Liam
Moderator
|
Post by Liam on Aug 16, 2022 23:13:29 GMT
Alex, ale Lucy to Buck w kobiecej wersji. Przeciwieństwa się przyciągają, a oni raczej przeciwieństwem nie są, biorąc pod uwagę opis postaci Lucy A tak na serio. To... nie chcę ani Lucy ani Rudej. Już wolę powrót Abby, ale z drugiej strony. Jakby Abby wróciła to wolę by zostali przyjaciółmi. Tak więc wszystkie odpadają. Zostaje tylko Eddie. Buck i Eddie kłócący się o kobietę? 😯 Mocne... Może lepiej by kłócili się o mężczyznę? Aaa... zapomniałem że nie lubisz trójkątów 😬 Dobra koniec... Trzeba się pogodzić z rzeczywistością...
|
|
|
Post by Alex on Aug 28, 2022 13:24:26 GMT
Alex, ale Lucy to Buck w kobiecej wersji. Zawsze tą babką, o którą będą się kłócili Eddie i Buck może być Lucy. Eddie wygra i będą ludzie mieli - tak jak chcą - Bucka i Eddiego tylko w odrobinkę zmienionej wersji. Może lepiej by kłócili się o mężczyznę? Jeśli to im pomoże to niech się kłócą. Ale ja należę jeszcze do tych, co to wierzą, że jabłko ma tylko dwie połówki. Przynajmniej w serialowo-filmowym świecie, bo w prawdziwym nie wierzę w żadne jabłka. Także trójkąty nie wchodzą w grę. Obejrzyj sobie trzecią część 365, tam podobno było ciekawie pod tym względem. Swoją drogą odkąd Oliver i Ryan się pogodzili to jest akcja za akcją, bo najpierw Oliver powrzucał wspólne zdjęcia, potem razem nagrywali jakieś promo 6 sezonu, a ostatnio skomentował i udostępnił u siebie na story jakąś sklejkę fanowską, co to wiadomo co sugerowała. Na tt wszyscy stan przedzawałowy. Uwielbiam go (Olivera w sensie). W nowym sezonie podobno Hen ma być już lekarzem. Szybko trochę.
|
|
|
Post by Alex on Aug 28, 2022 18:27:08 GMT
Obejrzałam w końcu te 2 ostatnie odcinki 5 sezonu. I nie wybaczę im, że nie posadzili Bucka i Eddiego obok siebie na ślubie Hen i Karen. 😒 Za to uśmiech B, jak E dołączył do zespołu. ❤️ Poza tym akcja z J(coś tam) była ciekawa. Fajnie się oglądało te sceny z Hen i Chimem, ale cały czas miałam z tyłu głowy, że byłoby jeszcze ciekawiej gdyby tam byli B i E. 😂 Maddie wróciła do pracy. ❤️ I na początku wkurzało mnie to rozstanie jej i Chima, ale teraz znowu są tak słodcy razem, że może to jednak nie był taki głupi pomysł? Za to rozstanie Bucka i Rudej to już był doskonały pomysł. 😁 Jeszcze ta rozmowa B z M i tekst Raviego "czy nie tego właśnie powinieneś oczekiwać od swojego partnera? Żeby miał twoje plecy?". Już zrozumiałam o co był taki szał na tt z tymi scenami. 😂 Nie podoba mi się to, że May wraca na studia. To znaczy fajnie I w sumie Maddie wraca, a lubię je obie, więc nie powinno mi to za bardzo przeszkadzać, że się wymienią, ale jakoś nie wyobrażam sobie jednak dyspozytorni bez May. Btw trzeba było poczekać z przeniesieniem tam Eddiego do następnego sezonu, poprawiłby swoje relacje z przyszłą szwagierką, a tak to mi namieszali tą relacją z May. 🙄😂 Aa, no i ci co to piszą to są jacyś nienormalni! Najpierw larwa w pryszczu, potem w Lone star dali glizdy wychodzące z nosa a teraz larwy w głowie i jeszcze włosy od trupów. Za chwilę będę bała się chodzić do fryzjera, mimo że włosów nie doczepiam. 😂 To chyba tyle chciałam powiedzieć. Można czekać już spokojnie na 6 sezon.
