|
Post by lucy on Aug 16, 2022 14:53:11 GMT
Matthias, tak, bohaterka Sarikayi jest tak naprawdę wężem, który ma 400 lat i rozpoczął studia. Gatunek serialu to s-f, fantasy, więc wszystko pasuje. Niemniej do teraz mi żal Buraczanego, że dostała mu się właśnie ona.
|
|
|
Post by Matthias on Aug 16, 2022 19:04:09 GMT
💥 Saadet Isil Aksoy dołączyła do obsady serialu Netflix „ Şahmaran”
|
|
|
Post by Matthias on Aug 19, 2022 8:37:00 GMT
⚡ Miejscowi mieszkańcy wywołali prawdziwe zamieszki, oskarżając ekipę filmową serialu Sahmaran o niszczenie wyjątkowej przyrody lasu Mugla Sweetgum, który jest rezerwatem państwowym. Ekolodzy zadzwonili do prokuratury i policji, gdy zobaczyli dym, dużo ludzi i samochodów oraz ogromny bałagan podczas kręcenia w Marmaris. Ekipa filmowa przedstawiła dokumenty pozwalające na filmowanie przez rok. Jednocześnie burmistrza miasta oburza fakt, że pracownicy TIMS&B dość nonszalancko stwierdzili, że jeśli wybuchnie pożar, to go ugaszą. Jego zdaniem zezwolenie nie dotyczy obszarów o specjalnym statusie, do których należy rezerwat leśny. Przyrodzie wyrządzono już znaczne szkody. Ekologia jest zniszczona, żyjące w niej zwierzęta są niespokojne.
|
|
|
Post by Matthias on Aug 23, 2022 15:55:09 GMT
💥Według niepotwierdzonych doniesień premiera Netflixowego serialu „ Sahmaran” odbędzie się we wrześniu. Jeśli informacja jest prawdziwa, to być może pierwsi widzowie teaser zobaczą w przyszłym tygodniu
|
|
|
Post by lucy on Aug 25, 2022 20:28:36 GMT
Według niepotwierdzonych doniesień premiera Netflixowego serialu „ Sahmaran” odbędzie się we wrześniu. Chyba się jednak nie odbędzie, bo we wrześniowych zapowiedziach serialu nie ma.
|
|
|
Post by Matthias on Sept 10, 2022 12:38:32 GMT
💫📸 Serenay Sarikaya na planie serialu Netflix „ Şahmaran”
|
|
|
Post by Matthias on Sept 11, 2022 12:15:11 GMT
💥 Według znanego blogera Tokyo, zwiastun Şahmaran ukaże się w październiku. Premiera serialu ma więc nastąpić w listopadzie.
|
|
|
Post by Matthias on Sept 12, 2022 15:58:11 GMT
💫📸 Burak Deniz za kulisami drugiego sezonu serialu Netflix Şahmaran, który może mieć premierę na platformie w listopadzie
|
|
|
Post by Matthias on Oct 11, 2022 18:24:41 GMT
💥W Adanie trwają zdjęcia do drugiego sezonu serialu Netflix „ Şahmaran”. Obecnie kręcony jest piąty odcinek. Gwiazdy projektu - Buraka Deniza i Serenay Sarikayę zauważono razem w jednej z restauracji w Adanie. Był z nimi przyjaciel Serenay, Burcum Baykut.
|
|
|
Post by mira on Nov 4, 2022 8:24:01 GMT
Na wczorajszej gali pokazano również zapowiedź tego serialu. Powiem szczerze, że mega mi się podoba. Intrygujące. A tu gwiazdy serialu:
|
|
|
Post by Mavi on Nov 5, 2022 7:04:17 GMT
Fabuła serialu: Şahsu jest zdeterminowany, aby stawić czoła swojemu dziadkowi, który wiele lat temu porzucił jego matkę w Adanie. Podczas swej podróży trafia do niezwykłej i tajemniczej społeczności zwanej Mar, potomków Şahmarana. Wierząc w legendę o Şahmaranie, jednym z największych symboli miłości i mądrości, rasa Mar czeka na wypełnienie się przepowiedni historycznej wraz z przybyciem Şahsu. Nic już nie będzie takie samo, gdy drogi Şahsu i Maran spotkają się, aby poprosić dziadka o rozliczenie z przeszłości. Matthias , możesz uzupełnić w pierwszym poście.
