|
Post by Matthias on Oct 5, 2024 8:47:36 GMT
Atahan dzięki za info, bo na twitterze, aż tak nie siedzę . Pamiętam to z Yasaczka. Ale się wtedy uśmiałem z tym rozrysowywaniem Jedna z lepszych scen. I pomyśleć, jakie powiązania wystąpiły.
|
|
|
Post by Matthias on Oct 5, 2024 8:58:12 GMT
❥ Reytingi za 04.10.2024▪TOTAL:1. Kızılcık Şerbeti (70 odcinek) - 7.10% ⬆ (+0.13)2. Yalı Çapkını (77 odcinek) - 4.33% ⬆ (+0.04) 4. Arka Sokaklar (684 odcinek) - 3.83% ⬆ (+0.42) 12. Kara Ağaç Destanı (19 odcinek) - 2.36% ⬆ (+0.14) 13. Kötü Kan (5 odcinek) - 2.35% ⬆ (+0.11) ▪АВ:1. Kızılcık Şerbeti - 8.92% ⬇ (-1.00)6. Yalı Çapkını - 2.51% ⬆ (+0.25) 9. Kötü Kan - 2.19% ⬆ (+0.56) 17. Arka Sokaklar - 1.49% ⬇ (-0.62) 23. Kara Ağaç Destanı - 1.24% ⬇ (-0.26) ▪АВС:1. Kızılcık Şerbeti - 9.07% ⬆ (+0.04)5. Yalı Çapkını - 3.48% ⬆ (+0.47) 7. Arka Sokaklar - 3.23% ⬆ (+0.22) 8. Kötü Kan - 3.20% ⬆ (+0.31) 18. Kara Ağaç Destanı - 1.91% ⬇ (-0.11)
|
|
|
Post by lucy on Oct 5, 2024 14:50:04 GMT
I reyting share..
|
|
kasiulala
Początkujący
|
Post by kasiulala on Oct 8, 2024 5:44:14 GMT
dotrwalam.. jestem chyba na bierzaco bo na 70 odc, to chyba najdluzszy turecki serial jaki obejrzalam do tej pory, zwykle wybieralam zamkniete historie z duzo mniejsza iloscia odcinkow gdy siadalam do tych dluzszych i tak w trakcie odpadalam z powodu bzdur ktore wymyslali..
wiec.. nie podoba mi sie to, ze niszcza tych fajnych bohaterow i wybielaja tych zlych.. Umut to byla taka swietna historia, odmienil Nursemme, pokazal jej jak mozna zyc i co? zrobili z niego nieporadnego faceta z depresja i po co? nie moznabylo pociagnac inaczej tego watku? skoro rodzina zgodzila sie na slub to niech im pomoga zyc na poziomie, nie mysle tu o utrzymywaniu czy dawaniu pieniedzy, ale jakas pozyczka na rozwiniecie biznesu, pomoc w poczatkach prowadzenia, ale woleli stlamsic ich..
Alev.. nie wiem czy aktorka chciala odejsc z serialu ale tutaj byl potencjal na sporo dramy w 3 sezonie..
Abdullah i jego zonka najwieksi hipokryci i zaklamancy calej serii, kryja sie za otoczka bojazni przed bogiem, dbaniem o szczescie rodziny ale na kazdymm kroku unieszczesliwiaja swoje dzieci i sila i szantazemm zmmuszaja do zgadzania sie z ich decyzjami, ona taka wierzaca ale nie cofala sie nawet przed najwiekszymi swinstwami, falszywe oskarzenia na policji, klamstwa, manipulacje a on obronca moralnosci z podwojna moralnosci, porzuca rodzine dla kochanki, wraca z podkulonym ogonem ale w tajemnicy dalej ma romans.. nieslubne dziecko itd ale do pouczania innych jak mmaja zyc co im wolno a co nie wypada to pierwszy..
