Next
Moderator
|
Post by Next on May 9, 2021 16:08:25 GMT
Mam dla Was niemiłą widomość. Będziecie się ciągiem dalszym absurdów katować w 3 sezonie. Fox postanowił Doktorka przedłużyć. Z jednej strony się cieszę. Ale kto dobrze napiszę scenariusz.? Bo na nie będzie to pinar. Jednym z wyjść jest zmiana scenarzysty. Wszedł by nowy z powerem i by coś zdziałał. I sprawa najważniejsza, jak mf nadal będzie traktował doktorka po macoszemu to nawed najlepszy scenariusz nie pomoże. Zero promocji. Jedno zdjęcie wrzucone przed odcinkiem fragi i koniec. -
|
|
|
Post by lucy on May 11, 2021 8:45:42 GMT
Yagiz nie popracował za długo. Po jego odejściu stery reżyserskie przejął Altan Donmez, który ostatnio reżyserował SCK.
|
|
|
Post by Mavi on May 11, 2021 9:45:55 GMT
Yagiz nie popracował za długo. Po jego odejściu stery reżyserskie przejął Altan Donmez, który ostatnio reżyserował SCK. MF Yapim ma u mnie krechę za zmianę Yusufa i Aytaca. Oni byli najlepsi. Yagiz moim zdaniem się nie sprawdził. Widać różnice w zamyśle reżyserskim. Altan pewnie jest tymczasowo, dopóki kogoś nowego nie znajdą.
|
|
|
Post by Alex on May 12, 2021 19:48:16 GMT
Yagiz to ten od Soz, który przez chwilę reżyserował Teskilat i odszedł?
Zdecydowanie dawno mnie nie było pod hasztagiem DorDem.
|
|
|
Post by lucy on May 13, 2021 9:20:46 GMT
Serial się pojawi w Kolumbii na RCN.
|
|
|
Post by Mavi on May 13, 2021 12:03:33 GMT
Alex, tak to ten, co robił Soz. On od nas odszedł teraz, a nie wiadomo po co i dlaczego. Reżyserię przejął Altan, ale z pewnością, gdy SCK wróci, to on też wróci na swoje.
|
|
|
Post by Alex on May 13, 2021 12:18:08 GMT
To coś nie może usiedzieć na miejscu. Teşkilat reżyserował chyba do 4/5 odcinka, w MD chyba też dłużej nie był. Altan może dokończy 2 sezon, a na 3 będą szukać kogoś nowego.
|
|
|
Post by lucy on May 14, 2021 9:08:07 GMT
Teraz znowu piszą, że na przełomie maja-czerwca będzie finał serialu.
|
|
Next
Moderator
|
Post by Next on May 14, 2021 9:10:09 GMT
Aha, co za burdel tam mają.
|
|
Liam
Moderator
|
Post by Liam on May 14, 2021 9:24:37 GMT
Teraz znowu piszą, że na przełomie maja-czerwca będzie finał serialu. Ten cały Dedikoducu to chyba dość sprawdzona osoba, ma 127 tys. obserwujących plus obserwują go aktorzy np. Serkan Çayoğlu, więc info nie z byle jakiego źródła.
|
|
Liam
Moderator
|
Post by Liam on May 14, 2021 9:36:03 GMT
|
|
Next
Moderator
|
Post by Next on May 14, 2021 9:45:19 GMT
Jaki ja jestem *********. Brawo pinar brawo mf. Nienawidzę was.
|
|
|
Post by lucy on May 14, 2021 9:50:34 GMT
Next, wolałbyś się dalej męczyć z kolejnymi głupkowatymi wątkami? Wg mnie to dobra decyzja, że serial nie będzie kontynuowany. Zrobiliby z niego koszmarka, w dodatku szorującego po dnie. Po co to komu?
|
|
|
Post by lucy on May 14, 2021 10:02:21 GMT
Oficjalnie:
|
|
|
Post by lucy on May 14, 2021 12:01:31 GMT
Birsen napisała, że Taner odmówił przedłużenia kontraktu na trzeci sezon z powodu zmęczenia rolą.
|
|
Liam
Moderator
|
Post by Liam on May 14, 2021 13:42:24 GMT
Czyli finał za dwa tygodnie, wczoraj był odcinek 62, a kończy się na 64 odcinku.