PS. Jednak zapomniałam, że bardzo mi się podobała scena, kiedy Eddie przyszedł do Bobby'ego, żeby mu powiedzieć, że J to nie była jego wina i, że jego i Chrisa uratował, a Bobby po tej wizycie wylał alkohol. ❤️
|
|
|
Post by Alex on Aug 31, 2022 21:03:02 GMT
Obejrzałam dzisiaj 2 i 3 odcinek drugiego sezonu (bo 1 widziałam już zbyt wiele razy) i w końcu wiem, skąd się wzięła ta Ali, z którą Buck przez jakiś czas się "spotykał" (" " dlatego, że oglądając za pierwszym razem dowiedziałam się, że się spotykali dopiero w scenie ich rozstania ). W ogóle sporo rzeczy pozapominałam. Naprawdę czas sobie powtórzyć. Ale tak patrzyłam na tę scenę po lewej z mojego podpisu i... To nie było miłe, że na tym zakończyli odcinek. Skoro Buck przywiózł Eddiego to znaczy, że ten nie miał samochodu i B musiał odwieźć ich też do domu, a co za tym idzie poznał wtedy Chrisa. Przeurocze było to ich pierwsze spotkanie, mogłabym oglądać w nieskończoność... Aa, no i przypomnieli mi, że Hen zdradziła Karen i moja sympatia do niej stała się troszkę słabsza.
|
|
Liam
Moderator
|
Post by Liam on Sept 1, 2022 0:29:54 GMT
Obejrzałam dzisiaj 2 i 3 odcinek drugiego sezonu (bo 1 widziałam już zbyt wiele razy) i w końcu wiem, skąd się wzięła ta Ali, z którą Buck przez jakiś czas się "spotykał" (" " dlatego, że oglądając za pierwszym razem dowiedziałam się, że się spotykali dopiero w scenie ich rozstania ). Czekaj, co? Jaka Ali? Ja nikogo takiego nie kojarzę 🤔 Myślałem, że po Abby była od razu Brooke tzn. Taylor czyt. Ruda Swoją drogą odkąd Oliver i Ryan się pogodzili to jest akcja za akcją, bo najpierw Oliver powrzucał wspólne zdjęcia, potem razem nagrywali jakieś promo 6 sezonu, a ostatnio skomentował i udostępnił u siebie na story jakąś sklejkę fanowską, co to wiadomo co sugerowała. Na tt wszyscy stan przedzawałowy. Uwielbiam go (Olivera w sensie). Spokojnie. Jeszcze trochę niecierpliwości. Za pół roku wybieram do Las Angeles. Przy okazji załatwię co trzeba, spotkam się z pewnymi osobami i sypnę kasą gdzie trzeba 💸 Może jeszcze w szóstym sezonie uda się połączyć pewną parę... Co do finału piątego sezonu... Szczerze mówiąc nie pamiętam co się tam działo. W ostatnim czasie cierpię na brak pamięci krótkotrwałej i długotrwałej też A może to po prostu późna pora 🧐 Ogólnie też mam nadzieję, że May nie zejdzie na dalszy plan. Spokojnie mogłaby zostać w dyspozytorni z Maddie. Studia studiami. Są rzeczy ważne i ważniejsze W ogóle co do mojej ponownej powtórki... Zaczęłem od pierwszego sezonu i na 5 odcinku pierwszego sezonu skończyłem. Jakoś tak brak czasu mi doskwiera, że zapomniałem o moim oglądaniu, w tym czasie wybierałem premierowe pozycje. Trzeba to nadrobić. Choć nie wiem czy dam radę do premiery szóstego sezonu. Swoją drogą. Bardzo lubię stacje FOX POLSKA, ale akurat '9-1-1' mogli by oddać całkowicie w rękę Disney+ i odcinki mógłby się tam pojawiać dzień po premierze w USA
|
|
|
Post by Alex on Sept 1, 2022 18:53:43 GMT
Czekaj, co? Jaka Ali? Ja nikogo takiego nie kojarzę 🤔 Myślałem, że po Abby była od razu Brooke tzn. Taylor czyt. Ruda Czyli nie jestem jedyna, uff. 😂 To była ta, którą ratowali w wieżowcu po trzęsieniu ziemi. I zerwała z nim chyba jakoś na początku 3 sezonu, bo stwierdziła, że nie może patrzeć jak Buck się sam wykańcza (czyt. chcę wrócić do pracy po przygnieceniu przez wóz). Ale wydaje mi się że ona przez cały 2 sezon się pojawiła może ze dwa razy? To chyba był taki związek bardziej na "widz się domyśli". Coś ala Steve i Lynn w Hawajach. 😂 Bo to wiadomo - nie mogą być singlami, bo wtedy "just friends" byłoby zbyt podejrzane. 😂 Za pół roku wybieram do Las Angeles. Najpierw chciałam zapytać po co, ale później wróciłam do domu, włączyłam Polsat News i napisze, że mam nadzieję, że to bilet w jedną stronę. Lepiej tu nie wracać. 