Nilay dlaczego ta hipokrytke i zolze w pozniejszych odcinkach sie wybiela? narobila tyle zlego, od proby otrocia Dagi, przez posrednie przyczynienie sie do tragedii Nursemy, przesladowanie Alev, wiekszosc awantur byla prowokowana przez Nia to ona wywlekala wszystkie tajemnice na wierzch i cieszyla sie z cierpienia innych, a w ost odcinkach zapomnieli scenarzysci o tym, robia z niej glupiutka idiotke bo takie sie lubi przeciez..
no i na koniec dwie glowne pary Doga i Fatih, Kivicam i Omer.. od pierwszego odc w ktorym Doga dowiaduje sie, ze jest w ciazy do 70 w ktorym swietuja pierwsze urodziny Cemre mijaja niespelna dwa lata a oni zdolali 2x wziac slub, 2x rozwiesc sie i trzeci raz wziasc slub z innymi partnerami no i szykuja sie kolejne rozwody z tego co widac, przemial jak w jakiejs fabryce wychodzi raz na pol roku slub, do 40tki to jeszcze 20x zdarza sie rozwiesc a kazdy nowy partner ktorego im podsuwaja na poczatku wydaje sie 100% dla nich po czym po slubie robia z niego potwora po to zeby znow tych pierwszych 136x polaczyc ze soba.. po co bylo wprowadzac postac Giraya? lubilam go, kilka fajnych odc, zakochiwania sie, obietnic itd po to zeby zrobic z niego takiego dewianta.. przeciez on ten romans z macocha ma od tylu lat, ze zadna przykrywka nie jest mu potrzebna boje sie, ze okaze sie, ze stan wegetatywny jego ojca jest od wielu lat powodowany przez niego i macoche w koncu ma firme farmaceutyczna, sztampa ale pewnie tak poleca a corka piosenkarki okaze sie corka Omera to juz by wyszla telenowela brazylijska..
|
|
|
Post by man1000 on Oct 11, 2024 14:08:19 GMT
Trzeci sezon serialu Cranberry Sherbeti nadal pozostawia po sobie ślad w piątkowe wieczory. W serialu wyprodukowanym przez Gold Film historia powraca do ustawień fabrycznych. Uwagę przykuło niespodziewane spotkanie Doğy i Fatiha w ostatniej scenie wyemitowanego w zeszłym tygodniu odcinka , napisanego przez Melis Civelek i Zeynep Gür i wyreżyserowanego przez Ketche i Eylema Oğuza . Doğa i Fatih , którzy mieli problemy w małżeństwie , poznali się w kawiarni, do której chodzili podczas swojego romansu. W odcinku, który zostanie wyemitowany dziś wieczorem, ten zbieg okoliczności, którego doświadczą Fatih i Doğa, uczyni ich oboje szczęśliwymi. W odcinku, w którym na ekranie pojawi się głęboka rozmowa Doğy i Fatiha, dużo będzie mówionych o niespodziankach czekających byłych kochanków.
|
|
|
Post by man1000 on Oct 11, 2024 15:31:48 GMT
Metehan #Rahimcan Kapkap( #KızılcıkŞerbeti ) spotkał się z mistrzami aktorskimi #Settar Tanrıöğen i #Serkan Tınmaz którzy pożegnali się z zespołem w zeszłym sezonie.