Ciekawe czy Taner będzie miał nowy projekt na nowy sezon, czy zrobi sobie dłuższą przerwę.
|
|
|
Post by Alex on May 14, 2021 14:16:18 GMT
Żeby nie było za smutno to skomentuję to tak:
|
|
Next
Moderator
|
Post by Next on May 14, 2021 15:17:21 GMT
Next, wolałbyś się dalej męczyć z kolejnymi głupkowatymi wątkami? Wolał by by pinar wyrzucili w październiku. Nowy scenarzysta nowa krew. i więcej ludzi. Jeden Hakan przyszedł i ile świeżości wniósł. O kobietach się nie wypowiem bo to nędza i rozpacz. Sinan i ta wredna blądyna z ta niedorobioną sekretarką niech się wrócą do szkoły douczyć. Ja po prawie trzech latach stażu w dizi lepiej bym te emocje wyraził. Niech kamel zrobi kolejny tasiemiec tam się najlepiej naddadzą. Będą sobie spijać z dziubków. Wiesz czego mi szkoda, że nie zobaczę już duetu onur&taner. I nie dziwie się tanerowi że nie chce trzeciego sezonu. Do puki był reha i firat to jako tako. Jak odszedł reha i firat to masakra. Sam jeden ciągną ten sezon. Onur nie miał jak się wykazać bo pinar mu k***a głupie sceny pisała że mnie bierze kurwica. Nawet tanju który na początku był hardy. Tak od 20 odcinku go pinar wykastrowała. Dalej vustal od początku była suką bez serca. Nagle odcinek z operacją doruka i wyjęciem kuli z mózgu. Vustal się zamienia w kochającą mateczkę, płaczę nad jego łóżkiem. Trzymajcie mnie bo nie wytrzymam. Gdzie było mf mieli doktorka głęboko w d. Było sck i tym się fascynowali wchodzili hanker do dupy. Nie mam nic do widzów sck super że są. Ale czemu przez to tak piękny serial został zdeptany i wyrzucony do kosza. Nie zaklinam się ale mf ląduje na mojej czarnej liście obok Kanal d. Wolę oglądać trudne sprawy niż cokolwiek oglądac z sinam.
|
|
|
Post by Matthias on May 14, 2021 18:40:23 GMT
Reytingi za 13.05.2021 - CZWARTEK
ТОТАL:1. Bir Zamanlar Çukurova (96 odcinek) 10.33%⬆(+1.00) 2. Mucize Doktor (62 odcinek) - 5.56%⬆(+0.12) АВ:1. Bir Zamanlar Çukurova - 6.91%⬆ (+0.76) 2. Mucize Doktor - 5.15%⬇(-0.14)
|
|
|
Post by Mavi on May 17, 2021 18:37:38 GMT
Ludzie, trzymajcie mnie. Ali stwierdza, że odchodzi ze szpitala (z Fermanem), bo zauważył coś, czego wcześniej nie zauważył. I tu wchodzi Pinar B. z tanim zagraniem rodem z komedii romantycznej, czyli Srazli wyskakuje, że jest w ciąży. Ciekawe gdzie, kiedy i jak... I teraz pewnie Ali nie odejdzie ze szpitala, a Ferman odejdzie sam. Nie wiadomo też czy Onur będzie w finale, bo krążyły plotki, że go zabraknie.
Długo nam przetrzymali z tą decyzją o finale. Jeszcze 1,5 tygodnia temu miał być finał sezonu. Ale najwidoczniej Fox już szykuje miejsce pod nowy remake od MF Yapim... Szkoda. Ale z drugiej strony, jak miałabym oglądać głupoty... Nie wiem. Mam mieszane uczucia. Będę do tego dizi wracać z sentymentem ogromnym. Muszę sobie obejrzeć od początku.
|
|
|
Post by lucy on May 17, 2021 18:42:56 GMT
Mavi, i o to właśnie chodzi, by mieć do czego wracać.
