|
Post by Mavi on Jan 22, 2021 19:56:08 GMT
Alex, Next, ja tu jestem codziennie. Ale jestem tak załamana znowu... Odcinek wrażenia live 46 opowiem później, ale jeśli chodzi o Vuslat... Rola Zerrin wygląda, jakby była żywym przedłużeniem Tuny Akdory. Kochałam Tunę i uwielbiam nadal, dlatego mi to nie przeszkadza. Jednak czuję się dziwnie widząc Zerrin w takiej wersji w serialu, który nie jest produkowany przez Ay Yapim. Vuslat dosłownie traktuje Ezo tak samo, jak Tuna traktowała swoją córkę w "Sahin Tepesi" (przepraszam, zapomniałam imienia postaci, którą grała wówczas Leyla Tanlar). Alego ma za potencjalnego wroga i nawet próbuje go nastraszyć (pacz Sahin - Efe i jego potencjalne dziewczyny).
|
|
|
Post by Alex on Jan 22, 2021 20:16:53 GMT
Next , ale przecież zamieszkali A scena z oświadczynami była świetna, a dokładniej jej końcówka, jak już Acelya sobie poszła. W ogóle to dziewczę tak mnie ostatnio wkurza... Przyjaciółeczkę zastępuje. Mavi , ja się z Vuslat chyba nie polubiłam. Poza tym Zerrin z tak irytującą manierą wypowiadała swoje kwestie... Plus tego odcinka jest taki, że W KOŃCU sobie przypomnieli o chorobie Doruka! Aż by się chciało zapytać: co tak szybko? Dopiero 8 odcinków minęło... Ciekawe, ile teraz będzie przerwy.
|
|
|
Post by lucy on Jan 25, 2021 15:21:10 GMT
Oj niedobrze się dzieje, bo z serialu znika jedna z kluczowych postaci. Zapomniałam imienia, ale gra ją Reha Ozcan. Ponoć ostatnie sceny będzie kręcił na początku lutego.
|
|
Next
Moderator
|
Post by Next on Jan 25, 2021 17:14:45 GMT
No nie gadajcie, taka postać z doktorka znika.
|
|
|
Post by Alex on Jan 25, 2021 18:30:18 GMT
O kurczę... W życiu bym się nie spodziewała... Ciekawe co zrobią z jego postacią. Obstawiam, że wyjedzie do USA do córeczki. No bo chyba w taką dramę, jak śmierć to nie pójdą...? Jejku... Szkoda strasznie.
|
|
|
Post by Alex on Jan 26, 2021 14:59:28 GMT
www.youtube.com/watch?v=HYQWiQ8xgUAI po tym zwiastunie wiem, że nie lubię Vuslat. Chce, żeby Adil znów był lekarzem naczelnym - to na plus, ale nie podoba mi się jak traktuje Ezo, a tę polubiłam w ostatnich odcinkach. No i Adil za długo nie zabawi na swoim starym stanowisku, bo Reha odchodzi. Ciekawe jak to rozwiążą.
|
|
|
Post by Alex on Jan 28, 2021 19:49:41 GMT
|
|
Next
Moderator
|
Post by Next on Feb 2, 2021 22:17:07 GMT
Alex widziałaś ostatni zwiastun. Ali ma nowego dręczyciela. I nie gadaj że się zejdzie z nazli srazli.
|
|
|
Post by Alex on Feb 2, 2021 22:29:37 GMT
Next widziałam. Już w poprzednim odcinku mi się nie podobała... Kazała Alemu trzymać się z daleka od Ezo, inaczej go zwolni. Teraz to już wiem, że zdecydowanie jej nie lubię. No a Ali i Nazli się na bank zejdą. W 47 Nazli mówiła, że już o nim zapomina itd, ale pod koniec jak się Ali jej zapytał czy naprawdę o nim zapomniała to uciekła. W sumie lepiej, żeby się już teraz zeszli, bo ta ich drama zaczyna mnie męczyć.
|
|
Next
Moderator
|
Post by Next on Feb 3, 2021 9:48:38 GMT
Znów będzie słodko nużąco i irytująco.
|
|
|
Post by Alex on Feb 3, 2021 10:54:44 GMT
Next już wolę tak niż jakbym miała patrzeć na płaczącą Nazli. Chociaż ona w ostatnich odcinkach stała się do zniesienia, ale to w dużej mierze dzięki temu, że sporo przebywała z Dorukiem. Więc co mi się w niej nie podobało to on nadrobił.
