|
Post by Alex on Sept 13, 2021 20:29:19 GMT
Pınar i Serenay... Dwie tragedie w jednym serialu. Uciekać jak najdalej.
|
|
|
Post by lucy on Sept 15, 2021 18:54:03 GMT
⚡ Według Birsen, Burak Deniz w końcu się zgodził wziąć udział w Şahmaran i został partnerem Serenay Sarikayi. Jednak to prawda. Burak chyba oszalał.
|
|
Next
Moderator
|
Post by Next on Sept 15, 2021 19:17:38 GMT
|
|
|
Post by mira on Sept 16, 2021 6:41:16 GMT
Zewsząd wylewa się krytyka, ale ja czytam tylko tweety po angielsku, jestem ciekawa, jaki pogląd mają tutaj Turcy? Czy też tak nie lubią Serenay? Wydaje mi się, że nie jest tak źle.
|
|
|
Post by lucy on Sept 16, 2021 8:27:38 GMT
Sarikaya mogłaby być "mniej puszczalska", bo te jej ciągle nowe związki (w dodatku nierzadko ze starymi, dobrze ustawionymi w szołbiznesie chłopami) wcale nie dodają jej "uroku". Niestety pomijając jej życie prywatne wcale nie jest z nią lepiej, bo aktorka ma bardzo odpychający typ urody i średnio ładny uśmiech. Mało kto o niej powie, że jest piękna. Jak dla mnie odpada jako protagonistka jeszcze w przedbiegach.
|
|
|
Post by lucy on Sept 16, 2021 8:42:41 GMT
Z planu..
|
|
|
Post by lucy on Sept 16, 2021 10:13:46 GMT
Obsada:
|
|
|
Post by mira on Sept 16, 2021 10:22:12 GMT
Na pewno widziałam tę z prawego dolnego rogu, ale nie mam pojęcia gdzie. Scenariusz musi być niezły, nie wierzę, że Burak wystąpiłby w jakimś bublu.
Podobno zagrają jeszcze oni:
- Aktualnie gra w "Kalp Yarasi"
|
|
|
Post by lucy on Sept 16, 2021 10:25:45 GMT
Na pewno widziałam tę z prawego dolnego rogu, ale nie mam pojęcia gdzie. Ja w pierwszej sekundzie pomyślałam, że to Justyna Steczkowska.
|
|
|
Post by lucy on Oct 3, 2021 10:37:58 GMT
|
|
|
Post by lucy on Oct 7, 2021 9:18:23 GMT
Z planu..
|
|
|
Post by Alex on Oct 7, 2021 11:43:32 GMT
Burak się osobiście opiekuje swoim partnerem. 😂😂 Lepiej, że tym, bo jakby się zaczął opiekować Serenay to Next by tego nie przeżył. 😁
|
|
Next
Moderator
|
Post by Next on Oct 8, 2021 8:28:49 GMT
Burak się osobiście opiekuje swoim partnerem. 😂😂 Lepiej, że tym, bo jakby się zaczął opiekować Serenay to Next by tego nie przeżył. 😁 Nawet mi o niej nie przypominaj, bo mi się ciśnienie podnosi.
|
|
|
Post by lucy on Oct 8, 2021 9:47:26 GMT
Pierwsze foto Buraka z planu.
|
|
|
Post by Matthias on Dec 25, 2021 17:31:24 GMT
📢 Dokładnie 71 dni trwały zdjęcia do 8-odcinkowego serialu "Şahmaran "! Przez cały ten czas nie było ukazywanych żadnych zdjęć z planu, żadnych spoilerów, absolutnie nic. Wczoraj był ostatni dzień kręcenia i ekipa po raz pierwszy udostępniła zdjęcia. Teraz chłopaki wracają do Stambułu. Kiedy seria zostanie wyemitoway? Tego wciąż nie wiadomo. Według wstępnych informacji serial będzie miał swoją premierę na platformie w drugiej połowie 2022 roku. Na zdjęciach główni bohaterowie serialu z ekipą 😍
|
|
|
Post by lucy on Dec 27, 2021 11:34:45 GMT
Jeszcze takie foto..
|
|
|
Post by Matthias on Dec 27, 2021 19:50:01 GMT
💥 Serenay Sarikaya została zauważona na lotnisku w Stambule z Burakiem Denizem i Mertem Ramazanem Demirem, z którymi zagrała w serialu #Şahmaran w Adanie! Serenay Sarikaya odpowiedziała na pytanie dotyczące serialu: 📍 „Skończyliśmy, mieliśmy dużo pracy, byliśmy bardzo zmęczeni, - zobaczmy wszyscy razem, co takiego udało nam się stworzyć."
