|
Post by Mavi on Nov 18, 2020 10:57:00 GMT
Next, Alex jest już na 35. A czwartek jest jutro, więc jutro nam się objawi na grupie. Powiem wam, że ten 37 mimo, że AlFer nie ma da się jakoś przeżyć. Gorzej, że bez AlFer tłumaczy się tak kijowo, że aż się płakać chce. W ogóle nie mam ochoty tego robić, bo nie mam motywacji cholera.
|
|
|
Post by Alex on Nov 18, 2020 11:07:03 GMT
O kurde to ty idziesz piorunem, w następny czwartek będziesz z nami live oglądać. Może już jutro nawet. Jestem w połowie 35 odcinka, więc myślę, że dzisiaj dam radę obejrzeć go do końca i 36 i wtedy już będę prawie na bieżąco. Jak mi się nie uda zobaczyć 37 to i tak wpadnę, przynajmniej na chwilę
|
|
Next
Moderator
|
Post by Next on Nov 18, 2020 11:09:54 GMT
Next, Alex jest już na 35. A czwartek jest jutro, więc jutro nam się objawi na grupie. Powiem wam, że ten 37 mimo, że AlFer nie ma da się jakoś przeżyć. Gorzej, że bez AlFer tłumaczy się tak kijowo, że aż się płakać chce. W ogóle nie mam ochoty tego robić, bo nie mam motywacji cholera. Tu jest rozpacz podwójna, tobie się nie chce tłumaczyć a mnie oglądać bo był tak nijaki ten odcinek. Może już jutro nawet. Mam jestem w połowie 35 odcinka, więc myślę, że dzisiaj dam radę obejrzeć go do końca i 36 i wtedy już będę prawie na bieżąco. Jak mi się nie uda zobaczyć 37 to i tak wpadnę, przynajmniej na chwilę O kurde to super, będzie nas więcej a w grupie zawsze raźniej.
|
|
|
Post by Alex on Nov 18, 2020 11:13:21 GMT
A Doruka chociaż dużo było w tym 37? Albo DorDem?
|
|
|
Post by Mavi on Nov 18, 2020 11:18:58 GMT
Alex DorDem trochę ciężko, bo pracują w dwóch różnych zespołach, ale Doruka sporo. Co do 37 to z napisami pewnie dowiozę go w piątek, bo jeszcze oprócz przetłumaczenia swojej godziny, mam korektę, a moja druga połówka odda mi pewnie tłumaczenie jutro. Także Alex objaw nam się jutro na grupie. W odcinku będzie AlFer! Next zawsze czuje się samotny, jak ja gdzieś zaginę w trakcie live. A że ja komentuje na dwa fronty (grupa + twitter + oglądam przecież), to czasami nie wyrabiam.
|
|
|
Post by Alex on Nov 18, 2020 11:30:20 GMT
Alex DorDem trochę ciężko, bo pracują w dwóch różnych zespołach, ale Doruka sporo. Co do 37 to z napisami pewnie dowiozę go w piątek, bo jeszcze oprócz przetłumaczenia swojej godziny, mam korektę, a moja druga połówka odda mi pewnie tłumaczenie jutro. Także Alex objaw nam się jutro na grupie. W odcinku będzie AlFer! Next zawsze czuje się samotny, jak ja gdzieś zaginę w trakcie live. A że ja komentuje na dwa fronty (grupa + twitter + oglądam przecież), to czasami nie wyrabiam. Jak Doruka sporo to odcinek jeszcze do przeżycia dla mnie. Pokochałam go całym serduszkiem po tej scenie z nauką jazdy Tak w ogóle to w ostatnich odcinkach Ferman ma non stop inny samochód. Najpierw ten pomarańczowy pick up, potem w jednej scenie, kiedy wychodził ze szpitala z Ferdą i ona namawiała go na imprezę u Alego, wsiadał do takiego siwego jakby suva, a teraz jeździ tym starym z otwieranym dachem
Właśnie liczę na to, że jutro będzie odcinek AlFer. Ale znając moje szczęście...
|
|
Next
Moderator
|
Post by Next on Nov 18, 2020 14:16:10 GMT
Aż tak samotny nie jestem, daje se rady mam jeszcze AlFer.