|
|
Next
Moderator
|
Post by Next on Feb 3, 2021 11:19:12 GMT
Ja nadal jestem team ezo. Ona jest jakaś, nie taka mdła jak nazli. Ale to wiadomo że ali będzie z nazli.
|
|
|
Post by lucy on Feb 3, 2021 11:21:39 GMT
A gdzie Mavi? W temacie jest już 1000 postów. Brawo WY.
|
|
|
Post by Alex on Feb 3, 2021 11:42:50 GMT
Ja nadal jestem team ezo. Ona jest jakaś, nie taka mdła jak nazli. Ale to wiadomo że ali będzie z nazli. Szczerze mówiąc to też by mi chyba bardziej do Alego pasowała Ezo, oni mają podobne historie itd. Bardzo mi się podobało jak Ali wychodził ze szpitala i wszyscy go olali, Nazli poszła z Dorukiem i Demirem, Adil z Selvi, a Ferman sobie odjechał i Ali wrócił do domu, a tam czekała na niego Ezo (mimo że miała wyjechać). No ale wątpię, żeby teraz zrobili z nich parę. Zaczęli z AlNaz i pewnie nimi się skończy, raczej to nie tego typu serial, gdzie zmienią główną parę. Chociaż momentami mam wrażenie, że myślą, żeby połączyć Alego z Ezo, a Nazli dać Doruka. Ale to pewnie przez tą moją miłość do Nazli i chęć zobaczenia jej z Dorukiem. Już nawet jak na niego patrzy to się bać zaczynam
|
|
Next
Moderator
|
Post by Next on Feb 3, 2021 16:39:31 GMT
Ja liczę po cichu że aktorce grającej nazli się odechcę jej grać w serialu.
|
|
|
Post by Alex on Feb 4, 2021 7:47:09 GMT
Ja liczę po cichu że aktorce grającej nazli się odechcę jej grać w serialu. Nie ma szans. Gdyby dostała inną rolę to może, ale myślę, że nie ma się co łudzić...
|
|
|
Post by lucy on Feb 4, 2021 11:28:11 GMT
Doktorek za chwilę wystartuje w Ekwadorze na kanale tv Teleamazonas.
|
|
|
Post by Alex on Feb 4, 2021 11:44:01 GMT
A w Polsce Elify i inne Emanety
Przed chwilą sobie przypomniałam, że powinien być już opis 48 odcinka... A to przecież już dzisiaj czwartek. Kiedy ten tydzień minął? Ali i Ferman znowu się pokłócą, a reszta będzie walczyć z Vuslat, szczególnie Adil i to pewnie będzie przyczyną jego odejścia...
|
|
Next
Moderator
|
Post by Next on Feb 4, 2021 17:15:25 GMT
Ja bym bardzo chciał doktorka w Polsce. Moja mam lubi seriale medyczne i ten by się jej spodobał.
|
|
|
Post by Alex on Feb 4, 2021 21:02:26 GMT
Next, oglądałeś live? Ja dzisiaj nie dałam rady, ale widziałam komentarze, że po spapraniu FerBel, AlNaz i AlFer, Pinar wzięła się za DorDem. Litości, błagam
|
|
Next
Moderator
|
Post by Next on Feb 4, 2021 21:32:46 GMT
Nie oglądałem ale widziałem zwiastun. Będzie pożegnanie adila i kolejna draka z bronią w ręku.
|
|
|
Post by Alex on Feb 4, 2021 21:46:56 GMT
Next, no to za tydzień czeka nas pogodzenie AlNaz Muszę sobie zerknąć jutro na odcinek, bo ciekawa jestem o co poszło z DorDem i jak Ali sobie z Vuslat radzi
|
|
Next
Moderator
|
Post by Next on Feb 4, 2021 21:49:38 GMT
Jakie pożegnanie alnaz.?