|
|
kasiulala
Początkujący
|
Post by kasiulala on Oct 12, 2024 8:42:57 GMT
producenci to juz mogliby kazac Fatihowi troche schudnac, ulany jest jak prosiak, wlaczylam pierwszy odc to w brzuchu takiej oponki nie mial,na twarzy tez to widac, ulal sie jak Alp Navruz, ale Alpa to i z oponka bym brala, jemu nie pasuje, zbrzydl
|
|
|
Post by lucy on Oct 14, 2024 12:38:56 GMT
|
|
|
Post by Matthias on Oct 14, 2024 17:22:18 GMT
❥ Reytingi za 11.10.2024▪TOTAL:2. Kızılcık Şerbeti (71 odcinek) - 6.17% ⬇ (-0.93)3. Arka Sokaklar (685 odcinek) - 3.88% ⬆ (+0.05) 4. Yalı Çapkını (78 odcinek) - 3.84% ⬇ (-0.49) 15. Kara Ağaç Destanı (20 odcinek) - 2.14% ⬇ (-0.22) 17. Kötü Kan (6 odcinek, FINAŁ) - 1.86% ⬇ (-0.49) ▪АВ:2. Kızılcık Şerbeti - 7.53% ⬇ (-1.39)7. Yalı Çapkını - 2.73% ⬆ (+0.22) 16. Arka Sokaklar - 1.57% ⬆ (+0.08) 19. Kötü Kan (FINAŁ) - 1.38% ⬇ (-0.81) 22. Kara Ağaç Destanı - 1.22% ⬇ (-0.02) ▪АВС:2. Kızılcık Şerbeti - 7.34% ⬇ (-1.73)8. Yalı Çapkını - 2.78% ⬇ (-0.70) 9. Arka Sokaklar - 2.58% ⬇ (-0.65) 15. Kötü Kan (FINAŁ) - 2.00% ⬇ (-1.20) 16. Kara Ağaç Destanı - 1.97% ⬆ (+0.06)
|
|
|
Post by lucy on Oct 15, 2024 10:46:59 GMT
Widzom się nie podoba wątek Giraya z Heves.
|
|
jkj
Wyjadacz
Member is Online
|
Post by jkj on Oct 15, 2024 13:37:43 GMT
Ostatnio naszła mnie taka myśl, że ten serial to taka swoista Moda na sukces tylko w wersji tureckiej. Pytanie tylko kto tu jest Brooke, a kto Richardem?
|
|
kasiulala
Początkujący
|
Post by kasiulala on Oct 15, 2024 18:32:14 GMT
Ostatnio naszła mnie taka myśl, że ten serial to taka swoista Moda na sukces tylko w wersji tureckiej. Pytanie tylko kto tu jest Brooke, a kto Richardem? a w zwiastunie do 72 odc, przewijalam 3x Fatih bzyknie wujkowi dziewczyne, mam pewnosc, ze to ona.. jak mnie wkurza, ze za wszelka cene chca go znowu z Daga sparowac, spoko zakonczeniem tego serialu moglaby byc rodzina poczworkowa, kazdy ze swoim mezem, zona i dzieciakami ale zyjac w harmoni, nie klocac sie, ale w Turcji raczej takie cos by nie przeszlo
|
|
|
Post by Matthias on Oct 19, 2024 8:37:46 GMT
❥ Reytingi za 18.10.2024▪TOTAL:1. Kızılcık Şerbeti (72 odcinek) - 6.39% ⬆ (+0.22)2. Arka Sokaklar (686 odcinek) - 5.74% ⬆ (+1.86) 3. Yalı Çapkını (79 odcinek) - 5.35% ⬆ (+1.51) 13. Kara Ağaç Destanı (21 odcinek) - 3.04% ⬆ (+0.90) ▪АВ:1. Kızılcık Şerbeti - 8.13% ⬆ (+0.60)7. Yalı Çapkını - 2.72% ⬇ (-0.01) 8. Arka Sokaklar - 2.61% ⬆ (+1.04) 11. Kara Ağaç Destanı - 2.21% ⬆ (+0.99) ▪АВС:1. Kızılcık Şerbeti - 8.24% ⬆ (+0.90)3. Arka Sokaklar - 4.49% ⬆ (+1.91) 4. Yalı Çapkını - 4.49% ⬆ (+1.71) 12. Kara Ağaç Destanı - 2.56% ⬆ (+0.59)
|
|
heyciarz
Stały Bywalec
|
Post by heyciarz on Oct 19, 2024 14:42:28 GMT
Odcinki 70-71… Nie komentowałem, więc streszczę najważniejsze sprawy i podzielę się spostrzeżeniami…
