł Oby tylko nie olali tak tej dramy, jak tej z 28, że w następnym odcinku już byli pogodzeni i nawet nie wiadomo jak to się stało... No jestem tak ciekawa, że nie mogę się doczekać czwartku Vuslat chce kupić 51% udziałów w szpitalu I Beliz pewnie sprzeda... Po tym zwiastunie w sumie nie wiem czy ją lubię czy nie. Zobaczymy po odcinku.
|
|
|
Post by Mavi on Jan 18, 2021 18:52:46 GMT
Alex , ta ich rozmowa to jest Naprawdę, depresyjna. Czuję się na podobnym poziomie, jakbym dowiedziała się, że chłopak mnie zdradza z inną babą. I jest trochę jak jakaś praca dyplomowa -> temat: Rozwiń myśl "Wszystko między nami skończone" bez używania wyrazów zawartych w tej myśli. Ja liczyłam nadal do ostatnich sekund, że Ferman wbije kod, ta szyba (drzwi) sama się zatrzaśnie, a Ferman Alego mocno przytuli. Ale dupa... A w kolejnym odcinku jeszcze Fer wyrzuci go z sali operacyjnej, bo Ali będzie miał odwagę mu się postawić. Postawa Fera jest żałosna. To tak, jakby powiedzieć, że mąż cię zdradził (zwolnić go chce), ale nadal cię kocha (napisał mu referencje) i oczekuje, że ty przyjmiesz to lekko i powiesz "luzik, sypiasz z inną, ale mnie kochasz. Luzik, nie ma problemu. Wyszalej się". Jednym słowem - Ferman skończony kretyn. lanie
|
|
|
Post by Alex on Jan 18, 2021 19:14:46 GMT
Ja liczyłam nadal do ostatnich sekund, że Ferman wbije kod No właśnie! Czemu on niby tego nie zrobił? Przecież to takie oczywiste... A w kolejnym odcinku jeszcze Fer wyrzuci go z sali operacyjnej, bo Ali będzie miał odwagę mu się postawić. Podejrzewam, że potem jeszcze będzie musiał go wezwać Byłoby super. Ale dobrze, że Ali mu nie odpuści, niech Ferman się stara i przeprasza To tak, jakby powiedzieć, że mąż cię zdradził (zwolnić go chce), ale nadal cię kocha (napisał mu referencje) i oczekuje, że ty przyjmiesz to lekko i powiesz "luzik, sypiasz z inną, ale mnie kochasz. Luzik, nie ma problemu. Wyszalej się". No jeśli chodzi o Turcję to tam można czegoś takiego oczekiwać... Facet może mieć mnóstwo kochanek, ale najważniejsze do kogo ostatecznie wraca... Tylko Ali się na coś takiego nie pisze i Ferman zdziwiony
|
|
|
Post by Mavi on Jan 18, 2021 19:22:06 GMT
Alex, w wakacje rozkminiałam, że duża drama w ich związku wchodzi jedynie w zasadzie w przypadku, gdyby Fer poprarł pomysł ze zwolnieniem Alego. A tutaj przychodzi 45 i bum Nie no, żarty, żartami. Ale Fera to ja mam ochotę udusić na miejscu.
|
|
|
Post by Alex on Jan 18, 2021 19:43:09 GMT
Nie no, żarty, żartami. Ale Fera to ja mam ochotę udusić na miejscu. Onur chyba to wyczuł Ostatnio co chwilę jakieś zdjęcia wrzucał na insta, chce odkupić jego winy.
|
|
Next
Moderator
|
Post by Next on Jan 18, 2021 20:03:02 GMT
Jeśli pan to zrobił, jeśli pan mnie nie wybrał... kto mnie wybierze? to było najbardziej dosadne, aż mnie to zabolało. Next , tak, Vuslat chce kupić 51% udziałów w szpitalu. Skończy się poniewieranie alim.
|
|
|
Post by Mavi on Jan 18, 2021 20:16:14 GMT
Nazywał mnie pan bratem, głaskał mnie pan po włosach... a teraz robi pan coś takiego!Mnie to najbardziej zabolało. Ali nikomu nie daje się dotykać. Nikomu. Jedynie Ferman. A ten skończony kretyn... No brak mi po prostu słów. Komentarze negatywne o Ferze napisałam wszędzie, gdzie tylko się da.
Alex, no właśnie. Onur chyba wie, kto uwielbia Fera i kto będzie bardzo zły. Dlatego tyle fot na wstawiał, żeby złagodzić ból.
|
|
Next
Moderator
|
Post by Next on Jan 18, 2021 20:53:11 GMT
Nie damy się zwieść jego oczkami.
|
|
|
Post by Alex on Jan 18, 2021 21:03:03 GMT
Next , Mavi no i jeszcze moment, w którym Ali mówi "Wybrał pan Nazli" i potem ta muzyczka No ale Ali mu powiedział, że nie ma nikogo poza nim, że jemu najbardziej ufa , jest samotny itd (Jeśli pan to zrobił, jeśli pan mnie nie wybrał... kto mnie wybierze?), a ten odszedł... No po prostu Ali mu tyle nagadał, a ten chyba nadal twierdzi, że ma racje. No naprawdę jak ich teraz pogodzą w pięć minut i nie pokażą jako takich przeprosin (takich w stylu pralni) to się wkurzę. Teraz jest idealna okazja do tego, żeby Alemu się coś stało, no lepszej już chyba nie będzie!
