|
Post by Alex on May 2, 2022 19:18:15 GMT
Alex, pmiętasz imię żeńskiej wersji Bucka? 😳 Od ciebie dowiedziałem się, że ma na imię Lucy 😂 Niektórych imion nie da się zapomnieć. Zresztą dalej mi ona działa na nerwy. Nie lubię, jak wprowadzają nowego bohatera i robią z niego takiego SUPERHERO... To samo mi zrobili w Hawajach i mimo że minęło już 1,5 sezonu i postać się zrobiła naprawdę fajna to jakoś dalej nie potrafię jej tak do końca polubić. Ale wracając do 911 to myślałam, że ta akcja z samochodem z 11 była wystarczająca, ale w bodajże 14 będzie jeszcze lepsza. Ale 14 był na tyle dobry pod innym względem, że Lucy można olać. Czy tak trudno zrozumieć, że Buck i Eddie są sobie przeznaczeni? Next, chodź tu i zepsuj mu marzenia. Ja nie mam serca, by to zrobić. Swoją drogą jestem ciekawa dlaczego pozbyli się Any. Przy obecnym wątku Eddiego mieliby większe pole do popisu z jej obecnością. Ale wtedy byłoby mniej Bucka i... Może to i dobrze. W ogóle to oglądałam sobie 13 odcinek na tv i pod koniec przyszła mama, chwilę popatrzyła i zapytała mnie dlaczego Chris jest u Eddiego skoro jest synem tego drugiego [Bucka]. Choć w dalszym ciągu wątek depresji poporodowej średnio do niej pasuje. Nadal mam tak samo. Chociaż to się chyba jednak okazało, że to nie była depresja tylko jakieś problemy z tarczycą. No ale nadal... Nie wiem, Maddie tyle przeszła, że wolałabym ją widzieć szczęśliwą z małą. Jeszcze to co się odwaliło w 13 odcinku... Ale dobra, już milczę. W ogóle trochę widać, że Jennifer była ciąży bo Maddie trochę się przybrało Też o tym pomyślałam, jak oglądałam. Ale na spokojnie wróci sobie do dawnej sylwetki. Podejrzewam, że nie to jest aktualnie dla niej najważniejsze.
|
|
|
Post by Alex on May 3, 2022 18:57:41 GMT
Obejrzałam 15 odcinek. Nie podoba mi się to: Za to Maddie i Buck i Eddie i May już tak. No i to, że w tym odcinku nie było Rudej. Widziałam też jakiś fragment z 16 odcinka i wychodzi na to, że Eddie i Lucy w końcu się poznają... I bardzo podobała mi się ich pierwsza interakcja. Tylko mam nadzieję, że nie wykrakałam i nie będzie, żadnego Eddie i Buck wersja 2.0...
Opis finałowego odcinka: Another day in the life of the 118, as its members race to rescue a cliffside wellness retreat guru after his followers turn on him. Then, they respond to an emergency call at an upscale hair salon. Meanwhile, Maddie contemplates returning to work, Eddie and May make decisions on their future, as do Buck and Taylor, and the 118 gathers for a surprise wedding. Buck i Ruda to już kilka razy podejmowali decyzję dotyczące przyszłości... Może w końcu tym razem podejmą prawidłową. Ale mniejsza, bo ważniejsza sprawa... Liam , Next , zagadka. O jaki "surprise wedding" chodzi? Odpowiedź "Buck i Ruda" nie jest akceptowana.
Ps. to miałam na myśli, pisząc o Eddie'm i Lucy...