|
|
|
Post by Mavi on Nov 18, 2020 14:32:37 GMT
Aż tak samotny nie jestem, daje se rady mam jeszcze AlFer. Next, nie chwal dnia przed zachodem w słońca. W 37 ich nie miałeś.
|
|
Next
Moderator
|
Post by Next on Nov 18, 2020 14:34:32 GMT
Liczę że w 38 będą w nadmiarze.
|
|
|
Post by Alex on Nov 18, 2020 18:56:02 GMT
No i Ferda jednak na coś się przydała. Jak pięknie godziła DorDem
|
|
Next
Moderator
|
Post by Next on Nov 18, 2020 19:17:52 GMT
|
|
|
Post by Alex on Nov 18, 2020 19:33:19 GMT
Ferde zwaną france lepiej niech wyślą na jeden odcinek na zwolnienie, by oszczędzić nasze nerwy. Alex Nie mogę się doczekać kiedy dojdę do tych scen z twoich gifów. Jutro może jej nie być W ogóle jutro może nie być nikogo poza AlFer i Dorukiem No ewentualnie Demir jeszcze... Pierwszy gif to już niedługo, odcinek 11. Drugi trochę dalej, coś ok. 43/44
|
|
|
Post by Mavi on Nov 18, 2020 21:03:32 GMT
Alex Next wyparkowałam fragi 38 na grupie. Kuźwa, w tym tygodniu jestem tak rozmemłana, że całkowicie o nich zapomniałam. Dzisiaj chyba nockę zarwę, żeby zrobić tłumaczenie, bo inaczej wszystko jest ciekawsze niż ten odcinek. Wczoraj miałam zrobić większość, to się wzięłam za oglądanie przytulacza AlFer i
|
|
Next
Moderator
|
Post by Next on Nov 18, 2020 21:42:12 GMT
Właśnie lecę obczaić. Jak ferman jutro nie obroni aliego przed tym jak ten facet, co na niego naskoczył chodzi o akcje. Ta akcja z piłkarzem to normalnie będę miał na niego focha i się obrażę jak on czasami na aliego.
|
|
Next
Moderator
|
Post by Next on Nov 18, 2020 21:59:28 GMT
Zwiastun nr 1 : Brawo ali dobrze jej wygarnąłeś co odcinek chodzi naburmuszona z pretensjami. A On się stara jak dla niej szalony a ta Fochy strzela. I to podkreślenie na koniec w punkt że on nie jest chory tylko ma autyzm. Zwiastun nr 2 Jakieś jest narodowe przyzwolenie że każdy jeździ po alim . Ja się pytam jakim prawem, temu ojcu i córusi dał bym kopa w dupę i za szpital. Czemu standardy MF Yapim są takie im głośniejszy i bardziej irytujący pacjent czy rodzina pacjenta to lepiej. Mam tylko nadzieje że Ferman weźmie za fraki te łachudrę i go wywali. Skończyła się krucjata tanju to znalazł się kolejny. idiota. A tanju jak prawdziwa ciota zamienia operacje aliego na kobietę. Wybaczcie za moje wulgareyzmy ale jak już zrozumiałem ten zwiastun to tylko mi się ciśnienie podniosło. Całą nadzieja w fermanie.
|
|
|
Post by Alex on Nov 18, 2020 22:51:41 GMT
"- Doktorze Fermanie... - Pojedziemy razem. - Wiedział pan? - Teraz to już nie ma znaczenia. Najważniejsze jest to, że cokolwiek się wydarzy, przeżyjemy to razem, dobrze? - Jak bracia? - Yhym. - W takim razie mogę panu powiedzieć. Trochę się boję. - Jestem przy tobie. Dobrze?
- Dobrze."Załamka, koniec
|
|
|
Post by Mavi on Nov 18, 2020 23:10:12 GMT
"- Doktorze Fermanie... - Pojedziemy razem. - Wiedział pan? - Teraz to już nie ma znaczenia. Najważniejsze jest to, że cokolwiek się wydarzy, przeżyjemy to razem, dobrze? - Jak bracia? - Yhym. - W takim razie mogę panu powiedzieć. Trochę się boję. - Jestem przy tobie. Dobrze?