Ten nowy od Kivilcim to oczywiście psychol… Rozwód numer 2 z Omerem zaliczony…
Nowa ciotka też ma coś z głową… Gada do plakatu ulubionego piosenkarza, który oczywiście wzięła ze sobą do domu Unalów…
Gorkem próbuje zdyskredytować Mustafę i „pozbyć się” Nursemy, wpychając ją w ramiona swojego brata… Nursema nie daje się, a i w romans naiwnego Mustafy chyba niewielu uwierzy…
Doga tylko zrzędzi w tym sezonie i sapie… O Fatihu mówi per psychopata, a nie widzi, co się dzieje pod jej własnym nosem… Pomijając, że jej ojciec to dopiero kanalia, a jakoś wszyscy muszą go tolerować, bo to jej ojciec… No cóż, fałsz i obłudę ma widocznie po matce…
Wątki Omera i Metehana nudne… Pembe też jakaś spokojna, brak nawoływań do Apo, żeby wrócił do żony, bo religia itd… Trochę mi tego brakuje…
Macocha Gorkem i jej synek bardzo fajni, za to macocha Dogy i jej wątek z zięciem to porażka… Teraz rozumiem, czemu w tym wątku nic się nie dzieje… Widzowie tego nie chcą, bo ta historia jest wyjątkowo pomylona…
Smaczki i plusy obu odcinków: - streszczenie historii klanu… Ale wcale nie przez Nilay, tylko Zulkera… Nilay jedynie kiwała głową… - komentarz Nilay po przyjściu do kuchni, że Apo i Alev są razem i spojrzenia wszystkich na nią… Nilay szybko poprawia się, że ma na myśli dzieci… - streszczenie fabuły „Klonu” i pojawienie się w kuchni Gorkem… Zawieszka wszystkich, czy ta nowa, „dobra” Gorkem to nie klon starej, złej Gorkem…
|
|
heyciarz
Stały Bywalec
|
Post by heyciarz on Oct 21, 2024 17:07:06 GMT
Odcinek 72… Bez smaczku, ale za to z reklamą, chociaż nie komercyjną, a badania piersi z okazji Pembe October…
Co szczególnie zwróciło moją uwagę to to, że twórcom wciąż nie udało się ożywić Dogy i chyba już się to nie uda… Ma bohaterka pecha do wątków… Również wątek Pembe-Abdullah-mała Alev mógł dostarczyć wielu emocji i fajnych scen… A wyszło na to, że Pembe ma wszystko gdzieś, a pod jej dachem zamieszkała zbzikowana, wiecznie uśmiechnięta cioteczka i zbliża się do Abdullaha…
Pembe i Abdullah zawarli rozejm… Trochę mnie dziwi, że Pembe nie zabiega o męża, nie walczy… Duma??? Honor???
Omer spotkał się z Kivilcim i jak gdyby nigdy nic, wymieniał z nią uśmiechy… Zero honoru w tym człowieku…
Ta nowa Metehana to modliszka i robi z niego pośmiewisko na cały świat… Pewnie młody zaraz przejrzy na oczy, że ten szplin wybija się kosztem innych i on nie jest pewnie pierwszy…
Fatih konsekwentnie odrzuca Gorkem, chociaż wie, do czego ona jest zdolna… Trochę podziwiam jego odwagę…
Zakończenie odcinka no cóż… Typowe dla tego serialu… Coś mi mówi, że nowa/była Omera okaże się prostytutką i stąd jej teksty do Fatiha per „kochanie” i telefon do właściciela mieszkania, czy może spóźnić się z czynszem…
|
|
kasiulala
Początkujący
|
Post by kasiulala on Oct 24, 2024 5:17:07 GMT