|
|
Liam
Moderator
|
Post by Liam on May 10, 2022 15:52:37 GMT
Nadal mam tak samo. Chociaż to się chyba jednak okazało, że to nie była depresja tylko jakieś problemy z tarczycą. No ale nadal... Nie wiem, Maddie tyle przeszła, że wolałabym ją widzieć szczęśliwą z małą. Jeszcze to co się odwaliło w 13 odcinku... Ale dobra, już milczę... Tak, problemy z tarczycą, które przyczyniły się do depresji poporodowej. Dzisiaj na FOX POLSKA będzie odcinek 13 😬 Liam , Next , zagadka. O jaki "surprise wedding" chodzi? Odpowiedź "Buck i Ruda" nie jest akceptowana. Czekaj. Athena i Boby są już po ślubie, nie? Zrobili bodajże taki skromny, w którymś tam sezonie. Więc boję się, że chodzi o Bucka i Rudą 🥲 Zwiastun finałowego odcinka 5. sezonu:
|
|
|
Post by Alex on May 10, 2022 18:29:46 GMT
Dzisiaj na FOX POLSKA będzie odcinek 13 😬 Chris i Buck ❤️ Ale czekaj na 14, będzie jeszcze lepszy. Czekaj. Athena i Boby są już po ślubie, nie? Zrobili bodajże taki skromny, w którymś tam sezonie. Więc boję się, że chodzi o Bucka i Rudą 🥲 Już luz. 😂 Wyjaśniło się. To będzie odnowienie przysięgi Hen i Karen. Ale niestety też pierwsze co pomyślałam to, że Buckowi odbije i się ożeni. Chociaż teraz to już nie jestem pewna, co gorsze... Może lepiej, żeby został z Rudą niż jakby go mieli łączyć z Lucy. Wiem. Szybko zmieniam zdanie. Ale Ruda przynajmniej ładny kolor włosów ma. 😂 W ogóle to teraz jest chyba ostatnia szansa na ich zerwanie, bo we wczorajszym/dzisiejszym odcinku Buck prosił ją, aby jakiegoś tam materiału nie publikowała (że to ważne dla całego zespołu i takie tam), a ona i tak to zrobiła. Więc... Patrząc na to, że w zwiastunie finału B pomaga E remontować sypialnię (😏) to może spakuje manatki i się wyniesie. Bez znaczenia, że to była jego chata. 😂 Zwiastun finałowego odcinka 5. sezonu: Na Lucy spadnie wóz? Nie, żebym jej źle życzyła... Ale chyba jeszcze nikt tutaj nie umarł, nie? 🤔
|
|
Liam
Moderator
|
Post by Liam on May 17, 2022 13:02:45 GMT
|
|
|
Post by Alex on May 17, 2022 20:41:21 GMT
BUCK ZERWAŁ Z RUDĄ! ❤️
To teraz tylko czekać na 6 sezon i moment, w którym Buck zda sobie sprawę, o kim mówił podczas rozmowy z Maddie. 😏
|
|
Liam
Moderator
|
Post by Liam on May 17, 2022 20:44:07 GMT
WIDZIAŁEM ❤️ A mówili coś w odcinku o Abby? Jeden z producentów powiedział, że chciałby, żeby Connie Britton wróciła do serialu i jest na to szansa, a info pojawiło się po emisji finału piątego sezonu 😏
|
|
|
Post by Alex on May 17, 2022 20:49:21 GMT
A mówili coś w odcinku o Abby? Nie jestem pewna, ale nic takiego nie widziałam nigdzie, więc raczej nie. To o powrocie Abby wzięło się chyba tylko z tych słów producenta/reżysera czy kogo tam... Ale ja się na to nie zgadzam bo Buck już ma swoją parę! 😂 W ogóle ten jego uśmiech jak Eddie wrócił do zespołu. ❤️❤️
|
|
Liam
Moderator
|
Post by Liam on May 18, 2022 18:00:23 GMT
Alex, ja lubiłem Abby i jej wątek z Buckiem. Chciałbym, żeby wróciła, lecz bez wątku miłosnego z Buckiem. Nich żyją swoim życiem. Szczególnie, że Abby gdy pojawiła się gościnnie w 3. sezonie powiedziała, że za kilka tygodni bierze ślub. Ciekawe czy producent namówi ją na powrót. Muszę nadrobić wczorajszy odcinek na FOX POLSKA. Nagrałem sobie, bo nie miałem czasu obejrzeć...