|
|
|
Post by Matthias on Nov 5, 2022 17:20:39 GMT
💫📸Zespół serialu Sahmaran na imprezie Netflix
|
|
|
Post by Matthias on Nov 9, 2022 17:02:06 GMT
✨📸 Mert Ramazan Demir udał się do Adany, gdzie weźmie udział w kręceniu ostatniego odcinka serialu „Sahmaran”
|
|
|
Post by lucy on Nov 17, 2022 12:06:31 GMT
|
|
|
Post by lucy on Nov 18, 2022 19:24:22 GMT
|
|
|
Post by mira on Nov 22, 2022 8:22:35 GMT
Premiera 20 stycznia. Zwiastun już był, ale tylko amatorskie nagrania z gali. Teraz można zobaczyć w pełnej krasie:
Mnie się podoba i na pewno spróbuję to obejrzeć, choć przyznam że nie lubię tego typu filmów, bo zwyczajnie się boję
|
|
|
Post by lucy on Nov 22, 2022 9:59:17 GMT
Nie sądziłam, że to powiem, bo gra tu Sarikaya, której fizis mnie odpycha, ale wszystko co tu zobaczyłam mnie urzekło. Od zawsze uwielbiałam filmy (horrory i thrillery) o żmijach i wężach... i chyba wszystkie możliwe obejrzałam, także tego serialu raczej nie przepuszczę. No chyba że w praniu nie wypadnie tak dobrze jak w zwiastunie.
Zwiastun z napisami EN.
|
|
|
Post by lucy on Nov 22, 2022 17:41:42 GMT
Oglądałam ten zwiastun kilkanaście już razy i się strasznie napaliłam na ten serial. Szkoda, że aż 2 miesiące trzeba czekać.
|
|
|
Post by lucy on Nov 25, 2022 9:34:24 GMT
Cóż, znów się zrobiła afera wokół Sarikayi. Kilka dni temu Burak został przyłapany w okolicach jej domu, a dzisiaj się media rozpisują o ich romansie i podają, że aktor niedawno zerwał ze swoją dziewczyną Didem Soydere. Jak dotąd Sarikaya romansowała z wieloma swoimi partnerami z planu: Tolgahanem Sayismanem, Çağatayem Ulusoyemm, Keremem Bursinem, Cemem Yilmazem. Cała sytuacja spowodowała kryzys zazdrości Umuta Evirgena, byłego kochanka Serenay, który wg przecieków zabronił nawet Burakowi pojawiać się w swojej restauracji. Po wielkiej aferze z Cemem Yilmazem, który wchodząc w romans z Sarikayą był w związku z Defne Sameyli, czyli, że Sarikaya weszła pomiędzy nich, kolejny podobny scenariusz zrujnowałby kompletnie reputację Serenay, dlatego aktorzy zaprzeczają plotkom. No wszystko do czasu... i.imgur.com/snwasyN.jpg
|
|
|
Post by mira on Nov 25, 2022 9:49:42 GMT
Bardzo lubię Buraka, lubię jego grę, sposób bycia w sumie też, ale jest z niego trochę taki bad boy
|
|
|
Post by lucy on Nov 25, 2022 18:51:48 GMT
|
|
|
Post by Matthias on Nov 26, 2022 14:42:42 GMT
💥Według tureckiej prasy scena z nagą Serenay Sarikayą w serialu "Sahmaran" jest prawdziwa. Ale węże na zdjęciu zostały dodane później za pomocą efektów specjalnych
|
|
|
Post by lucy on Nov 26, 2022 14:52:53 GMT
|
|
|
Post by Matthias on Nov 27, 2022 13:49:32 GMT
✨ Didem Soydan, która została zauważona dzień wcześniej w rejonie Besiktasu, powiedziała, że ona i Burak Deniz nie rozstali się. Jest wszystko w porządku, nie ma między nimi problemu. To kłamstwo wymyślone przez media. Historia z „romansem” Serenay Sarikayi i Buraka Deniza jest próbą zwrócenia uwagi twórców na serial „Sahmaran”, którego zwiastun nie wywołał większego poruszenia w sieciach społecznościowych
|
|
|
Post by lucy on Dec 15, 2022 11:53:50 GMT
|
|
|
Post by lucy on Dec 15, 2022 11:55:35 GMT
Serial będzie z Lektorem PL. Zwiastun (Lektor PL) LINK
|
|
|
Post by mira on Dec 15, 2022 13:58:17 GMT
Nawet nieźle brzmi z lektorem, słychać głos aktorki w tle, nie zagłusza tak bardzo. Trochę straszny ten zwiastun, bardzo chcę to obejrzeć, ale chyba będą się bała
|
|
|
Post by lucy on Jan 2, 2023 8:45:53 GMT
Ale się nie mogę doczekać tego serialu. Kolejny super Zwiastun Po polsku jeszcze nie ma.
|
|
|
Post by mira on Jan 2, 2023 9:07:51 GMT
Wygląda zachęcająco, też się nie mogę doczekać 🔥 🔥 🔥
|
|
|
Post by lucy on Jan 3, 2023 18:00:28 GMT
|
|