Odcinek 72… Bez smaczku, ale za to z reklamą, chociaż nie komercyjną, a badania piersi z okazji Pembe October… Co szczególnie zwróciło moją uwagę to to, że twórcom wciąż nie udało się ożywić Dogy i chyba już się to nie uda… Ma bohaterka pecha do wątków… Również wątek Pembe-Abdullah-mała Alev mógł dostarczyć wielu emocji i fajnych scen… A wyszło na to, że Pembe ma wszystko gdzieś, a pod jej dachem zamieszkała zbzikowana, wiecznie uśmiechnięta cioteczka i zbliża się do Abdullaha… Pembe i Abdullah zawarli rozejm… Trochę mnie dziwi, że Pembe nie zabiega o męża, nie walczy… Duma??? Honor??? Omer spotkał się z Kivilcim i jak gdyby nigdy nic, wymieniał z nią uśmiechy… Zero honoru w tym człowieku… Ta nowa Metehana to modliszka i robi z niego pośmiewisko na cały świat… Pewnie młody zaraz przejrzy na oczy, że ten szplin wybija się kosztem innych i on nie jest pewnie pierwszy… Fatih konsekwentnie odrzuca Gorkem, chociaż wie, do czego ona jest zdolna… Trochę podziwiam jego odwagę… Zakończenie odcinka no cóż… Typowe dla tego serialu… Coś mi mówi, że nowa/była Omera okaże się prostytutką i stąd jej teksty do Fatiha per „kochanie” i telefon do właściciela mieszkania, czy może spóźnić się z czynszem… mysle, ze Fatih msci sie na wujku, to taki czlowiek, wkurza mnie, ze na sile chca go znowu polaczyc z Doga i do tego te jej wg Ciebie nudnewatki zmierzaja
|
|
heyciarz
Stały Bywalec
|
Post by heyciarz on Oct 25, 2024 15:00:55 GMT
Mam nadzieję, że to już koniec żałoby??? Ja chcę dzisiaj nowy odcinek Sorbecika… julia gdzie Cię wcięło???
|
|
|
Post by man1000 on Oct 25, 2024 20:29:31 GMT
Serial Cranberry Sherbeti już trzeci sezon gromadzi widzów przed ekranem. W historii tego sezonu serialu, który w ciągu trzech lat mierzył się z wieloma ambitnymi produkcjami, ale nadal był mistrzem, skandaliczna historia, o której będzie mowa o Girayu, nowa miłość Doğy , granej przez Kaana Taşanera , została fabularyzowana . Sceny relacji Giraya z macochą Heves, granej przez odnoszącą sukcesy aktorkę Şebnem Dönmez, spotkały się z ostrymi reakcjami publiczności. Dodatkowo, gdy historia Hevesa nie potoczyła się zgodnie z oczekiwaniami, w odniesieniu do obu graczy nastąpił nowy rozwój. Według najnowszych doniesień, w kolejnych odcinkach z drużyną pożegnają się najpierw Şebnem Dönmez, który wcieli się w Hevesa, a następnie Kaan Taşaner, który wcieli się w Giraya.
|
|
|
Post by julia on Oct 25, 2024 20:31:53 GMT
julia gdzie Cię wcięło??? heyciarz, jestem od środy, penetrowałam Kretę, no i oczywiście mam zaległości. Zdążyłam od wczoraj obejrzeć dwa odcinki Tajemniczego Ogrodu" i skomentować, na drugi rzut idą "Pąki", a potem "Żurawina"
|
|
heyciarz
Stały Bywalec
|
Post by heyciarz on Oct 25, 2024 20:36:07 GMT
No to witaj z powrotem… Już się martwiłem… Przyjemnego oglądania!!!