|
|
|
Post by Alex on Feb 4, 2021 22:27:15 GMT
Next, pogodzenie. Oczywiście nie wytrzymałam do jutra i musiałam zerknąć na odcinek... I nie wiem, dlaczego ale coraz częściej odnoszę wrażenie, że jednak chcą połączyć Alego z Ezo, Fermana z Nazli, a Beliz z Tanju. Ta scena z B i T i małą Leylą była co najmniej dziwna... AlFer się pożarli w pralni, bo Ali chyba powiedział Vuslat coś o Fermanie. I ten idiota zamiast z nim porozmawiać na spokojnie to się wścieka. Przecież wie, że Ali ma problemy z komunikacją, nie potrafi kłamać itd... No i Doruk. Nie wierzę po prostu. Mam nadzieję, że jednak mój turecki nie jest aż tak dobry i źle to zrozumiałam Vuslat chce, żeby jej potwierdzał informacje od Alego czy coś w tym stylu, ale on się nie zgadza, więc ta mówi mu, że on tu nikogo nie ma. Ali ma Adila, Nazli Fermana, Demir Tanju, a on jest sam. Na początku mówił, że go to nie obchodzi i tak jest mu dobrze... No ale potem go wszyscy olali, Demir dla Acelyi, Ali mu wykrzyczał, że nie są przyjaciółmi, że tylko udaje i wyśmiewa się z niego... No i Doruk chyba przystał na tę propozycję Vuslat. Co ta Pinar w tym momencie odje****? Nie no, naprawdę mam nadzieję, że to nieprawda, może Doruk ma jakiś plan czy coś. Albo szykują dramę pod wyjawienie prawdy o jego chorobie...
|
|
Next
Moderator
|
Post by Next on Feb 5, 2021 12:47:54 GMT
Wiesz co chyba bym wolał by nazli była z fermanem. niż miała by być z alim. A najlepiej jak by aktorka odeszła z serialu. Rayting za 04.02.2021 - CzwartekТotal: 1. Bir Zamanlar Çukurova (82 Odcinek) - 11.90%⬇ (-0.59) 3. Mucize Doktor (48 Odcinek) - 7.35%⬇ (-0.71) 8. Alev Alev (13 Odcinek) - 5.80%⬆ ️(+0.12) 20. Akrep (9 Odcimek) - 2.64%⬆ (+0.17) 21. Emanet (109 Odcinek) - 2.58%⬇ (-0.05) АВ: 1. Bir Zamanlar Çukurova - 8.82%⬆ (+0.10) 2. Mucize Doktor - 7.17%⬇ (-0.30) 4. Alev Alev - 4.38%⬆ (+0.53) 14. Akrep - 3.08%⬆ (+1.03) 23. Emanet - 1.69%⬆ (+1.05)
|
|
|
Post by Alex on Feb 5, 2021 14:21:48 GMT
Ale ładne spadki. Bardzo dobrze im tak, po tym co mi zrobili z Dorukiem No nie mogę tego przeżyć! Dlaczego?! Chociaż dalej mam nadzieję, że jednak tego nie zrobią i Doruk ma jakiś plan, może robi to, żeby Vuslat się odczepiła od Alego? Jeśli chodzi o Nazli i Fermana to ja chyba nawet mówiłam, jak zaczynałam oglądać, że mi do siebie pasują... Na pewno nie chcę, żeby wracał do Beliz. A Beliz i Tanju właściwie też mogą być. Z AlNaz były tylko dwie sceny, które mi się podobały. Pierwsza to ta, którą mam w podpisie, no przepiękna była a druga to ta z końcówki pierwszego sezonu, jak pierwszy raz go przytuliła w szpitalu po spotkaniu Alego z ojcem.
|
|
Next
Moderator
|
Post by Next on Feb 5, 2021 16:09:26 GMT
Ten serial się staje bardzo przewidywalny.
|
|
|
Post by Mavi on Feb 6, 2021 10:11:57 GMT
Tu baza, tu baza. Żyję. Zaraz w końcu zabiorę się za 45 odcinek. Nie miałam czasu na oglądanie. Mały detoks był od turkiszy. Czasami nawet MD da się przedawkować. Masakra. Tyle odcinków w plecy...
|
|
Next
Moderator
|
Post by Next on Feb 6, 2021 12:07:01 GMT
Mavi Witaj. Dasz radę w końcu nie robisz na akord. Zrobisz tyle ile będziesz w mogła. I w czasie jaki będzie dla ciebie odpowiedni. 🙂
|
|
|
Post by Mavi on Feb 6, 2021 13:15:18 GMT
Next, jak przeżyje 45... Strasznie beznadziejny ten odcinek... I tyle aluzji do tego traumatycznego FerNaz. Popierdzieliło Pinar ostro. No, ale co zrobić.
|
|