|
|
Next
Moderator
|
Post by Next on Jan 18, 2021 21:20:57 GMT
Fermanowi się należy lewy sierpowy na otrzeźwienie umysłu.
|
|
|
Post by Mavi on Jan 18, 2021 21:50:59 GMT
Alex , nawet pralnię niech sobie wsadzą w Mam dość zadowalaniem się gadaniem, patrzeniem w pralkę, jedzeniem tostów, czy pieszczeniem włosów. To jest za duża drama. Tak nie można. Zgodę przyjmuję tylko wtedy, gdy się przytulą i to ze specjalną muzyczką w tle, slow motion i w intymnej atmosferze (bez Nazli w promieniu 3 km). Inaczej Fer nie ma szans uzyskać u mnie przebaczenia. Spitalać.
|
|
|
Post by Alex on Jan 18, 2021 22:01:04 GMT
Zgodę przyjmuję tylko wtedy, gdy się przytulą i to ze specjalną muzyczką w tle, slow motion i w intymnej atmosferze (bez Nazli w promieniu 3 km) Dokładnie ta. Z tą pralnią chodziło mi o to, że Ferman nie musi mówić dobitnie słowa "przepraszam" tylko może to jakoś ładnie obejść.
|
|
|
Post by Mavi on Jan 18, 2021 22:24:02 GMT
Alex, w pierwszym zwiastunie do 46 Ali mówi "nie rozmawia pan ze mną", czyli ten kretyn znowu strzelił focha... Ja się pytam, dlaczego on się obraził? On kuźwa powinien nigdzie nie iść. Tylko siedzieć przy Alim chociażby patrząc przez szybę. No brak słów po prostu.
|
|
|
Post by Alex on Jan 18, 2021 22:35:04 GMT
Mavi nie no, Ferman to naprawdę taka typowa kobieta "O co ci chodzi?", "Domyśl się.". Jeszcze wyjdzie na to, że to Ali będzie musiał przepraszać... No i dokładnie. Sam na początku powiedział, że nie może odejść, kiedy on jest w takim stanie. A odszedł, zostawiając go w jeszcze gorszym...
|
|
|
Post by Mavi on Jan 19, 2021 1:21:06 GMT
Alex, jeśli chcą,żeby Ali przepraszał, to najpierw Ferman musi bardzo cierpieć. Ale tak bardzo bardzo bardzo. Nie ma innej opcji. Żądam krwi! Ta zniewaga krwi wymaga.
|
|
|
Post by Alex on Jan 19, 2021 9:09:47 GMT
Opis 46... Asystenci, którzy są gotowi pracować za pół pensji, mają teraz niezwykle wymagający 36-godzinny dyżur. Kiedy wszystkim zaczynają puszczać nerwy, Ferman i Ali walczą ze sobą. Z drugiej strony Ezo, która dogaduje się z matką, jest zmuszona pożegnać się z Alim. Kiedy dojdziemy do końca trudnej przeprawy, ktoś doda nowe kary do swoich akt, inny zostanie głównym rezydentem, a Beliz otrzyma niespodziewaną propozycję. Czyli co? Ali kara, a Nazli głównym? Scena z Zerrin u Beliz pewnie będzie ostatnią w odcinku...
|
|
|
Post by Alex on Jan 20, 2021 13:52:18 GMT
|
|
|
Post by Mavi on Jan 20, 2021 14:32:06 GMT
Ech, przez to, że siedzę z odcinkiem nadal, to się tylko zaległości kumulują. W folderze kisną zdjęcia do wrzucenia i teraz zwiastuny kolejne... Zwiastuny 46 podrzucę z tłumaczeniem wieczorem na grupę. Ale Alex, ten 3 zwiastun jest super. Widziałam go rano. Najlepszy szok Fermana, kiedy Ali mówi mu "Idę!" i ma gdzieś jego groźby i opinię. To spojrzenie Fera, kiedy dociera do niego, że Ali jest tak na niego wściekły, że aż się zachowuje jak Fer, kiedy ten się postawił Beliz z tą operacją za 300 tys. lirów.
|
|
|
Post by Alex on Jan 20, 2021 18:27:52 GMT
Najlepszy szok Fermana, kiedy Ali mówi mu "Idę!" i ma gdzieś jego groźby i opinię. Na to właśnie czekałam. Ale wpadłam w takiego doła serialowego, że nawet mnie to nie cieszy. Po jaką chole*ę rozbijać parę w ostatnim odcinku? No czy to by coś zmieniło, gdyby powiedzieli, że wyjechali razem a nie osobno? W sumie zmieniłoby... Mój nastrój. A tak to tylko mnie dobili.
|
|
|
Post by Alex on Jan 22, 2021 0:11:24 GMT
|
|
|
Post by Alex on Jan 22, 2021 10:09:25 GMT
Mavi , Next , co tu taka cisza? Gdzie jesteście?
Zgadnijcie, kogo dokładnie opisuje ta sklejka...
|
|
Next
Moderator
|
Post by Next on Jan 22, 2021 18:55:07 GMT
Mam detoks turkishy. Biedny dorok mieli razem mieszkać a tu taki myk.
|
|