|
Post by lucy on Dec 1, 2024 15:47:56 GMT
Ciekawe, czy do jutra wieczora stuknie 10 mln na YT.
|
|
jkj
Wyjadacz
|
Post by jkj on Dec 1, 2024 16:06:33 GMT
Faktycznie dziwne podejście, ale wyniki przynajmniej temu promowanemu podskoczyły bo gdyby to nie wyszło to w ogóle było by dziwne. Fajnie, że ten serial ma wyniki ale zastanawiam się co wymyślą by fabuła nie kręciła się w kółko. Czekam na jutro.
|
|
|
Post by man1000 on Dec 2, 2024 15:11:26 GMT
Zabawne wideo #FeritKaya i #KuzeyGezer ze zbioru #UzakŞehir ...
|
|
|
Post by lucy on Dec 2, 2024 16:12:24 GMT
Faktycznie dziwne podejście, ale wyniki przynajmniej temu promowanemu podskoczyły bo gdyby to nie wyszło to w ogóle było by dziwne. I tak Uzak jest na tą chwilę najlepszym serialem Kanal D. I najlepszym spośród wszystkich obecnie emitowanych w Turcji w kategorii Total. I najlepszym programem w TOP 100 tygodniówki w kategorii Total. Nawet czwartkowe mecze go nie pokonały. W pozostałych kategoriach serial uplasował się na 7 i 3 miejscu..
|
|
jkj
Wyjadacz
|
Post by jkj on Dec 2, 2024 17:51:33 GMT
Spojrzałem na wyniki wszystkich odcinków i jak na razie same wzrosty. Ciekawe kiedy pojawią się spadki i jak duże będą. Czy to już dziś czy dalsze wzrosty? Jak sądzicie?
|
|
|
Post by lucy on Dec 2, 2024 19:27:12 GMT
jkj, trudno powiedzieć. Na tym poziomie wszystko jest możliwe. Tydzień temu wzrost w AB trochę wyhamował w porównaniu do pozostałych kategorii. Ciekawe, czy dzisiaj zostanie to nadrobione. Ogólnie te trzy wykresy są bardzo regularne i wręcz równoległe. Jak na razie widowni przybywa (średnio) w takim samym tempie w każdej kategorii. Rzadko tak bywa.
|
|
Next
Moderator
|
Post by Next on Dec 2, 2024 19:30:55 GMT
Obejrzałem dziś większą połowę odcinka. Ten wątek że nagle Alya nie ma czym zapłacić za hotel trochę to nad wyraz. Jedynym powodem tego że ta scena była jest to by pokreślić Alya niczego nie chce od rodziny Albora. Mogli to inaczej ograć, bo to trochę śmiesznie wyszło. Sama scena była spoko, ale mogli się bardziej postarać by bardziej urzeczywistnić tą scenę.
|
|
|
Post by elysa7 on Dec 2, 2024 21:30:32 GMT
1 frag 5 odcinka
Cihanowi podoba się ogień Alyi. Oj, podoba.
|
|
Next
Moderator
|
Post by Next on Dec 2, 2024 21:48:26 GMT
Cihanowi podoba się ogień Alyi. Oj, podoba. To go kręci. Zerknąłem na kilka scen, i sinam ewidentnie leży taka rola bo jest znośna. A to już bardzo dużo na moje określenie.
|
|
dizifreak
Entuzjasta
|
Post by dizifreak on Dec 2, 2024 22:08:54 GMT
Cihan zafascynowany Alyą. Do tej pory żadna kobieta chyba się mu nie sprzeciwiła🙂
|
|
|
Post by lucy on Dec 3, 2024 7:07:52 GMT
Wow, znowu wzrosty. Szkoda tylko, że w grupie AB zabrakło 1/100%, bo by wskoczyła "7".
|
|
|
Post by elysa7 on Dec 3, 2024 7:37:20 GMT
Cihan zafascynowany Alyą. Do tej pory żadna kobieta chyba się mu nie sprzeciwiła🙂 Tak, dokładnie. Tylko, żeby Alya nie była cały czas przeciwko Cihanowi. Bo taki upór i bunt dla samej istoty jest dla mnie głupi.
|
|
|
Post by lucy on Dec 3, 2024 12:16:14 GMT
Wczorajszy odcinek ustanowił rekord oglądalności w kategorii Total w tym sezonie.
