|
Post by lucy on Aug 8, 2024 9:55:55 GMT
Ujęcie nieudane, bo Lilith wygląda jak w ciąży.
|
|
|
Post by lucy on Aug 8, 2024 10:19:40 GMT
Opis:Gdy potężna mroczna siła znowu się budzi, Şahsu i Maran stają w obliczu serii prób, które zadecydują o losie ludzkości — i ich własnym.
|
|
|
Post by mira on Aug 8, 2024 10:36:00 GMT
Wpisałam na Twitterze (no dobra, niech będzie, że X) #Şahmaran i widzę niemal same sceny z udziałem Merta. Dosłownie jakby inni aktorzy grali jakieś drugoplanowe role. Szaleństwo!
|
|
|
Post by Matthias on Aug 9, 2024 21:55:17 GMT
💥💥💥 Serenay Sarikaya i Burak Deniz za kulisami serialu #Sahmaran!
|
|
|
Post by Matthias on Aug 12, 2024 17:36:16 GMT
|
|
|
Post by Matthias on Aug 16, 2024 12:29:19 GMT
💥💥💥Burak Deniz udostępnił nowy plakat serialu Netflix #Shahmaran z Serenay Sarikayą.
|
|
|
Post by lucy on Aug 16, 2024 12:38:39 GMT
Nie miałam jeszcze czasu ruszyć z oglądaniem. Oglądał ktoś?
|
|
|
Post by mira on Aug 16, 2024 14:06:25 GMT
Nie miałam jeszcze czasu ruszyć z oglądaniem. Oglądał ktoś? Ja też jeszcze nie miałam czasu, ale planuję.
|
|
|
Post by lucy on Aug 18, 2024 11:30:07 GMT
Widzę, że 2.Sezon opuścił loty. Obejrzałam 2 odcinki, ale bez większych emocji. Było w nich za dużo o niczym, a sceny, gdzie coś się działo nie trzymały w napięciu. Także najważniejsza warstwa z poprzedniego sezonu gdzieś się ulotniła, pomimo, że początek zapowiadał się bardzo obiecująco. Obejrzę jeszcze ze 2 odcinki i jeśli dalej będzie bez polotu, podziękuję za resztę.
|
|
|
Post by lucy on Aug 19, 2024 10:10:41 GMT
Dopiero teraz zauważyłam, że 2.Sezon ma 6 odcinków, a nie 8. Po czterech byłam nadal nieusatysfakcjonowana, ale odpaliłam jeszcze piąty, żeby sprawdzić, czy są jakieś konkretniejsze sceny i obejrzałam go do końca, choć się w większości nudziłam. Został mi 6-ty i też go obejrzę, ale już tylko dlatego, bo jestem ciekawa końca tej historii, która przecież w 1.Sezonie tak bardzo mnie urzekła. Niestety w 2.Sezonie czar prysł i zostało rozczarowanie. Sezonu oczywiście NIE POLECAM, bo szkoda czasu. Zarzucam mu totalny brak pomysłu na fabułę, gdzie jestem naprawdę zdziwiona, bo było ją na czym oprzeć. Niestety Pinarka poległa tu na całej linii.
|
|
|
Post by Matthias on Aug 21, 2024 14:45:26 GMT
💥💥💥 Kiedy ukazał się drugi sezon serialu #Shahmaran, zainteresowanie pierwszym sezonem wzrosło. W drugim tygodniu drugi sezon zajął 3. miejsce na liście seriali nieanglojęzycznych serwisu Netflix (6 000 000 godzin oglądania / 1 300 000 wyświetleń). Pierwszy sezon zajmuje 10. miejsce (6 100 000 godzin oglądania / 900 000 wyświetleń).
|
|
pablo
Początkujący
|
Post by pablo on Aug 22, 2024 13:15:59 GMT
zgadzam się - drugi sezon meeega słaby, mnóstwo scen bez sensu. Ile jeszcze w 1 sezonie przeplatała się fikcja z rzeczywistością tutaj już tylko fikcja. Do tego sceny tych walk z z krwią wszechlecąco mogli sobie darować ... jak tak to to zadarcie na policzku blurują a tutaj krwi co by obdarował wszystkie pozostałe tureckie seriale od początku świata Pewnie zrobią 3 sezon bo oglądalność spora , a furtka do takiego w końcówce zostawiona ... Starałem się tak napisać , żeby nic nie zaspoilerować
|
|
|
Post by lucy on Aug 22, 2024 14:54:05 GMT
pablo, było więcej krwi, niż węży i ukąszeń. Nie widziałam jeszcze ostatniego odcinka, ale nawet on nie uratuje mojego negatywnego wrażenia z 2.Sezonu. Pewnie zrobią 3 sezon bo oglądalność spora , a furtka do takiego w końcówce zostawiona ... Nie będzie 3.Sezonu. Serial miał od początku zaplanowane dwa sezony i oba nakręcono od razu.
|
|
pablo
Początkujący
|
Post by pablo on Aug 22, 2024 19:11:01 GMT
To jak obejrzysz ostatni odcinek to zmienisz zdanie ... tzn zauważysz że zostawiają furtkę gdyby serial "zażarł" żeby dalej to pociągnąć
|
|