😂 PS. Chcesz mnie zabrać ze sobą? Przy okazji załatwię co trzeba, spotkam się z pewnymi osobami i sypnę kasą gdzie trzeba 💸 Może jeszcze w szóstym sezonie uda się połączyć pewną parę... Załatw, żeby scenariusz zaczął pisać Oliver. Wtedy na pewno się uda PEWNĄ PARĘ połączyć. 😏 Zaczęłem od pierwszego sezonu i na 5 odcinku pierwszego sezonu skończyłem. A trzeba było zacząć od drugiego... W pierwszym nie było dla mnie nic interesującego, głównie ze względu na brak pewnych postaci... I nie mam tu wcale na myśli tylko Eddiego i Chrisa. ☺️ Poważnie, ten 2 i 3 były najlepsze. Pierwszy mi się najmniej podobał, za dużo chaosu jakby scenarzyści sami nie wiedzieli, co chcą napisać. Bardzo lubię stacje FOX POLSKA, ale akurat '9-1-1' mogli by oddać całkowicie w rękę Disney+ i odcinki mógłby się tam pojawiać dzień po premierze w USA Ja nie lubię. 😒 Zaraz premiera 6 sezonu, a na Disneyu ani widu ani słychu o 5...👎
|
|
|
Post by Alex on Sept 3, 2022 22:03:41 GMT
|
|
Liam
Moderator
|
Post by Liam on Sept 4, 2022 22:43:34 GMT
Nadal nie pamiętam tej Ali 😬 Chociaż coś mi świta. Tak czy siak najważniejsze, że już jej nie ma Chcesz mnie zabrać ze sobą? Zapytam dziewczyny, czy mogę zabrać koleżankę z forum 🤭 A trzeba było zacząć od drugiego... W pierwszym nie było dla mnie nic interesującego, głównie ze względu na brak pewnych postaci... Mi akurat pierwszy też się bardzo podobał... mimo braku niektórych postaci. Więc stwierdziłem, że zacznę od samego początku ale idzie mi jak krew z nosa. Liam , popatrz, pierwsze spotkanie, a on już chciałby się jej pozbyć. Pewnie czuł, co się święci, że jak nie uwolni się od niej od razu to później tak łatwo nie będzie. Eddie wróżbita. Od razu wiedział, że szykuje się konkurencja. Na szczęście po latach wylanych łez, chyba się w końcu jej pozbył...
|
|
Liam
Moderator
|
Post by Liam on Sept 12, 2022 20:21:54 GMT
W pierwszych odcinkach 6. sezonu nie zobaczymy Arielle Kebbel (Lucy) i John Harlan Kim (Albert). Producent liczy, że wrócą z późniejszych odcinkach nowego sezonu.
Do serialu dołączyła Gilli Messer jako Julie Rosen. Jest jednym ze strażaków jednostki 118. Ma zazwyczaj pracować na innej zmianie niż główni bohaterowie, dlatego będzie pojawiała się okazjonalnie.
|
|
|
Post by Alex on Sept 14, 2022 18:11:11 GMT
Zapytam dziewczyny, czy mogę zabrać koleżankę z forum 🤭 W takich chwilach zazwyczaj przychodzi mi do głowy powiedzonko mojego kolegi, że nie ma takiego wagonika którego nie można odczepić, ale w tym wypadku raczej średnio pasuje. 😂 W razie czego można poszukać kogoś jeszcze (Atahan na pewno byłby chętny 😏), żeby dziewczyna była spokojniejsza. 😂 Mi akurat pierwszy też się bardzo podobał... mimo braku niektórych postaci. Więc stwierdziłem, że zacznę od samego początku ale idzie mi jak krew z nosa. Mi tam zdarza się przewijać sceny z Hen/Bobby'm/Atheną, ale nigdy z Maddie czy Eddie'm (Buckiem rzecz jasna też), więc oglądanie pierwszego sezonu miałoby raczej średnio sens. Chociaż przydałaby się powtórka, bo z pierwszego sezonu pamiętam tylko, że wyciągnęli kiedyś dziecko z rury, Buck zabił węża i zabrał Abby na lot balonem, ale ona pojechała do matki. No a np kompletnie nie pamiętam że Hen zdradziła Karen i jak to się w ogóle stało. Ani próby samobójczej May, wątku Chima... W pierwszych odcinkach 6. sezonu nie zobaczymy Arielle Kebbel (Lucy) i John Harlan Kim (Albert). Ojojoj. Jakże przykra informacja... Jak ja sobie poradzę z taką stratą? 😔 No dobra, teraz to już kompletnie nie mają wątku dla Bucka albo Eddiego. Pozostaje im tylko jedno wyjście. 😂 BTW czy Disney zamierza w tym stuleciu dodać nowo-stare sezony seriali? Niedługo premiery kolejnych a oni nie dodali jeszcze żadnego odcinka z zakończonych już sezonów...