|
|
|
Post by Alex on May 17, 2021 18:44:30 GMT
Ciekawe gdzie, kiedy i jak... Gdzie, kiedy i jak to już niestety wiemy. Mój internet się do tej pory nie może po tej scenie pozbierać... Świetny był moment, kiedy Onur/Ferman mówił "Sen ve ben, tek kalbi", jego mina No a potem to wiadomo... Ogólnie Pinar mnie bardzo zaskoczyła decyzją Alego. Jeśli mam być szczera to od początku obstawiałam, że zostanie z Nazli, a jednak zdecydował sie odejść z Ferem Świetnie, ale z drugiej strony co z tego? Niech teraz Dorukowi jeszcze wpakują Aci i będzie komplet.
|
|
Next
Moderator
|
Post by Next on May 17, 2021 18:48:37 GMT
Może ja się nie znam ale od leżenia pod kołderka i nie dotykania siebie się w ciąże nie zachodzi.
a) Pinar osiągnęła szczyt absurdu. b) srazli się puszcza i wrabia aliego.
|
|
|
Post by Mavi on May 17, 2021 19:37:20 GMT
Mavi , i o to właśnie chodzi, by mieć do czego wracać. Dlatego właśnie jakaś część mnie się cieszy, że to koniec, a jakaś część mnie płacze. Zdecydować się nie mogę, która z nich przeważa. Next, Alex, a dajcie spokój z tą patologiczną ciążą. Mam nadzieję, że Ali jednak postanowienia swojego dotrzyma i pójdzie z Fermanem, albo Fermana zatrzyma.
|
|
Next
Moderator
|
Post by Next on May 17, 2021 19:42:08 GMT
Już tak było dobrze alfer wyjeżdżają. Przyszła przybłęda i wszystko spieprzyła. Gunes jej zmajstrował dzieciaka i teraz aliego chce wrobić.
|
|
|
Post by Alex on May 17, 2021 19:45:05 GMT
Ja już mam swoją wersję finału i będę się jej trzymać. Żadna Pinar tego nie zepsuje.
|
|
|
Post by Mavi on May 20, 2021 14:55:14 GMT
"Teraz możemy chwycić nasze skrzydła i polecieć razem..."Ach, Ferman w zwiastunie tym tekstem kupił mnie kompletnie. Szkoda, że chłopak jeszcze nie wie, co zgotowała piekielna Srazli. Po zdjęciach, które są, widać, że Ali będzie "bardzo" szczęśliwy z powodu tego, że jednak nie pójdzie z Fermanem (bo chyba nie pójdzie). Ktoś coś dzisiaj? Przed ostatni live? Next, Alex,
|
|
Next
Moderator
|
Post by Next on May 20, 2021 14:59:33 GMT
Boje się tego odcinka. Może mnie to zniszczyć.
|
|
|
Post by Alex on May 20, 2021 21:16:21 GMT
Ktoś coś dzisiaj? Przed ostatni live? Żałuj, że nie oglądałaś. Przecudowny odcinek. Ostatni z udziałem Onura, bo olał to i odszedł... Super postawa. Nazli w ciąży, Dorukowi wpakowali jakąś pacjentkę i trochę pierdzielenia Gulin i Muhsina. Tanju z córką to w ogóle bez komentarza, wątek z du*y. O czymś zapomniałam? Aa, no tak. Vuslat to teraz dobra dusza tego szpitala. Nawet mi się odechciało pisać własnej wersji finału, bo żeby poskładać to, co Pinar roz...waliła to bym musiała z 50 części nadrukować.
|
|
|
Post by Mavi on May 21, 2021 7:10:53 GMT
Alex, wiedziałam, że tak będzie i poszłam spać jednak. Finał bez Onura to dla mnie nie finał, więc za tydzień sobie też raczej odpuszczę chyba, że jakimś cudem zechce mi się z tym pierdolnikiem pożegnać. Wychodzi na to, że tak jak w KS sezon 2 miał o 4 odcinki za dużo, tak tutaj też o 3-4 odcinki jest za dużo. Trzeba by się przeprowadzić do Argentyny, tam się właśnie cieszą z pierwszego i ostatniego przytulasa AlFer.
|
|