|
Post by lucy on Nov 20, 2020 11:46:50 GMT
Mavi , tego typu słownictwo zawsze można "zagwiazdkować"
|
|
|
Post by Mavi on Nov 20, 2020 11:47:42 GMT
Alex Ferman przede wszystkim u mnie sobie nagrabił tym "sałatkowaniem" z Ferdą. Co to xxxx ma być? Ali nie może znaleźć sobie miejsca, wszyscy go zostawiają, do pralni przychodzi Acelya! Serio?! Kurde, do naszej pralni?! Gdzie był wtedy Ferman?! No gdzie?! Wieczorem też do nich przyszedł, niby do Alego na moment, a co zrobił po minucie? Odkręcił się dupa i poszedł do Ferdy. Naprawdę, pierwszy raz od początku serialu mam go ochotę udusić ze skutkiem natychmiastowym. lucy dzięki. Chyba chcąc nie chcąc, będę musiała z tego bardzo często korzystać.
|
|
|
Post by Alex on Nov 20, 2020 12:03:35 GMT
Alex Ferman przede wszystkim u mnie sobie nagrabił tym "sałatkowaniem" z Ferdą. Co to xxxx ma być? Ali nie może znaleźć sobie miejsca, wszyscy go zostawiają, do pralni przychodzi Acelya! Serio?! Kurde, do naszej pralni?! Gdzie był wtedy Ferman?! No gdzie?! Wieczorem też do nich przyszedł, niby do Alego na moment, a co zrobił po minucie? Odkręcił się dupa i poszedł do Ferdy. Naprawdę, pierwszy raz od początku serialu mam go ochotę udusić ze skutkiem natychmiastowym. O tych scenach z Ferdą to mi nawet nie przypominaj. Już jak zobaczyłam ich na tym dachu, co Ferman jej mówił, że ma zostać to mi coś nie grało. Co to w ogóle za uśmiechy, żarciki? No bez przesady. I tym samym, przez te akcje Fermana to Doruk wbił mi na pierwsze miejsce ulubionych postaci. Fer musi się zrehabilitować...foch
|
|
|
Post by Mavi on Nov 20, 2020 12:19:45 GMT
Alex mi to nie grało, od kiedy Ferman się kręcił na kanapie i przeplatali scenami z tą larwą, co się kręci też. Mam ochotę oglądać odcinki na suwaczku i "wycinać" ją z tego dizi, ale się nie da.
|
|
|
Post by Alex on Nov 20, 2020 14:26:33 GMT
Alex mi to nie grało, od kiedy Ferman się kręcił na kanapie i przeplatali scenami z tą larwą, co się kręci też. Mam ochotę oglądać odcinki na suwaczku i "wycinać" ją z tego dizi, ale się nie da. Nie! Nie! Nie! Ja jednak wierzę w Fermana, ogarnie się w porę. Poza tym on przecież kocha nadal Beliz, po scenie w kawiarni (z Ferdą ) patrzył na jej zdjęcie z Leylą i się uśmiechał. On ją polubił, może nawet jest trochę zauroczony, bo Ferda jest niby taka otwarta, "życzliwa", zabawna i tak dalej, ale przecież nie zostawi Rudej. Ewentualnie pójdą w to, że ona się w nim zakocha i będzie próbowała rozbić FerBel...
|
|
|
Post by Mavi on Nov 20, 2020 14:27:58 GMT
Alex Next ja się zastanawiam, czy w przyszłym tygodniu jest sens oglądać live, bo w sumie nie dają nam ani jednej sceny AlFer. To, co było w 38 to też cyrk na kółkach.
|
|
Next
Moderator
|
Post by Next on Nov 20, 2020 14:39:45 GMT
Nadeszła ta chwila że ali został sam. Nie ma odcinka że by nazli nie miała focha na aliego. Ta scena końcowa była super wygarną jej. Duruk to psychopata i go nie lubię. Ferman stał jak nie powiem co kiedy jakiś facet beształ aliego. Adil ma córusie i ali poszedł w odstawkę. A ta wydra zwana ferda poluje na fermana. A fermaana ktoś wykastrował bo nie ma już jaj.
|
|
|
Post by Alex on Nov 20, 2020 15:05:39 GMT
Ta scena końcowa była super wygarną jej. Duruk to psychopata i go nie lubię. A dzięki komu ta ostatnia scena?
|
|
|
Post by Mavi on Nov 20, 2020 15:17:11 GMT
Alex Next jeszcze pracuję nad 37 i może będzie późno w nocy, a jak nie, to jutro rano. Wybaczcie, ale no szlag mnie trafił po wczorajszym i nie mogłam się potem uspokoić, więc poszłam poczytać i potem spać. Powiem wam, że pewna scena w 37 bardzo dobitnie pokazuje, co jest Dorukowi. I myślę, że po obejrzeniu tego odcinka dla was też to będzie jasne.