|
|
Liam
Moderator
|
Post by Liam on Sept 21, 2022 12:48:13 GMT
Alex, w poniedziałek była premiera 6. sezonu... 😏 Coś ciekawego się wydarzyło? Pewnie z Twittera coś wiesz 😆 Odcinek 2, sezon 6:
|
|
|
Post by Alex on Sept 22, 2022 17:13:22 GMT
Alex, w poniedziałek była premiera 6. sezonu... 😏 Coś ciekawego się wydarzyło? Pewnie z Twittera coś wiesz 😆 Oczywiście, że się wydarzyło. A mianowicie... Buck nie ma kanapy! Jak zwykle wiem tylko co u nich, bo jakkolwiek bym się nie starała i pod jakikolwiek hasztag nie weszła to wszędzie piszą o nich... 🙄 No więc Buck robił dla Eddiego i Chrisa lazanię, bo ci sobie u niego grali w jakieś ala scrabble. 🙃 No i potem to szło tak, że Chris rzucił tekstem, że Buck nie ma kanapy. Buck odpowiedział, że ostatnie dwie jego kanapy pojawiły się razem z jego ex I razem z nimi zniknęły, na co Eddie, że rozstał się z Rudą 4 miesiące temu i mógłby już sobie kupić nową. I Buck - patrząc mu głęboko w oczy niczym Julian żyrafie (zapomniałam imienia 🤔) w Madagaskarze - odpowiedział "może nie chcę znów wybrać złej kanapy". No i to by było w sumie na tyle. Chociaż jeszcze mi tam gdzieś mignęło, że szykują powrót Maddie i Chima, ale to że oni do siebie wrócą było wiadome jeszcze zanim się rozstali także no... Nuda. 🤷♀️ Aaa, i na tt szykują petycję o podwyżkę dla Olivera za dobrą promocje serialu. Tak tylko informuje, gdybyś chciał podpisać... 🤣 Disney nadal nie dodał 5 sezonu. Czas się pożegnać z tą platformą. Za pieniądze, które na nią wydaje już dawno bym sobie lepiej życie ułożyła. 😐
|
|
Liam
Moderator
|
Post by Liam on Oct 2, 2022 4:06:22 GMT
Alex, eh Buck i ta jego kanapa... Planuję oglądać najnowszy sezon w listopadzie, gdy będzie premiera na FOX Polska. Jakoś nie chce mi się oglądać z oryginale lub z napisami. Marzyło mi się, żeby Disney+ udostępniał 6. sezon na bieżąco (w poniedziałek emisja w Stanach Zjednoczonych, we wtorek u nas na Disney+) ale oni nawet 5. jeszcze nie dodali a co dopiero 6.
|
|
Liam
Moderator
|
Post by Liam on Oct 22, 2022 20:51:17 GMT
Alex, po weekendzie cały 5. sezon na Disney+
|
|
|
Post by Alex on Oct 23, 2022 7:28:11 GMT
Alex, po weekendzie cały 5. sezon na Disney+ Teraz to sobie mogą go wsadzić w... No. Za chwilę mi się Disney kończy. Btw wkurza mnie ten 6 sezon. Obejrzałam tylko jeden odcinek na razie i jakoś mi się nie spieszy do kolejnych. To co odwalają z Buckiem to już naprawdę lepiej by było gdyby Ruda wróciła. 😂 Ale pewnie w drugiej części wróci Lucy i będzie równie ch*jowo. Jestem już chyba za stara na takie nieshipowalne shipy. Albo całość mojej cierpliwości do tego typu tematów wyczerpało 10 sezonów Hawajów. Tak właściwie to... W Hawajach na etapie 3 sezonu już sobie praktycznie co odcinek mówili, że się kochają, a tu? 😒 Potrzebuje przerwy. Dopóki ship się nie zshipuje. 😂 Wrócę... Kiedyś. Może. Choć wątpię. 😂
|
|
Liam
Moderator
|
Post by Liam on Oct 28, 2022 9:41:32 GMT
Alex, ja czekam z 6. sezonem na premierę w FOX Polska, a to dopiero chyba w grudniu 🙄 Praktycznie nie czytam żadnych spojlerów, choć widziałem, że Karen coś się stało. Widząc nagłówek myślałem, że ją uśmiercili
|
|
Liam
Moderator
|
Post by Liam on Dec 10, 2022 23:06:28 GMT
Polska premiera 6. sezonu 24 stycznia o 21.05 na FOX Polska. Nowe odcinki w każdy wtorek.