|
|
|
Post by Alex on May 18, 2022 19:10:52 GMT
Alex , ja lubiłem Abby i jej wątek z Buckiem. Chciałbym, żeby wróciła, lecz bez wątku miłosnego z Buckiem. Nich żyją swoim życiem. Szczególnie, że Abby gdy pojawiła się gościnnie w 3. sezonie powiedziała, że za kilka tygodni bierze ślub. Ciekawe czy producent namówi ją na powrót. Muszę nadrobić wczorajszy odcinek na FOX POLSKA. Nagrałem sobie, bo nie miałem czasu obejrzeć... Z drugiej strony... Lepsza Abby niż Lucy. Boję się, że jednak wszystko zmierza do tego, żeby ich połączyć. Chyba że jednak chcą dać ludziom Bucka i Eddiego, ale w delikatnie innej wersji. Swoją drogą my cały czas o Bucku a mi w ostatnich odcinkach spodobał się duet May i Eddie. 😂 Tylko ona jednak trochę za młoda dla niego... Więc znowu zostaje tylko jedna opcja. 🤷♀️ Nie przeskoczą tego. Co do zerwania Bucka z Rudą to zgadłam, ale minus jest taki, że to jednak ona się wyniosła. ☹️ Aczkolwiek zawsze może go jakiś sąsiad zalać albo wyjść jakaś niewidzialna pleśń, jak to w Hawajach się przydarzyło... Ewentualnie inflacja i szukanie oszczędności. 😂 Koszty na pół, dojazd do pracy razem, bo paliwo drogie... Dajcie mi napisać scenariusz na 6 sezon! 🥺 Wczoraj był u nas 14 odcinek? Czyli ten, który Oliverowi się podobał... Ciekawe dlaczego... 🤔 Weszłam sobie na tt, żeby zobaczyć co się wydarzyło w finale iiii: Jak można zrobić coś takiego? To powinno być karalne...
|
|
Liam
Moderator
|
Post by Liam on May 25, 2022 14:48:52 GMT
Alex czekaj... rozstanie z Rudą to już na stałe? 🧐 W ogóle obejrzałem wczoraj 15. odcinek 5. sezonu na FOX POLSKA ale nie pamiętam teraz co się w nim działo 🤣
|
|
|
Post by Alex on May 27, 2022 19:26:55 GMT
rozstanie z Rudą to już na stałe? 🧐 A kto ich tam wie? Ale obstawiam, że jednak tak. Jak Ruda mówiła, żeby zaczęli jeszcze raz od początku to Buck odpowiedział jej coś w stylu "zaczniemy, ale każde osobno". Poza tym obawiam się, że Buckowi już znaleźli wątek na kolejny sezon. Ale to za chwilę. W ogóle obejrzałem wczoraj 15. odcinek 5. sezonu na FOX POLSKA ale nie pamiętam teraz co się w nim działo 🤣 Szczerze mówiąc to też nie pamiętam, bo pewnie nie działo się nic ciekawego. Wiem tylko, że w tym odcinku były 2 lub 3 fajne scenki z Eddie'm i May. Obejrzałam 16 odcinek i jest to chyba najlepszy jak do tej pory... Z tego sezonu, a może i całości. May i Bobby No i wiadomo... Buck i Eddie. W końcu jakiś odcinek z nimi w akcji. Podobało mi się, jak Eddie wyjechał Joshowi z tekstem "dziś to ty jesteś tu gościem". W ogóle J mnie wkurzył wtedy, chociaż zupełnie to nie pasowało do jego postaci. Mogli już dać tą co się z May kłóciła, do niej bardziej pasowałoby to zachowanie. Jeszcze ładna była scena z Chimem (Chin? W Hawajach miałam prawie to samo imię/pseudonim i chyba się pogubiłam ) i Albertem. Chociaż szkoda, bo jednak cały czas myślałam, że A dołączy do 118. Pewnie zostanie dyspozytorem. Gdzie pozna May i może chociaż jeden z moich shipów się zshipuje, bo pamiętam, że chyba po wypadku A o tym pisałam. Ale tak szczerze mówiąc to nie byłabym jakoś bardzo zła gdyby mi zshipowali Eddiego i May. Fajnie