|
|
|
Post by man1000 on Dec 3, 2024 17:36:21 GMT
Zespół #UzakŞehir oglądał dzisiaj w Mardin film „Przeznaczenie”. Sinem Ünsal udostępnił zdjęcie, umieszczając je na plakacie Mukadderat.
|
|
Next
Moderator
|
Post by Next on Dec 3, 2024 18:23:35 GMT
Gdzie podziali Ozana.
|
|
dizifreak
Entuzjasta
|
Post by dizifreak on Dec 3, 2024 18:33:23 GMT
Alya się buntuje. Za wszelką cenę chce się wyrwać z Mardin i zabrać syna- nie chce by był jak mężczyźni Albora, których uważa za mafię. Przypuszczam, że przestanie być przeciwko Cihanowi dopiero jak się w nim zakocha. Jak na razie jest bardziej gotowa zaufać Demirowi. Ten chce by wyszła za Cihana i została jego szpiegiem wewnątrz rodu. Jak zniszczą Alborów to bedzie mogła zabrać syna i wyjechać. Co więcej, jej syn będzie bezpieczny i nic mu się nie stanie jeżeli Alya zgodzi się na współpracę. Co postanowi Alya? Zobaczymy. Alya postanowieniem sądu nie może wyjechać z Turcji do rozprawy- Cihan nadal nie wycofał oskarżenia i tym samym uniemożliwił jej ucieczkę z kraju. Nadal przekonuje ją do ślubu ale Alya nie chce go słuchać. Mine dowiedziała się o ślubie od samego Cihana. Wpadła w rozpacz i kazała mu odejść. Na próżno czekała, ze Cihan powie, ze ją kocha choć trochę. Czy to koniec ich związku i Mine da sobie spokój? Na bank spotkają się z Alyą na gruncie zawodowym i pewnie będzie mieszać, żeby pozbyć się Alyi. Matka Sahina i Zerin to jeszcze większą zołza niż Sadakat. Nienawidzi Alborów i pała chęcią zemsty za wsadzone męża za kraty. A ten miesza szyki w interesach Alborom i próbuje wplatać w to niczego nieświadomego Sahina. Czy Sahin będzie lojalny wobec Cihana Czy ojca?
|
|
jkj
Wyjadacz
|
Post by jkj on Dec 3, 2024 19:58:59 GMT
Ja już po 3 odcinku czułem, że Demir nie będzie chciał by Ayla wyszła za niego. Choć i takie komentarze były widoczne w sieci. W sumie mimo tego, że on dużo krzyczy to na chwilę obecną nie zauważyłem by komuś zrobił krzywdę. Demir jest zraniony tym, że przez porachunki klanów stracił ukochaną. Obwinia za to Borana i Cihana. Ale ciężko nazwać mi go tu villianem. Teraz chcę się zemścić na Cihanie. I wie, że Ayla może mu w tym pomóc. Nie wiem jak nakreślą dalsze relacje Demir-Ayla-Cihan, ale obstawiam, że pod koniec odcinka gdy Sadakat będzie próbowała wyrzucić Aylę z posiadłości to ta wyjmie czerwoną książeczkę jak nic, bo w tej scenie możemy też zobaczyć pierścionek na szyi Ayli. Dużo potem będzie nieufności i gry na dwa fronty bo wątpię by Ayla chciała rozlewu krwi.
|
|
|
Post by Matthias on Dec 3, 2024 20:06:08 GMT
❥ Reytingi za 02/12/2024:▪TOTAL:1. Uzak Şehir (4 odcinek) - 10.73% ⬆ (+0.59)4. Kızıl Goncalar (29 odcinek) - 5.60% ⬇ (-0.56) 9. Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi (35 odcinek) - 3.67% ⬇ (-0.28) 13. Kalpazan (7 odcinek) - 2.82% ⬇ (-0.72) ▪АВ:1. Kızıl Goncalar - 8.10% ⬇ (-0.10) 2. Uzak Şehir - 6.99% ⬆ (+0.43)5. Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi - 3.67% ⬆ (+0.33) 8. Kalpazan - 3.28% ⬇ (-0.79) ▪АВС:1. Uzak Şehir - 10.27% ⬆ (+1.36)2. Kızıl Goncalar - 8.01% ⬇ (-0.83) 10. Kalpazan - 3.62% ⬇ (-0.51) 11. Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi - 3.60% ⬆ (+0.26)
|
|
|
Post by elysa7 on Dec 3, 2024 20:25:04 GMT
Ja mam tylko nadzieję,że Alyą będzie sensownie działać. Naprawdę nie chce oglądać protki, która zachowuje się idiotycznie, bo ona chce i już. Jako widz rozumiem jej motywacje. Nie chce mieć nic doczynienia z całym tym światem, który jest jej obcy i wrogi. Ale musi działać rozsądnie i nie odtrącać i nie gonić Cihana. Bo koniec końców to on jest w miarę jej przyjazny i nie chce jej krzywdy.