|
|
|
Post by Matthias on Jan 10, 2022 17:38:51 GMT
💥 Burak Deniz był widziany w Etiler. Aktor, którego zauważono kulejącego, powiedział:📍 „To nie ma znaczenia. Mam mały uraz nogi. Mam nadzieję, że wkrótce minie.”Wyrażając, że jest zdenerwowany wzrostem zachorowań na koronawirusa, Burak powiedział: 📍 „Nawet jeśli używamy masek na planie, przechodzimy przez bardzo trudny okres. Ludzie nie czują się zmotywowani tymi wydarzeniami.”Jeśli chodzi o Şahmaran , Burak powiedział, że najprawdopodobniej pojawi się na Netflixie we wrześniu!
|
|
Next
Moderator
|
Post by Next on Jan 10, 2022 22:23:15 GMT
Ja czekam na kolejny serial telewizyjny.
|
|
|
Post by Matthias on Jan 22, 2022 18:56:43 GMT
❥ Zauważony przez dziennikarzy Burak Deniz potwierdził informację o premierze serialu "Şahmaran" we wrześniu.Ale dziennikarze nie zostawili aktora samego i zapytali o jego życie osobiste, na co aktor powiedział, że jest samotny i nie ma miłości.
|
|
|
Post by mira on Jan 22, 2022 19:12:59 GMT
Dopiero we wrześniu? Strasznie długo trzeba czekać...
|
|
|
Post by Matthias on Mar 30, 2022 18:12:15 GMT
❥ Zakończono zdjęcia do serialu # Sahmaran z Serenay Sarikayą i Burakiem Denizem w rolach głównych. Cały zespół serialu, który będzie emitowany na Netflixie, zebrał się w Kuruczesmie poprzedniego wieczoru i na zakończenie - bawił się do późnych godzin nocnych. Okazało się, że na scenie zaśpiewała także Serenay Sarikaya, która w "świąteczny" wieczór weszła na scenę i wygłosiła przemówienie dla całej ekipy filmowej za jej wysiłek!
|
|
|
Post by Matthias on Apr 9, 2022 19:17:43 GMT
💥💥💥 Rozpoczęły się przygotowania do drugiego sezonu serialu Netflix # Şahmaran , w którym występują Burak Deniz i Serenay Sarikaya.
|
|
|
Post by Matthias on May 1, 2022 20:29:56 GMT
💥 Znany bloger Tokio ogłosił, że serial Şahmaran będzie dostępny na platformie Netflix pod koniec roku.
|
|
|
Post by Matthias on May 16, 2022 19:55:00 GMT
💥 Zdjęcia do drugiego sezonu serialu " Şahmaran” z Serenay Sarikayą i Burakiem Denizem rozpoczną się w czerwcu.
|
|
|
Post by lucy on May 31, 2022 12:37:13 GMT
Zdjęcia do drugiego sezonu (...) rozpoczną się w czerwcu Dokładnie w 3 tygodniu czerwca (o ile nc się nie zmieni).
|
|
|
Post by lucy on Aug 3, 2022 13:59:48 GMT
Zdjęcia do 2.Sezonu startują dopiero jutro (o ile dobrze pamiętam przesunęły się z powodu czyjejś choroby). i.imgur.com/gyjT6HC.jpeg
|
|
|
Post by lucy on Aug 9, 2022 20:36:18 GMT
|
|
|
Post by Matthias on Aug 14, 2022 21:59:19 GMT
🎬💫 W poniedziałek ruszają zdjęcia do drugiego sezonu serialu Netflix „ Sahmaran”. Serenay Sarikaya nie omieszkała przypomnieć o sobie, potwierdzając osobiście rozpoczęcie zdjęć. Serenay postanowiła nie odpowiadać na pytanie, czy zagra w serialu „Jeśli król przegra”
|
|
|
Post by Matthias on Aug 16, 2022 14:41:36 GMT
💥Dzisiaj rozpoczęły się zdjęcia do drugiego sezonu serialu Netflix „ Şahmaran” z Burakiem Denizem i Serenay Sarikayą, który opowiada (nie wiem czy ja dobrze to zrozumiałem i przetłumaczyłem, ale:) o przygodach 400-letniego węża, który postanowił podnieść swój poziom wiedzy na Uniwersytecie w Adanie . WTF? Komentarze mnie rozbrajają: Ooo, 400-letni wąż. Coś w sam raz dla Serenay Rola stworzona po prostu dla Serenay! Żadna inna!
|
|