się na nich patrzy. Jedyne co mi trochę przeszkadza to różnica wieku, ale w sumie... Mogliby być ciekawą parą... ...PONIEWAŻ Buckowi już totalnie odwaliło i po zawaleniu się budynku wyskoczył do Lucy z czymś takim: I teraz pytanie brzmi: kiedy oni się zdążyli ze sobą tak "zżyć"? Chyba za długo przebywał w tym dymie... No ale obawiam się, że to wyjaśnia rozstanie z Rudą. Ale podobało mi się to i mam nadzieję, że pociągną ten wątek, bo ta oschłość Eddiego była cudowna :
I na koniec jeszcze... Ruda i Lucy żrą się o Bucka... Tymczasem Buck:
|
|
Liam
Moderator
|
Post by Liam on May 28, 2022 0:56:34 GMT
A kto ich tam wie? Ale obstawiam, że jednak tak. Jeśli Ruda zostanie w obsadzie 6. sezonu to zapewnie wróci do Bucka. Chyba, że pożegnamy się z aktorką. Co innego miała by robić Ruda? Jej wątki opierają się głównie na Bucku. Wiem tylko, że w tym odcinku były 2 lub 3 fajne scenki z Eddie'm i May. Przestań, bo na serio zaczęli mi się razem podobać. Mi różnica wieku nie przeszkadza 🤞 I na koniec jeszcze... Ruda i Lucy żrą się o Bucka... Biedna Ruda... Buck nie zasługuje na nią. Ruda już dawno powinna go kopnąć. Mam nadzieję, że Ruda znajdzie kogoś na kogo zasługuje ❤️
|
|
|
Post by Alex on May 28, 2022 8:10:16 GMT
Biedna Ruda... Buck nie zasługuje na nią. Ruda już dawno powinna go kopnąć. Mam nadzieję, że Ruda znajdzie kogoś na kogo zasługuje ❤️ Weź kładź się wcześniej spać... Późne godziny ci nie służą. 😂 Ruda może sobie w sumie kogoś innego znaleźć. Oo, na przykład Lucy. Dobrze się u nich zaczęło. Byłaby taka typowa "hate to love". 😂 I wtedy drogą otwarta dla BiE. 😏 Musicie mi dać do napisania 6 sezon! Co do May i Eddiego to teoretycznie fajnie by było, ale... No nie wiem. Ile oni mogą mieć lat? Jakoś za duża mi się ta różnica wydaje. To znaczy May za młoda, biorąc pod uwagę Chrisa i w ogóle. 🤔
|
|
Liam
Moderator
|
Post by Liam on Jun 15, 2022 16:36:39 GMT
Alex, jestem po ostatnim odcinku 5. sezonu. Chyba najsłabszy finał sezonu ze wszystkich. Maddie wróciła do pracy ❤️ Buck rozstał się z Rudą ❤️ Wydaje się, że już ostatecznie. Podejrzewam, że Ruda już nie pojawi się w następnym sezonie. Wątek Hen i Karen jakoś mnie nie zainteresował. Szkoda Bobby'iego. Obwinia się, że zatrudnił tego psychopatę do jednostki. Swoją drogą poprzedni odcinek z tym psychopatą bardzo mi się podobał W niektórych momentach miałem ciarki... Dobrze zakodowałem, że Mai wróciła na studia? Trochę szkoda, bo bardzo pasowała jako operator. 6. sezon wraca już 19 września http://instagram.com/p/CeeY3QyuGoS
|
|
|
Post by Alex on Jun 15, 2022 17:20:14 GMT
Liam trochę głupio się przyznać, ale ja nadal nie widziałam dwóch ostatnich odcinków. Chciałam obejrzeć na Disneyu, ale nie dodali nawet 5 sezonu. Także poza tym, że Buck oprzytomniał i wymienił Rudą na Lucy rozstał się z Rudą, a potem remontował z Eddie'm sypialnię (brakuje mi w tym miejscu emotki mówiącej "if you know" ) to właściwie nic nie wiem. Aczkolwiek jeśli May naprawdę zrezygnowała z pracy to szkoda, bo bardzo lubiłam jej postać, a teraz pewnie będzie jej zdecydowanie mniej. Chyba że im się jeszcze odmieni.