|
|
|
Post by Alex on Nov 20, 2020 15:32:16 GMT
Alex Next jeszcze pracuję nad 37 i może będzie późno w nocy, a jak nie, to jutro rano. Wybaczcie, ale no szlag mnie trafił po wczorajszym i nie mogłam się potem uspokoić, więc poszłam poczytać i potem spać. Powiem wam, że pewna scena w 37 bardzo dobitnie pokazuje, co jest Dorukowi. I myślę, że po obejrzeniu tego odcinka dla was też to będzie jasne. Spokojnie. Dla mnie nawet lepiej, bo muszę zasiąść do tłumaczenia KO, a jak dodasz MD to będzie ciężko, zwłaszcza że mnie zaciekawiłaś tym Dorukiem.
|
|
Next
Moderator
|
Post by Next on Nov 20, 2020 16:38:51 GMT
Mavi nic się nie dzieje .
|
|
|
Post by Mavi on Nov 20, 2020 17:05:17 GMT
Mavi nic się nie dzieje . Chyba się dzieje Next, bo pip pip mnie strzela, kiedy widzę Fermana już w 37. Naprawdę mam go ochotę z miejsca Jeszcze nigdy mnie tak nie wkurzył. Zawsze go obroniłam, ale teraz w 38 i 37 (też sałatki z Ferdą) przegiął. lanie
|
|
Next
Moderator
|
Post by Next on Nov 20, 2020 17:16:12 GMT
No tak współczuje ci tłumaczyć tych bezosobowych postaci sułtanka i ten pielęgniarz od siedmiu boleści. Marzę o odcinku bez nazli bo jeszcze ją broniłem wcześniej ale teraz przestałem nie zasługuje na niego. Niech idzie i się drze na kogoś innego. Ali spokojnie znajdziemy ci inna mnij irytującą.
|
|
|
Post by Mavi on Nov 20, 2020 19:30:28 GMT
Next Alex Seda złapała koronę. Jej rodzina jest zdrowa, więc oby nikt więcej z planu się nie zaraził również. Dobre są takie, że być może kiedyś przez 1 odcinek chociaż nie będziemy się z nią męczyć.
|
|
|
Post by Alex on Nov 20, 2020 19:43:18 GMT
Next Alex Seda złapała koronę. Jej rodzina jest zdrowa, więc oby nikt więcej z planu się nie zaraził również. Dobre są takie, że być może kiedyś przez 1 odcinek chociaż nie będziemy się z nią męczyć. I tu jest minus tego, że jak na tureckie standardy kręcą z dość dużym wyprzedzeniem... Mogą mieć potem czas na dokręcenie scen z nią. Tak w ogóle to oni cały czas mają te 6 czy 7 odcinków w zapasie czy powoli wyrównują i będą kręcić na bieżąco? A aktorów nie wysyłają na kwarantannę?
|
|
Next
Moderator
|
Post by Next on Nov 20, 2020 20:08:21 GMT
Next Alex Seda złapała koronę. Jej rodzina jest zdrowa, więc oby nikt więcej z planu się nie zaraził również. Dobre są takie, że być może kiedyś przez 1 odcinek chociaż nie będziemy się z nią męczyć. Oby nikt więcej nie zachorował. Co do Sedy życzę jej zdrowia i jej rodzinie. Ale może odpoczniemy z jeden odcinek od ferdy.
|
|
|
Post by Mavi on Nov 20, 2020 20:37:57 GMT
Alex Next podobno na 2 tygodnie są wstrzymane zdjęcia. Oni są teraz gdzieś z kręceniem na 40/41 odcinku. Albo ten 41 skończyli i wchodzi na 42. Trudno dokładnie powiedzieć, bo rzadko kiedy kręcą po kolei.
|
|
Next
Moderator
|
Post by Next on Nov 20, 2020 20:51:29 GMT
To mają w zapasie jakieś 3 odcinki.
|
|
|
Post by Alex on Nov 20, 2020 21:13:11 GMT
To przestoju nie powinno być... Jeśli już to może jeden odcinek.
|
|
Next
Moderator
|
Post by Next on Nov 20, 2020 21:22:52 GMT
Powinni się wyrobić jak tylko dwa tygodnie.
|
|
|
Post by Alex on Nov 20, 2020 21:38:57 GMT
Seda też może zdążyć przechorować i wrócić na plan, a wtedy plany uwolnienia się od Ferdy choćby na jeden odcinek wezmą w łeb Gorzej jak się okaże, że zdążyła kogoś zarazić i ta osoba będzie miała przedłużoną kwarantannę.