- Dobrze."Załamka, koniec Mówiłam, że Alex prędzej skończy oglądać cały serial, niż ja przygotuje 37 Dobrze, że jutro nowy odcinek Alex , bo byś nam w depresje wpadła. Ten dialog był taki wymowny. I to jak Ferman za nim prawie płakał w sądzie. Ledwo, ledwo się nie rozpłakał tam.
|
|
|
Post by Alex on Nov 18, 2020 23:15:31 GMT
Mówiłam, że Alex prędzej skończy oglądać cały serial, niż ja przygotuje 37 Dobrze, że jutro nowy odcinek Alex , bo byś nam w depresje wpadła. Do jutra przeżyję, ale potem przez tydzień czekać na kolejny odcinek? niemoc Chyba sobie pójdę jeszcze raz obejrzeć scenkę z 11 serduszkoo Ten dialog był taki wymowny. I to jak Ferman za nim prawie płakał w sądzie. Ledwo, ledwo się nie rozpłakał tam. Biedny tak przeżywał... I jak mu ulżyło jak Nazli wpadła i pokazała leki.
|
|
|
Post by Mavi on Nov 19, 2020 14:09:01 GMT
|
|
|
Post by Alex on Nov 19, 2020 14:15:47 GMT
Halo, halo. Nie śpimy. Fandom DorDem na twitterze dzisiaj wrzuca memy pt. "Chcemy kissa". Hahah Ferda im groziła pocałunkiem, jeśli jeszcze raz się będą kłócić to może, może... Miałam napisać coś o tych ostatnich odcinkach, ale miałam taki zapiernicz od rana, że nie wiedziałam za co się najpierw zabrać, a teraz to mi się nawet nie chce laptopa włączyć, bo się okaże że jeszcze coś do roboty jest
|
|
|
Post by Mavi on Nov 19, 2020 14:46:41 GMT
Halo, halo. Nie śpimy. Fandom DorDem na twitterze dzisiaj wrzuca memy pt. "Chcemy kissa". Hahah Ferda im groziła pocałunkiem, jeśli jeszcze raz się będą kłócić to może, może... Miałam napisać coś o tych ostatnich odcinkach, ale miałam taki zapiernicz od rana, że nie wiedziałam za co się najpierw zabrać, a teraz to mi się nawet nie chce laptopa włączyć, bo się okaże że jeszcze coś do roboty jest Zostaw lapka na live Alex. Ja się cieszę, że już jutro piątek. Niech ten koszmarny tydzień się skończy. Ani weny do tłumaczenia, ani słońca.
|
|
|
Post by Alex on Nov 19, 2020 16:02:05 GMT
Ja się cieszę, że już jutro piątek. Niech ten koszmarny tydzień się skończy. Ani weny do tłumaczenia, ani słońca. Nawet nic mi nie mów. Niech się kończy tydzień, miesiąc, a najlepiej rok, bo ten 2020 to jak jakiś mało śmieszny żart... Dzisiaj znowu szykuje się jakaś drama u Beliz i Fermana? Ta para to naprawdę nieporozumienie. Im więcej odcinków oglądam tym bardziej się utwierdzam w przekonaniu, że oni wcale do siebie nie pasują. Wiem, przeciwieństwa i tak dalej, ale nie aż do takiego stopnia. Nie wierzę, że to powiem teraz, ale pod względem charakterologicznym to już bardziej mi do Fermana Nazli pasuje... niemoc Pomijając tę całą jego skorupę to przecież jest mega wrażliwy facet z dobrym sercem i co on kocha w Beliz? Ona przez 36 odcinków tak naprawdę nie zrobiła nic dobrego dla nikogo. Dała szansę Alemu i zoperowała za darmo tego chłopca z chorym sercem, a to też w dużej mierze dlatego, że Kivilcim chciała wpuścić ją na minę. Akcji z tym mężczyzną i ręką to w ogóle nie skomentuję...