|
|
Liam
Moderator
|
Post by Liam on Jun 15, 2022 22:02:44 GMT
Alex, na Disney+ 5. sezon ma pojawić się po emisji w polskiej telewizji, a ta się wczoraj zakończyła czyli w najbliższym czasie pewnie uzupełnią. No właśnie nie pamiętam czy dobrze zakodowałem, jak oglądam późno serial to następnego dnia uciekają mi niektóre scenki, ale po pożarze i śmierci tej współpracowniczki (zapomniałem imienia) postanowiła wrócić na studia. Ale na jej miejsce wróciła Maddie ❤️ Chyba zaczynam od jutra oglądanie serialu od początku, skoro wszystkie odcinki na Disney+ 😏
|
|
|
Post by Alex on Jun 18, 2022 16:34:37 GMT
Chyba zaczynam od jutra oglądanie serialu od początku, skoro wszystkie odcinki na Disney+ 😏 No właśnie 5 sezonu nadal nie ma. A przynajmniej wczoraj nie było, bo dzisiaj nie sprawdzałam. Ja mam zamiar zacząć oglądać od lipca... Chociaż może dzisiaj bym sobie włączyła? W końcu na zły dzień nie ma nic lepszego niż oglądanie mojego nieshipowalnego shipu. Ale nie, pewnie wezmę się za ten syf z hbo, tam przynajmniej można się pośmiać. A 5 sezon dokończę jak wrzucą go w końcu na Disneya. Jestem ciekawa tej rozmowy Bucka i Eddiego w sypialni. (była kiedyś taka emotka ludka unoszącego jedną brew i pasowałaby mi tu idealnie, ale albo jej już nie ma, albo nie mogę jej znaleźć... )
|
|
|
Post by Alex on Jul 29, 2022 20:56:15 GMT
Taka wiadomość się pojawiła, że wręcz wymaga ona mojego powrotu na forum. Liam, Next, gotowi? (poznikały wszystkie moje ulubione emotki... ). Oliver i Ryan znowu follownęli się na insta. (znowu brakuje mi tej emotki z brewką 😐)
|
|
Next
Moderator
|
Post by Next on Jul 29, 2022 21:54:23 GMT
Koniec cichych dni.
|
|
Liam
Moderator
|
Post by Liam on Aug 1, 2022 0:11:52 GMT
Alex, ajjj to ja myślałem, że oni już od dawna są pogodzeni i znowu się obserwują 😏😄 Ciekawe co nam scenarzyści zaserwują w szóstym sezonie, najważniejsze że Rudej nie ma być W ogóle zacząłem dzisiaj oglądać serial od pierwszego odcinka 😍 Zaczęłem 'Rezydentów', po dwóch odcinkach jakoś mnie nie ciągnie, więc '9-1-1' wkroczyło na pomoc. Ale z 'Rezydentów' jeszcze nie rezygnuje 😄
|
|
|
Post by Alex on Aug 2, 2022 21:18:32 GMT
Alex, ajjj to ja myślałem, że oni już od dawna są pogodzeni i znowu się obserwują 😏😄 Nie no, co ty... Ta drama trwała jakieś dwa sezony. Ale teraz uważaj. Oliver wrzucił nawet zdjęcia z Ryanem. No dobra, może nie tak konkretnie z nim, ale to i tak jest duży postęp. Ciekawe co nam scenarzyści zaserwują w szóstym sezonie, najważniejsze że Rudej nie ma być Ja po tych ostatnich rewelacjach musiałam wejść na tt i tam 99% ludzi jest przekonanych, że skoro Oliver i Ryan się pogodzili to w końcu ship się zshipuje. Ale oni są o tym przekonani od pierwszego odcinka drugiego sezonu, więc... No. Ale poważnie to na tym zdjęciu, co Oliver wrzucił była jeszcze jakaś brunetka. I myślałam, że to jakaś nowa, ale weszłam na profil aktorki i ma tam zdjęcie z listopada bodajże z planu 911, więc musiała się już pojawić, ale za choinkę jej nie kojarzę... Więc co? Lucy dla Bucka, a nowa/stara dla Eddiego? Zaczęłem 'Rezydentów', po dwóch odcinkach jakoś mnie nie ciągnie Nie gadaj. Conrad to moja pierwsza amerykańska miłość. Co prawda sama nie dokończyłam, ale może jeszcze do tego wrócę. Najgorzej, że nie wiem, gdzie się zatrzymałam. Nie pamiętam już, co się działo w pierwszym sezonie tak dokładnie i w sumie to nie pamiętam też dlaczego go obejrzałam, ale od drugiego sezonu będzie ciekawiej. To znaczy dla mnie było, bo dołączył AJ i Mina. 911 też miałam zacząć od początku (czyt. od 2 sezonu), ale mam focha na disneya, bo nie uzupełnił jeszcze odcinków i dopóki tego nie zrobi to nie będę tam zaglądała...