|
|
|
Post by Mavi on Nov 20, 2020 21:53:40 GMT
Seda też może zdążyć przechorować i wrócić na plan, a wtedy plany uwolnienia się od Ferdy choćby na jeden odcinek wezmą w łeb Gorzej jak się okaże, że zdążyła kogoś zarazić i ta osoba będzie miała przedłużoną kwarantannę. Alex Next Nie życzę nikomu źle. Wiadomo, oddzielajmy życie prawdziwe od serialowego. Ale czy nie sądzicie, że choć jeden odcinek bez Nazli byłby cudowny?
|
|
|
Post by Alex on Nov 20, 2020 22:08:05 GMT
Seda też może zdążyć przechorować i wrócić na plan, a wtedy plany uwolnienia się od Ferdy choćby na jeden odcinek wezmą w łeb Gorzej jak się okaże, że zdążyła kogoś zarazić i ta osoba będzie miała przedłużoną kwarantannę. Alex Next Nie życzę nikomu źle. Wiadomo, oddzielajmy życie prawdziwe od serialowego. Ale czy nie sądzicie, że choć jeden odcinek bez Nazli byłby cudowny? No i tu mnie przekonałaś. Jak przejdzie bezobjawowo to nie będzie tak źle.
|
|
|
Post by Mavi on Nov 20, 2020 22:10:41 GMT
Alex chyba jeszcze nie, bo zawsze mogłaś trafić na filmik Fermana z Nazli.
|
|
|
Post by Alex on Nov 20, 2020 22:22:35 GMT
Alex chyba jeszcze nie, bo zawsze mogłaś trafić na filmik Fermana z Nazli. Nie widziałam i nie chcę widzieć, ale spodziewałam się, że znajdą się jacyś fani i tej pary. To ma przynajmniej jakieś tam uzasadnienie, bo Nazli niby się podkochiwała na początku w Fermanie... Ale Nazli i Doruk? Skąd im się to wzięło... niemoc
|
|
|
Post by Mavi on Nov 20, 2020 22:31:40 GMT
Alex Next powiem wam, żebym chciała, żeby Fer przyszedł pożalić się do Alego i żeby Ali go olał. Mam dość, że ciągle przestawiają Alego jak rzecz. Pora, żeby zaczął się im stawiać.
|
|
|
Post by Alex on Nov 20, 2020 22:45:58 GMT
Mavi Ali to powinien olać teraz wszystkich, i Fermana, i Adila, i Nazli... Bo oni sobie myślą, że Ali zawsze będzie im wybaczał, jak już sobie przypomną o jego istnieniu.
|
|
|
Post by Mavi on Nov 20, 2020 23:00:08 GMT
Mavi Ali to powinien olać teraz wszystkich, i Fermana, i Adila, i Nazli... Bo oni sobie myślą, że Ali zawsze będzie im wybaczał, jak już sobie przypomną o jego istnieniu. Dokładnie tak. Alex Nazli już nieco pojechał. Myślę, że teraz pora na Adila najbardziej i Fermana potem. Fermanowi powinien pojechać, że przestał to koniec ich miłości czy coś
|
|
|
Post by Alex on Nov 20, 2020 23:15:46 GMT
Dokładnie tak. Alex Nazli już nieco pojechał. Myślę, że teraz pora na Adila najbardziej i Fermana potem. Fermanowi powinien pojechać, że przestał to koniec ich miłości czy coś Z Fermanem taka scena najlepiej w pralni. Niech mu Ali zrobi taki wykład jak Nazli. Może po tej scenie ze zwiastuna z Dorukiem, on dobrze na niego działa motywująco Adil to też już grubo przesadza. Wróciła sobie córeczka po latach i żeby tylko go pokochała to pozwala jej na wszystko, a ta sobie wymyśliła przemeblowanie mieszkania. Co to w ogóle miało być? Chce mu rzeczy wyrzucać, meble przestawiać... Jeszcze zdjęcia Alego i kwiatka od niego chciała się pozbyć. Jeszcze chwila i zabroni Adilowi z nim rozmawiać, bo już jak odbierał telefon to się zmyła wielce urażona.
|
|
|
Post by Mavi on Nov 21, 2020 0:32:32 GMT
Alex , Ali powinien zacząć jechać po Fermanie od czegoś w stylu: "Mówił pan, że wszyscy powinni być tacy, jak ja... Nie chciałbym tego... <spojrzenie Fermana wtf nr 4> Nie chciałbym, żeby wszyscy byli tacy samotni, tacy porzuceni, pozostawieni sami sobie i żeby inne osoby przypominały sobie o ich istnieniu wtedy, kiedy ich potrzebują."
|
|