|
Post by lucy on Jan 2, 2022 17:23:02 GMT
🔥 Kontrakt z aktorką, która zagra protkę został podpisany. Niebawem poznamy jej nazwisko. Pojawiło się info, że Scenariusz zakłada dużą różnicę wieku pomiędzy protami. Boję się, że niedawne plotki się potwierdzą i że została nią albo Alina Boz (choć jej nazwisko krążyło przy projekcie Cagataya na Amazonie, który został przesunięty z powodu scenariusza, więc może plotka się stąd wzięła), albo Hafsanur Sancaktutan, która miała zagrać w serialu Baba (i się prawdopodobnie wycofała).. i za chwile się w sieci podzieliła swoim młodzieńczym marzeniem, którym było (i pewnie jest do dzisiaj) zagrać u boku idola (był nim wówczas Cagatay). Mam złe przeczucie, że to nie zbieg okoliczności. Osobiście bym celowała w Helin Kandemir. Bardzo ładna i bardzo zdolna. Ale nie wiem, czy mimo wszystko nie jest za młoda.
|
|
|
Post by mira on Jan 3, 2022 8:34:10 GMT
Do niedawna zareagowałabym na Alinę podobnie jak lucy,, ale po "Marasli" naprawdę się do niej przekonałam, w "Ask 101" też dobrze wypadła. Poza tym, odchodząc od aktorstwa, wygląda na sympatyczną, skromną dziewczynę i to mi się w niej podoba. Tyle tylko, że jakoś mi do Cagataya nie pasuje. Natomiast Hafsanur kojarzę raczej jako dziewczynę Deniza Cana, aniżeli aktorkę. W pamięć zapadły mi również jej dziwne kreacje, takie bardzo odkryte. Aczkolwiek ostatnio bardzo powierzchownie przejrzałam scenki protów w "Son Yaz" i nie wypadła źle. Wyczekuję z niecierpliwością, aż w końcu oficjalnie ogłoszą kogo wybrali.
|
|
|
Post by mira on Jan 3, 2022 11:04:23 GMT
A jednak Alina Boz! Jeśli serial będzie tłumaczony na innej grupie niż "Niewierny", to będę oglądać
|
|
|
Post by lucy on Jan 3, 2022 14:19:45 GMT
Do niedawna zareagowałabym na Alinę podobnie jak lucy,, ale po "Marasli" naprawdę się do niej przekonałam, w "Ask 101" też dobrze wypadła. Poza tym, odchodząc od aktorstwa, wygląda na sympatyczną, skromną dziewczynę i to mi się w niej podoba. Tyle tylko, że jakoś mi do Cagataya nie pasuje. U mnie niestety nie ma opcji na zmianę, bo musiałaby zmienić urodę i poprawić sylwetkę (niestety chyba już po ptakach, bo tak duże wady postawy się koryguje w wieku dziecięcym). Hafsanur widziałam w Gulperi i wg mnie nie jest aktorką z charyzmą protki. Mam jeszcze cichą nadzieję, że to nieprawda, bo info jest z gazety i na tą chwilę żaden wiarygodny bloger go jeszcze nie potwierdził. 🙏 Ogólnie jakoś nie po drodze mi z protkami Cagataya i chyba znowu nie uda mi się poznać jego fenomenu.
|
|
Trepka
Wyjadacz
Mięka
|
Post by Trepka on Jan 4, 2022 7:02:50 GMT
Zapowiada się chyba na przejmujący dramat?
|
|
|
Post by lucy on Jan 4, 2022 13:30:55 GMT
Zapowiada się chyba na przejmujący dramat? Pewnie tak, jednak najważniejsze, że będzie to zwarty i konkretny projekt, a nie jak większość dzisiejszych turkiszy, mniejszy lub większy potworek. Cagatay dostał od kanału pełną swobodę twórczą (coś jak swego czasu Johnny Depp w Piratach ). 🎬💥 Według tureckich mediów akcja serialu będzie się prawdopodobnie toczyć w latach 70-80 ubiegłego wieku. Wskazuje na to maszyna do szycia używana przez bohatera, a także jego ubrania, w szczególności szelki.