|
|
dizifreak
Entuzjasta
|
Post by dizifreak on Dec 3, 2024 20:50:43 GMT
Alya nie wie, że Boran zostawił swój film-testament i to ostatecznie przekonało Cihana do tego ślubu. Ona nie wie dlaczeg on tak teraz nalega na ten ślub choć przecież wcale go nie chciał. Jedynym celem Alyi jest uciec stamtąd i zabrać syna, żeby nie wychowywali go Albora. Ona nie umie zrozumieć, że Cihan tak naprawdę chce, żeby oni byli bezpieczni. Dla niej to wygląda tylko na to, że Albora chcą Deniza ulepić na swój obraz i podobieństwo, a to przecież przemytnicy i mafiozi, latają z bronią i zostawiają ludzi na polu minowym.Przez ich wasnie życie jej syna jest w niebezpieczeństwie. I niestety przypuszczam, że będzie robić głupie rzeczy włącznie ze współpracą z Demirem. Obym się myliła i Alya okazała się inteligentniejsza niż typowa protka. Do tej pory jawi się jako inteligentna i silna osoba, która nie da się zwieść byle komu. Obym się nie zawiodła na niej.
|
|
|
Post by elysa7 on Dec 3, 2024 21:33:12 GMT
W tym rzecz. Nie wie o wielu rzeczach. Więc przez to również powinna być bardzo ostrożna w podejmowaniu decyzji. Liczę na mądry scenariusz. Bo jak protka będzie latać jak głupia , to się zdenerwkjje.
|
|
Next
Moderator
|
Post by Next on Dec 3, 2024 22:23:14 GMT
Wydaje mi się że Cihana to kręci że ona jest taka nieokiełznana. Do tej pory wszystko i wszyscy im się w pas kłaniają i są na ich usługach. A przyjechała taka Alya która jednak ma swoje zdanie, nie da się zamknąć. Ja czekam na moment aż to wreszcie Alya zacznie się odgrywać Sadakat. Dla mnie ona jak i ta druga to są dwie najbardziej walnięte kobiety z tej elity. A Cihanowi się ewidentnie podoba że Alya jest uparta. Jak chociażby w tejs cenie gdzie wyważyła drzwi wejściowe.
|
|
dizifreak
Entuzjasta
|
Post by dizifreak on Dec 3, 2024 22:33:25 GMT
Podoba mu się, podoba🙂Patrzył jak zaklęty jak schodziła po schodach na spotkanie. Muszę trochę poutyskiwać na wątek Deniza bo mnie to jednocześnie męczy i bawi to upupianie- do noszenia na rękach i ubierania go doszło jeszcze karmienie pieciolatka. Dobrze, że nie piersią🤣 Cihan fajnie wyjaśnił Mine w tym odcinku. Czy dotrze do niej, że Cihan ma ją w tyle?
|
|
|
Post by elysa7 on Dec 3, 2024 22:38:17 GMT
Faktycznie, oni tego dzieciaka karmili. Jakby twórcy serialu żadnego dziecka nigdy nie mieli w swoim otoczeniu.
Postać Demira mi nie siada. Jest dla mnie tłem, tła. Kompletnie mnie nie interesuje. Dla mnie jest jak jeden z tych dennych antagonistów z dziennych tasiemców. Może się to zmieni. Ale póki co dla mnie on nie istnieje. Bardziej już wyrazisty jest mąż Nare.
|
|
|
Post by mira on Dec 4, 2024 7:25:55 GMT
Jestem ciekawa, jak ten cały Demir się prezentuje na ekranie, bo odgrywającego tę rolę aktora znam z innych seriali/filmów (Kuzgun, Kubra, Fatma, Cud w celi nr 7) i dla mnie on jest taki trochę śmieszkowaty, absolutnie nie wygląda groźnie i nie widzę go w roli czarnego charakteru.
|
|