|
|
Liam
Moderator
|
Post by Liam on Jan 23, 2023 12:03:24 GMT
|
|
Liam
Moderator
|
Post by Liam on May 1, 2023 21:19:40 GMT
Najchętniej oglądany serial stacji FOX będzie miał 7. sezon, jednak będzie on emitowany na kanale ABC.
|
|
Liam
Moderator
|
Post by Liam on Nov 17, 2023 20:12:27 GMT
Premiera 7. sezonu 14 marca na ABC.
|
|
Liam
Moderator
|
Post by Liam on Mar 24, 2024 20:24:19 GMT
Serial wraz z 7. sezonem zmienił stację z FOX na ABC oraz dzień z poniedziałku na czwartek, mimo to zaliczył bardzo dobry start. Pierwsze dwa odcinki 7. sezonu zobaczyło więcej widzów niż pierwsze dwa odcinki 6. sezonu. 7. sezon bije też rekordy w streamingu.
|
|
Liam
Moderator
|
Post by Liam on Apr 5, 2024 18:50:24 GMT
ABC zamówiło 8. sezon.
|
|
Liam
Moderator
|
Post by Liam on Apr 5, 2024 18:53:22 GMT
Alex, czy ty jeszcze oglądasz „9-1-1”? Czytałem, że w bieżących odcinkach w Stanach Zjednoczonych, Buck zrozumiał że czuje coś więcej do Eddiego niż przyjaźń a przed chwilą widziałem fragment jak Buck całuje się z innym mężczyzną... Nie rozumiem co się dzieje. Chyba nie będę czekał na premierę 7. sezony w Polsce tylko zacznę w oryginale oglądać
|
|
|
Post by Alex on Apr 5, 2024 19:24:30 GMT
Alex, czy ty jeszcze oglądasz „9-1-1”? Czytałem, że w bieżących odcinkach w Stanach Zjednoczonych, Buck zrozumiał że czuje coś więcej do Eddiego niż przyjaźń a przed chwilą widziałem fragment jak Buck całuje się z innym mężczyzną... Nie rozumiem co się dzieje. Chyba nie będę czekał na premierę 7. sezony w Polsce tylko zacznę w oryginale oglądać Z oglądaniem to słabo bo skończyłam jakoś na początku poprzedniego sezonu i ogólnie chyba musiałabym sobie całość przypomnieć... Ale mniej więcej śledzę, co się dzieje u Bucka i Eddiego. I tak! 😁 Pojawił się jakiś Tommy, który zaczął być za blisko Eddiego i Buck stal się zazdrosny, że Eddie nie zwraca na niego uwagi... a potem ten Tommy go pocałował. 🙄 W następnym odcinku Buck i ten nowy będą na randce i do tej samej knajpy przyjdzie Eddie ze swoją laską... także może być ciekawie (Ryan bardzo ciekawych wywiadów udzielał przed startem tego sezonu...) i sama się zastanawiam czy nie wrócić do oglądania. Ale myślę że jak będę miała troszkę więcej czasu to obejrzę sobie od początku całość, pewnie latem jak już cały 7 sezon wyjdzie.
|
|
Liam
Moderator
|
Post by Liam on Apr 5, 2024 19:35:55 GMT
Alex, serial przeskoczył z FOX-a do ABC i od razu ruszył ich wątek miłosny haha Bardzo mnie to zaskoczyło. Myślałem, że nigdy się tego nie doczekamy. Ja jestem na bieżąco z emisją w Polsce czyt. obejrzałem cały 6. sezon. W Stanach Zjednoczonych trwa 7. sezon, więc w Polsce może w maju z nim ruszą na FOX Polska. Nie mogę się doczekać. Ciekawe jak poprowadzą ten wątek.