|
|
|
Post by Alex on Jan 4, 2022 13:51:12 GMT
Ogólnie jakoś nie po drodze mi z protkami Cagataya i chyba znowu nie uda mi się poznać jego fenomenu. A Içerde? Jeśli chodzi o Bensu czy Damlę to nie musisz się obawiać, bo to raczej nie jest motyw przewodni serialu. Co do reszty niestety mam podobnie i nic więcej z Çağatayem nie widziałam. Alina też mi za bardzo nie pasuje, ale zawsze mogło być gorzej. Może się coś jeszcze zmieni.
|
|
|
Post by lucy on Jan 4, 2022 14:26:47 GMT
A Içerde? Jeśli chodzi o Bensu (...) to nie musisz się obawiać, bo to raczej nie jest motyw przewodni serialu. Tak, jej brwi mnie odstraszają, że nawet na zdjęciach trudno mi się na nią patrzy. Do tego słyszałam, że aktorsko też nie porywa. Wiem, że wątek protów nie jest w Icerde najważniejszy, jednak po pierwszym odcinku, który obejrzałam (aż za chwilę odnajdę i wkleję mój komentarz do niego) co nieco mnie zniechęciło, żeby brnąć w to dalej. Pewnie gdyby mi brakowało seriali do oglądania, nie zboczyłabym w inne strony, jednak jak każdy z nas mam ich aż zanadto. .
|
|
|
Post by Matthias on Jan 4, 2022 18:42:47 GMT
💥💥💥 Birsen Altuntas donosi, że partnerka Cagataya Ulusoya w niniejszym serialu, nie została jeszcze potwierdzona, w przeciwnym razie już by nas o tym poinformowała. (Jeśli chodzi o wiadomość, że to na pewno Alina Boz)Jednak i dziennikarka może się mylić... (Źródło wspomina coś o Cagatayu, że Birsen się pomyliła... Nie wiem o co kaman )
|
|
|
Post by Matthias on Jan 6, 2022 11:36:52 GMT
💥💥💥 Cagatay Ulusoy podobno otrzyma 450 tysięcy TL za każdy odcinek serialu "Wystrojony Strach na Wróble"! (Około 133 tys. ZŁ)Oznacza to, że za miesiąc otrzyma kwotę 1 800 000 TL (około 530 tys. ZŁ), dlatego już nazywa się go "serialowym bankiem”.
|
|
Next
Moderator
|
Post by Next on Jan 6, 2022 14:07:45 GMT
Czekałem na powrót Cagatay na mały ekran. Ale liczyłem że zagra w czymś teraźniejszym.
|
|
|
Post by lucy on Jan 6, 2022 17:10:22 GMT
Ale liczyłem że zagra w czymś teraźniejszym. Kto wie... może jego postać jest tylko staroświecka.
|
|
Next
Moderator
|
Post by Next on Jan 6, 2022 18:51:17 GMT
💥 W wiadomościach o nowym projekcie Cagataya Ulusoya - "Wystrojony Strach na Wróble" Birsen umieściła tag z imieniem Aliny Boz, i teraz wszyscy zastanawiają się, czy to przypadek, czy podpowiedź od dziennikarki...Ja pierwszy naczelny krytyk Aliny. Powiem wam że by Alina tu pasowała. Alex czy ty to widzisz, zostałem fanem Aliny.
|
|
|
Post by Matthias on Jan 6, 2022 19:24:22 GMT
💥 Beste Kanar i Ayaz Tezcan dołączają również do obsady serialu "Wystrojony Strach na Wróble", w którym występuje Cayatay Ulusoy!
|
|
|
Post by Matthias on Jan 6, 2022 19:31:32 GMT
💥 To już pewne! Birsen Altuntas potwierdza, że Alina Boz została partnerką Cagataya Ulusoya w serialu "Wystrojony Strach na Wróble"!Cagatay Ulusoy podzielił się ze swoim bliskim kręgiem, że chce być partnerem Aliny Boz w którymś z projektów, które wcześniej rozważał z Disney Plus.