|
|
Liam
Moderator
|
Post by Liam on Aug 3, 2022 10:46:51 GMT
Alex, ciche dni przez dwa lata Dobrze, że się pogodzili. Będzie im wygodniej odgrywać wspólnie sceny pocałunków może nawet coś więcej... Z 'Rezydentów' jeszcze nie rezygnuje. Lubię medyczne seriale i seriale Foxa. Wszystko mi się w zasadzie podoba, ale jakoś nie wkręciłem się po dwóch odcinkach. Dzisiaj obejrzę kilka kolejnych
|
|
|
Post by Alex on Aug 3, 2022 12:20:50 GMT
Będzie im wygodniej odgrywać wspólnie sceny pocałunków może nawet coś więcej... W naszych snach. Chociaż o ile zawsze mi się śniło mnóstwo głupot i nawet bym się nie zdziwiła, gdyby przyśniło mi się 911 tak ostatnio w 90% śni mi się praca, więc podejrzewam, że tych wspólnych scen nawet w snach nie zobaczę. Z 'Rezydentów' jeszcze nie rezygnuje. Lubię medyczne seriale i seriale Foxa. Wszystko mi się w zasadzie podoba, ale jakoś nie wkręciłem się po dwóch odcinkach. Dzisiaj obejrzę kilka kolejnych To może z Hawajami spróbuj? Ja bardzo polecam.
|
|
Liam
Moderator
|
Post by Liam on Aug 5, 2022 3:29:06 GMT
Alex, nie nie nie. Żadnych Hawajów. Widziałem kiedyś początek (z 10 lat temu ) i nie trafił do mnie. Po za tym jakoś nie mam ochoty na policyjne procedurale Kontynuuję swoją przygodę z 'Rezydentami' 😏
|
|
|
Post by Alex on Aug 5, 2022 13:46:07 GMT
Alex, nie nie nie. Żadnych Hawajów. Co wam wszystkim w tych Hawajach nie pasuje? Przecież to był świetny serial. Lepszy ship niż w 911, oni na etapie 5 sezonu byli już po wspólnym mieszkaniu i drugim dziecku.
|
|
Liam
Moderator
|
Post by Liam on Aug 10, 2022 23:01:51 GMT
|
|
|
Post by Alex on Aug 11, 2022 21:31:42 GMT
Liam, ubogi ten zwiastun. Właściwie niczego nowego się z niego nie dowiedziałam. Zresztą tu chyba nawet nie było scen z 6 sezonu. Poczekam na kolejny, żeby cokolwiek móc skomentować.
|
|
Liam
Moderator
|
Post by Liam on Aug 14, 2022 14:23:00 GMT
Alex, może po prostu będzie dużo retrospekcji w szóstym sezonie? Bardziej chodziło mi o plakat i o motyw przewodni pierwszych dwóch odcinków. Balon uderzający w stadion z tysiącami ludźmi w trakcie meczu. . Niby nie brzmi źle ale najlepsze tematy już wykorzystane (tsunami, trzęsienie ziemi). Tama i brak prądu w całym mieście też wydają się ciekawszwe. Zobaczymy co scenarzyści wymyślą. Szkoda, że w Los Angeles nie ma trąb powietrznych
|
|
|
Post by Alex on Aug 14, 2022 15:21:14 GMT
Alex, może po prostu będzie dużo retrospekcji w szóstym sezonie? I okaże się, że jak Eddie budził Bucka w 3 sezonie, żeby mu zostawić Chrisa to wcale do niego nie przyszedł tylko tam był od poprzedniego dnia? A scena z kuchni miała ciąg dalszy, który nie opierał się na grach video? Why not? Balon uderzający w stadion z tysiącami ludźmi w trakcie meczu. . Może nie będzie tak źle. Wydaje się lepsze niż ta ucieczka zwierząt z zoo. No ale cokolwiek by nie wymyślili to z 3 sezonem nie mają szans... Ja to się nadal boję, że Bucka mi połączą z Lucy... To już lepiej, żeby z Rudą został, przynajmniej mało jej było, bo nie była strażakiem. W ogóle to powinni dać jakąś babkę nową i B i E powinni się o nią kłócić. To byłby hit!
|
|