|
|
|
Post by Mavi on Nov 19, 2020 16:23:08 GMT
Ja się cieszę, że już jutro piątek. Niech ten koszmarny tydzień się skończy. Ani weny do tłumaczenia, ani słońca. Nawet nic mi nie mów. Niech się kończy tydzień, miesiąc, a najlepiej rok, bo ten 2020 to jak jakiś mało śmieszny żart... Dzisiaj znowu szykuje się jakaś drama u Beliz i Fermana? Ta para to naprawdę nieporozumienie. Im więcej odcinków oglądam tym bardziej się utwierdzam w przekonaniu, że oni wcale do siebie nie pasują. Wiem, przeciwieństwa i tak dalej, ale nie aż do takiego stopnia. Nie wierzę, że to powiem teraz, ale pod względem charakterologicznym to już bardziej mi do Fermana Nazli pasuje... Pomijając tę całą jego skorupę to przecież jest mega wrażliwy facet z dobrym sercem i co on kocha w Beliz? Ona przez 36 odcinków tak naprawdę nie zrobiła nic dobrego dla nikogo. Dała szansę Alemu i zoperowała za darmo tego chłopca z chorym sercem, a to też w dużej mierze dlatego, że Kivilcim chciała wpuścić ją na minę. Akcji z tym mężczyzną i ręką to w ogóle nie skomentuję... Tak Alex, będzie drama u Fermana i Beliz. Pewnie pójdzie o małą. FerBel mogliby odwiedzić Fatos, zrobić coś razem, a oni naprawdę, jak mają razem sceny, to albo sprawy szpitalne, albo się kłócą. Ferman powiedział w 34, że jakby się rozstawali za każdym razem, kiedy się kłócą to rozstaliby się już łohoho razy. Według moich obliczeń powinni to robić 10 x na odcinek. W normalnym życiu to by jednak razem nie byli, bo to jednak za duża różnica charakterów jest, chyba że ktoś jest masochistą i lubi tkwić w patologicznym związku. Ferman jest kochany, nawet jak jest wkurw. to nie da się go nie kochać, a Beliz? Mam wrażenie, że ta kobieta nie ma żadnego życia poza szpitalem. Jak była Kivilcim, to jeszcze trochę ją czymś zajęła. Jakąś wojenkę zrobiła. A teraz to czasami pojęczy, że ma dziecko do ogarnięcia.
|
|
Next
Moderator
|
Post by Next on Nov 19, 2020 19:05:17 GMT
40 minut odcinka a alfer razem może 6 minut. Ten ojciec pacjenta mnie doprowadza sami wiecie do czego. A ferman jest za mało. Ferman za delitatnie zareagował na te krzyki na aliego. A Tanju to jest typowa .... nie zareaguje zmieni lekarza bo jest prasa a on lubi błyszczeć przy prasie.
|
|
|
Post by Alex on Nov 19, 2020 21:08:01 GMT
Mavi Next Możecie mi powiedzieć o co chodziło w tej scenie z baru z Dorukiem i Alim? I co to znowu za drama u Beliz i Fermana? Bo mój internet oczywiście śmigał tylko na reklamach, z odcinka widziałam może co piątą scenę...
|
|
Next
Moderator
|
Post by Next on Nov 19, 2020 21:22:55 GMT
Nie gadaj jaki zwiastun. Ferda dostanie chirurgię. Ali się chyba rozstanie z nazli. I ten jełop duruk. Tylko czekać aż wybuchnie i zrobi krzywdę aliemu. www.youtube.com/watch?v=BzdU8Bndt-0
|
|
|
Post by Mavi on Nov 19, 2020 22:13:29 GMT
Next , no i czego obwiniasz biednego Doruka? Adil olał Alego na rzecz Ferdy. Ferman olał Alego na rzecz Ferdy. Nazli olała Alego na rzecz tatusia. Co miał zrobić chłopak? Szlag go trafił. A Doruk wyładował się na nim akurat w tym momencie, więc Ali pękł. Alex Doruk domyślił się, że to Ali go w nocy nakrył. I w ramach "wdzięczności" i chęci nastraszenia go, robił wszystko, żeby tylko go przestraszyć i go skrzywdzić. FerBel pocięli się znowu o dziecko czy coś. I w zasadzie to wszystko dązy do ich rozstanie i spiknięcia tej żałosnej Ferdy z Fermanem. A teraz jeszcze Tanju sobie ją na ordynatora wybrał. Btw. z tego, co dziewczyny pisały na konfie DorDem, to DorDem byli razem na obiedzie, ale nam tego nie pokazali