|
|
|
Post by Alex on Jan 6, 2022 19:59:09 GMT
Next, ale ja nie jestem. No nic, trzeba będzie to jakoś przeżyć.
|
|
|
Post by lucy on Jan 6, 2022 20:57:56 GMT
Cagatay na bank nie oglądał Elimi Birakma. A mógł choć na fragmenty rzucić okiem.
|
|
Next
Moderator
|
Post by Next on Jan 6, 2022 22:47:13 GMT
Cagatay na bank nie oglądał Elimi Birakma. A mógł choć na fragmenty rzucić okiem. Nic straconego. Akurat w tym serialu grała mizernie. Niech sobie popatrzy na marasli tam gra super.
|
|
|
Post by Alex on Jan 6, 2022 23:14:24 GMT
Niech sobie popatrzy na marasli tam gra super. Boooże. Co się z tobą dzisiaj stało?
|
|
|
Post by lucy on Jan 7, 2022 9:58:34 GMT
Serial już ma Yakindę.
|
|
|
Post by Matthias on Jan 7, 2022 11:26:53 GMT
💥 Premiera później? Według blogera Dedikoducu Cocuk, zdjęcia do serialu "Wystrojony Strach na Wróble" rozpoczną się pod koniec stycznia. Sam serial prawdopodobnie ukaże się w marcu, jednak można zauważyć YAKINDA przy zwiastunie. Czy bloger znów robi niepotrzebne zamieszanie?
|
|
|
Post by lucy on Jan 7, 2022 11:32:15 GMT
Albo to Acun robi celowe zamieszanie.
|
|
|
Post by Matthias on Jan 7, 2022 11:38:17 GMT
Spodziewałbym się premiery w okolicach początku lutego. A tu informacja o marcu mnie mocno zastanowiła. Może i coś w tym jest. Jak jeszcze obsadę kompletują i nowe nazwiska się pojawiają. Zobaczymy co pokaże nam rozwój wydarzeń
|
|
Next
Moderator
|
Post by Next on Jan 7, 2022 19:10:13 GMT
Niech sobie popatrzy na marasli tam gra super. Boooże. Co się z tobą dzisiaj stało? złagodniałem na starość. Jak by nie było magiczna liczba przekroczona.
|
|
|
Post by mira on Jan 7, 2022 19:42:05 GMT
Nie wiem, jak to się stało, ale dopiero teraz znalazłam informację, że Birsen potwierdziła udział Aliny, a nawet napisała, że to Cagatay chciał z nią grać. Niby regularnie wchodzę w wątek, a umknęło mi kilka komentarzy
|
|
|
Post by Matthias on Jan 7, 2022 19:59:36 GMT
Bo Birsen nie potwierdziła, informacja skądś indziej była, a potem Birsen potwierdziła Wyszło, że ten chciał grać z tą
|
|
|
Post by Alex on Jan 7, 2022 21:21:10 GMT
złagodniałem na starość. Jak by nie było magiczna liczba przekroczona. To tak, starość nie radość. Aczkolwiek czy ja wiem czy magiczna? Dla mnie magiczna to raczej 50, więc na spokojnie.
|
|
|
Post by Matthias on Jan 9, 2022 11:50:53 GMT
💥 Dziennikarz Ranini donosi, że "Süslü Korkuluk" nie jest serialem historycznym - akcja będzie miała miejsce w naszych czasach.
|
|
|
Post by lucy on Jan 10, 2022 10:56:59 GMT
Reżyser jest już zdrowy i za klika dni mają ruszyć zdjęcia. Fajne: LINK
|
|
Next
Moderator
|
Post by Next on Jan 10, 2022 22:29:34 GMT
💥 Dziennikarz Ranini donosi, że "Süslü Korkuluk" nie jest serialem historycznym - akcja będzie miała miejsce w naszych czasach.A outfit i fryzura jak z tych czasów.
|
|