|
|
|
Post by julia on Oct 27, 2024 11:57:17 GMT
No to witaj z powrotem… Już się martwiłem… Przyjemnego oglądania!!! Obejrzałam i...niezmiennie odkrywam obłudę i fałsz tych, którzy żyją wg tradycji i zasad. Nie znaczy to, że wszyscy są tacy sami, ale serial pokazuje tę drugą, brzydszą stronę medalu. Niczego nowego w trzecim sezonie nie będzie. Mieszanina modłów, obrzędów, podszyta podstępami, fałszem , psychopatyczną postawą Gorkem, zazdrością i podejrzeniami Pembe, zdradami Fatiha i próbami zyskania na znaczeniu przez Nilay ( autorka sagi o Kopciuszku ) Nie powiem, dobrze mi się oglądało zaległe odcinki. Pembe , ponieważ mała Alev jest pod jej dachem, chce nadać jej imię zgodne z Koranem i tu mi się spodobała Marie, która podsumowała to jednym zdaniem: - Tradycja tradycją, ale ona jest ALEV. Trudno po dzienniku wnioskować czy Marie pisze go , jakby w imieniu zmarłej kuzynki , czy swoim własnym....tak przynajmniej uważa podejrzliwa, jak zawsze Pembe. Zobaczymy , jak to się rozwinie. Firaz- niepokorny syn, bez żadnych zasad, utracjusz, leń, narcyz, jak się okazuje ma empatyczne odruchy No i uczciwie stawia przed Nursemą sprawę - nie wie czy długo wytrzyma w pracy . A nad wszystkimi góruje swoją podstępną grą Gorkem . Chce się pozbyć Nursemy i Pembe oraz zawładnąć domem. Jest niepohamowana w swoim dążeniu i , jak już wiemy - bywa groźna. Jednego , na razie nie udało się jej uzyskać - przebaczenia Fatiha, który już sobie znalazł pocieszenie. Doga zeszła na drugi plan, podobnie , jak Kivilcim. Ciekawe, kiedy odkryje, że Giray traktował ją , jak parawan dla swoich igraszek z macochą?
|
|
|
Post by man1000 on Nov 1, 2024 17:18:26 GMT
Dużo będzie się mówiło o nadchodzących separacjach serialu „Kızılcık Şerbeti” . Postać Halime zostanie uwzględniona w historii filmu „Kızılcık Şerbeti” wytwórni Gold Film w reżyserii Ketche i Eylema Oğuza , według scenariusza Melis Civelek i Zeynep Gür . W tej roli wystąpi mistrzowski aktor Güneş Hayat. Dowiedziono, że fenomenalna postać Halime , Pembe , grana przez Sibel Taşçıoğlu, będzie pochodzić z jej dawnej dzielnicy i sprawy się komplikują.
|
|
primavera
Entuzjasta
|
Post by primavera on Nov 1, 2024 18:15:17 GMT
czyli matka Elif z Przypieczętowanego Losu powraca w Kizilcik Serbeti
|
|
kasiulala
Początkujący
|
Post by kasiulala on Nov 1, 2024 22:36:42 GMT
strszna ta jego klata, taki ulany niedzwiedz, gdzie te czasy kiedy ladnie wygladal w ZUDUMELNCE
|
|
|
Post by julia on Nov 5, 2024 6:42:50 GMT
Pembe i Abdullah zawarli rozejm… Trochę mnie dziwi, że Pembe nie zabiega o męża, nie walczy… Duma??? Honor??? Pembe skupiła się na śledzeniu i wysnuwaniu wniosków. Jest skupiona tylko na tym. Tym razem na celowniku znalazła się Marie. Ma bidula problemy, bo mężczyzna jej życia, z którym matka nie pozwoliła się związać, leży w szpitalu po zawale. Apo ma swoje sprawy, ale Pimko węszy, nie śpi, wyczekuje i gdy Marie i on, zupełnie przypadkiem razem wchodzą do domu, to Pembe , już wie swoje. I tak w kółko. Gorkem nie ustaje w planach zemsty i za ofiarę wybrała sobie Mustafę. Do tej pory chłop dostawał baty od wszystkich, poza Nilay, która mu bezgranicznie ufała. Tym razem wariatka zachwiała tym zaufaniem, Nilay, a ta z kolei, jak to ma w zwyczaju, wyprowadza się z domu. Tym razem siedzi na karku Dogi, Giraya i macochy. Gorkem jest tak bezduszna, że dziewczynę , którą podstawiła, wyrzuca z nowego domu, który wynajął Mustafa biednej kobiecie z chorym dzieckiem: - Wynoś się, znikaj! No cóż, ona nie ma żadnych dobrych odruchów. Egocentryzm, zdobywanie wszystkiego, co chce, zaburzenia emocjonalne, to jej wizytówka. Scena, którą zrobiła lekarce, jest dodatkowym tego dowodem. Fatih ma jej dość, miło spędza wieczory, no i nie wie, co nowego szykuje wszystkim jego żona, która urabia sobie Nilay ; - Pembe nigdy cię nie kochała. Trafiła na podatny grunt, emocjonalna, prosta i prostacka , łasa na pochwały Nilay zgadza się - trzeba skończyć z Pembe.