|
|
Liam
Moderator
|
Post by Liam on Apr 5, 2024 22:20:34 GMT
Elijah M. Cooper dołączył do obsady w 7. sezonie „9-1-1” jako Harry Grant, syn Atheny. Zastąpił w tej roli grającego od 1. sezonu Marcanthonee Jon Reis.
|
|
|
Post by Alex on Apr 7, 2024 17:14:22 GMT
Alex, serial przeskoczył z FOX-a do ABC i od razu ruszył ich wątek miłosny haha Bardzo mnie to zaskoczyło. Myślałem, że nigdy się tego nie doczekamy. Szczerze to jestem w totalnym szoku, że to zrobili. No i myślałam, że fox jest bardziej otwartą stacją na takie zagrania, ale może to dlatego że zbyt długo w Turcji siedziałam i tam fox był zdecydowanie najodważniejszy. No zobaczymy. Na razie to Buck odkrywa, że jest bi... nie wiadomo, co tam wymyślą z Eddiem. Ale faktycznie mogą iść w zazdrość... ktoś mu tam zasugeruje, że jest homofobem skoro mu się związek Bucka nie podoba... a potem Hen albo Chim mu uświadomią, że to po prostu zazdrość. Obstawiam, że do końca sezonu się wyjaśni, gdzie to zmierza i albo od razu nam dają w finale ten ship albo wtedy Eddie sobie uświadomi swoje uczucia i jeszcze połowę kolejnego sezonu będą chodzili wokół siebie jak pies wokół jeża. Albo Eddie sobie niczego nie uświadomi... tak też może być.
|
|
Liam
Moderator
|
Post by Liam on Apr 8, 2024 18:20:18 GMT
Alex, FOX raczej nie ma problemu z odważnymi wątkami popatrzmy chociażby na „9-1-1: Lone Star” i główny wątek TK i Carlosa. Myślę, że chodziło tu o wyniki oglądalności. Może bali się, że po przeniesieniu serialu z FOX na ABC i zmienia dnia emisji z poniedziałku na czwartek oglądalność zleci, skąd mocne rozpoczęcie 7. sezonu (katastrofa statku) plus teraz mocne zagranie w wątku Bucka i Eddiego. Jestem ciekawy dokąd to wszystko zmierza. Myślę jednak, że całościowo chyba nie ma co liczyć u nich na jakieś większe amory.
|
|
|
Post by Alex on Apr 8, 2024 18:37:13 GMT
Jestem ciekawy dokąd to wszystko zmierza. Myślę jednak, że całościowo chyba nie ma co liczyć u nich na jakieś większe amory. Też mi się tak wydaje. Chociaż jeśli zamierzają wpakować Bucka w związek z facetem innym niż Eddie to nie wiem, czy im się to czkawką nie odbije. Podejrzewam, że Ci zagorzali shipperzy jeszcze babki u ich boku byliby w stanie znieść, ale facet u boku Bucka, który nie jest Eddiem... 🤷♀️ Zobaczymy, może się okaże, że E pójdzie w odstawkę na rzecz Tommiego.
|
|
verte
Początkujący
|
Post by verte on Apr 18, 2024 21:41:52 GMT
Jestem ciekawy dokąd to wszystko zmierza. Myślę jednak, że całościowo chyba nie ma co liczyć u nich na jakieś większe amory. Też mi się tak wydaje. Chociaż jeśli zamierzają wpakować Bucka w związek z facetem innym niż Eddie to nie wiem, czy im się to czkawką nie odbije. Podejrzewam, że Ci zagorzali shipperzy jeszcze babki u ich boku byliby w stanie znieść, ale facet u boku Bucka, który nie jest Eddiem... 🤷♀️ Zobaczymy, może się okaże, że E pójdzie w odstawkę na rzecz Tommiego. Właśnie obejrzałem 4 odcinek 7 sezonu i trochę masz rację 😂 Cieszę się, że w końcu wątek Buck'a poszedł na przód ale nie z tym, z kim powinien, z drugiej strony mam wrażenie, że to tylko wstęp do głębszej relacji z Eddiem. Buck przez cały odcinek pokazywał jak bardzo był zazdrosny o Eddiego a na samym końcu od tak stwierdził, że wcale nie chodziło o niego - podejrzewam, że być może to jakaś reakcja wyparcia lub coś w tym stylu. Jestem ciekawy jak to się dalej rozwinie, nawet jeśli ten rozdział zostanie porzucony to i tak miło, że doczekaliśmy się jakiegoś faceta obok Bucka nawet jeśli tylko na chwilę.
|
|