|
|
|
Post by lucy on Nov 20, 2020 10:04:03 GMT
Wczorajszy Odcinek 38:
Total - 0,55% AB - 0,95%
Total: 1. Cukurova - 12,83% ⬆ 3. Mucize Doktor - 7,31% ⬇ 7. W Płomieniach - 5,84% ⬇ 25. Wstawaj, chodźmy - 2,18% ⬆
AB: 1. Cukurova - 8,88% ⬆ 2. Mucize Doktor - 7,01% ⬇ 5. W Płomieniach - 5,20% ⬇ 14. Wstawaj, chodźmy - 2,30%⬆
|
|
|
Post by Mavi on Nov 20, 2020 11:20:53 GMT
Nie dziwię się, że spadek. Reyting jest zwykle pokłosiem poprzedniego odcinka i zwiastunów, a nie powiem jakie były, bo byś mi musiała wsadzić bana za brzydkie słownictwo lucy. Największy błąd tego sezonu to Ferda. Podczas gdy przez cały pierwszy sezon przekonywano nas, że Adil zaadoptował Alego, bo go pokochał, teraz okazuje się, że wcale tak nie było. Adil wziął Alego, żeby wypełnić pustkę po córce... Napiszę coś więcej, jak mi przejdzie nastrój pt. Mam ochotę udusić Fermana na miejscu. Ps. Nasza pralnia też została zbezczeszczona. Ja się pytam, kto tam blondynę wpuścił...
|
|
|
Post by Alex on Nov 20, 2020 11:43:30 GMT
Next , no i czego obwiniasz biednego Doruka? Adil olał Alego na rzecz Ferdy. Ferman olał Alego na rzecz Ferdy. Nazli olała Alego na rzecz tatusia. Co miał zrobić chłopak? Szlag go trafił. A Doruk wyładował się na nim akurat w tym momencie, więc Ali pękł. Alex Doruk domyślił się, że to Ali go w nocy nakrył. I w ramach "wdzięczności" i chęci nastraszenia go, robił wszystko, żeby tylko go przestraszyć i go skrzywdzić. Oj tam. Przynajmniej coś się dzieje. Doruk chociaż ma jakiś charakter i jest konsekwentny z małymi wyjątkami, kiedy to jego wnętrze zaczyna przemawiać. Od samego początku było wiadomo, że on nie jest do końca taką pozytywną postacią, ma swoje tajemnice, które za wszelką cenę stara się ukryć i szczerze mówiąc nawet za bardzo mnie ta scena z Alim nie zdziwiła. Dopóki nikt się do niego nie zbliża to jest ok, ale jak tylko zauważa, że ktoś jest za blisko albo wie za dużo to wybucha. Widać to było już wtedy, gdy Ali mu powiedział, że udaje takiego obojętnego, a tak naprawdę w środku cierpi, jego reakcja bardzo dużo mówiła. Chciałabym już, żeby to wyjaśnili, ale z drugiej strony jak już się dowiemy co z nim to przestanie być tak interesująco. Może zrobią znowu jakąś dramę w szpitalu, Demirowi coś się stanie i wtedy się okaże co ukrywa Doruk? FerBel pocięli się znowu o dziecko czy coś. I w zasadzie to wszystko dązy do ich rozstanie i spiknięcia tej żałosnej Ferdy z Fermanem. No, dobra. Ja nie lubię FerBel, ale jednak wolę ich razem niż Fermana z Ferdą. Już w poprzednich odcinkach mi się ich sceny nie podobały, ale nie wiem... Jakoś nie wydaję mi się, żeby w to poszli. Chyba, że aktorka grająca Beliz odchodzi z serialu. Jednak wydaję mi się, że to taka para, która od samego początku wiadomo, że ma być razem, podobnie jak AlNaz. FerBel nie pokłócili się czasem o te leki? Bo jeśli tak to Ferman ma u mnie ogromnego minusa. Do tej pory kłócili się milion razy na odcinek i mimo wszystko starali się to wszystko zbierać do kupy, a teraz kiedy ona potrzebuje jego pomocy to on ją zostawia... Chyba im się coś pomieszało. fochy
Ferda i ordynatura to bardzo słaby żart... Btw. z tego, co dziewczyny pisały na konfie DorDem, to DorDem byli razem na obiedzie, ale nam tego nie pokazali Może w następnym odcinku będzie?
|
|