|
|
primavera
Entuzjasta
|
Post by primavera on Nov 5, 2024 12:37:28 GMT
Trafiła na podatny grunt, emocjonalna, prosta i prostacka , łasa na pochwały Nilay zgadza się - trzeba skończyć z Pembe. Nilay niby taka ciężkomyśląca, ale zawsze wie gdzie i kogo podsłuchać, komu jaką aferkę sklecić. Aż się boję jak pozbędzie się Pembe
|
|
|
Post by julia on Nov 5, 2024 16:41:01 GMT
Nilay niby taka ciężkomyśląca, ale zawsze wie gdzie i kogo podsłuchać, komu jaką aferkę sklecić. Aż się boję jak pozbędzie się Pembe primavera, a mało jest takich ludzi, jak Nilay, którzy świetnie sobie w życiu radzą , bo choć są prostaccy, to są przy tym cwaniakami bez skrupułów? Z tym, że padają , gdy trafią na inteligentnych cwaniaków, typu Gorkem.
|
|
primavera
Entuzjasta
|
Post by primavera on Nov 5, 2024 19:26:18 GMT
Nilay niby taka ciężkomyśląca, ale zawsze wie gdzie i kogo podsłuchać, komu jaką aferkę sklecić. Aż się boję jak pozbędzie się Pembe primavera , a mało jest takich ludzi, jak Nilay, którzy świetnie sobie w życiu radzą , bo choć są prostaccy, to są przy tym cwaniakami bez skrupułów? Z tym, że padają , gdy trafią na inteligentnych cwaniaków, typu Gorkem. zgadza się ale też często potrafią spadać na cztery łapy trochę zaniedbuje Żurawinowy Sorbet ale myślę, że zrobie sobie maratonik kilku odcinków, albo poczekam do końca tego sezomu
|
|
|
Post by julia on Nov 6, 2024 20:16:50 GMT
trochę zaniedbuje Żurawinowy Sorbet ale myślę, że zrobie sobie maratonik kilku odcinków, albo poczekam do końca tego sezomu primavera, oglądam chętnie, ale mam nadzieję, że serial zakończy się po trzecim sezonie
|
|
|
Post by Matthias on Nov 7, 2024 19:10:34 GMT
ZALEGŁE❥ Reytingi za 25.10.2024▪TOTAL:1. Kızılcık Şerbeti (73 odcinek) - 7.58% ⬆ (+1.19)2. Yalı Çapkını (80 odcinek) - 5.83% ⬆ (+0.48) 3. Arka Sokaklar (687 odcinek) - 5.25% ⬇ (-0.49) 12. Kara Ağaç Destanı (22 odcinek) - 3.04% (=) ▪АВ:1. Kızılcık Şerbeti - 10.08% ⬆ (+1.95)3. Yalı Çapkını - 4.32% ⬆ (+1.60) 7. Kara Ağaç Destanı - 2.67% ⬆ (+0.46) 12. Arka Sokaklar - 1.89% ⬇ (-0.72) ▪АВС:1. Kızılcık Şerbeti - 9.91% ⬆ (+1.67)3. Yalı Çapkını - 4.68% ⬆ (+0.19) 5. Arka Sokaklar - 4.03% ⬇ (-0.46) 11. Kara Ağaç Destanı - 2.71% ⬆ (+0.15)
|
|