|
Post by mira on Nov 18, 2022 8:21:08 GMT
lucy, mimo że narzekasz na ten serial, to i tak z przyjemnością czytam Twoje komentarze, bo serial mimo wszystko lubiłam, a już mi się trochę zapomniało, co się tam wyczyniało "Olene Kadar" też widziałam, aktorka mi się wtedy podobała, choć skupiałam się głównie na relacji Daghana i Selvi.
|
|
|
Post by lucy on Nov 18, 2022 20:59:40 GMT
mira, w sumie to nie bardzo jest o czym pisać, bo w serialu się niewiele dzieje. Co prawda ostatnio jest już lepiej, ale i tak brakuje akcji na planie drugim. Wszystko się ciągle kręci wokół Zeynep i żadna postać z serialu nie ma własnego wątku. Wszyscy są zawieszeni jakby w próżni. Źle się ogląda tak płytki, ubogi fabularnie i niedynamiczny serial. "Olene Kadar" też widziałam, aktorka mi się wtedy podobała, choć skupiałam się głównie na relacji Daghana i Selvi. Przyznam, że ja jej nie poznałam. Niby miałam wrażenie, że gdzieś już ją widziałam, ale oświeciło mnie dopiero kiedy zerknęłam do jej filmografii.
|
|
|
Post by lucy on Nov 20, 2022 21:53:00 GMT
Śliczna jest ta piosenka.
|
|
Deleted
|
Post by Deleted on Dec 11, 2022 12:22:49 GMT
|
|
|
Post by Matthias on Jun 4, 2023 19:39:41 GMT
💥 Rosyjskie kino internetowe „Ivi” zaprezentowało swoim abonentom nowy turecki serial telewizyjny „Twój dom to twoje przeznaczenie”
|
|
|
Post by Matthias on Jul 2, 2023 9:03:55 GMT
💥 Włoski kanał Canale 5 rozpoczyna emisję nowego tureckiego serialu telewizyjnego „Dogdugun ev Kaderindir". Demet Ozdemir jest jedną z najbardziej lubianych tureckich aktorek w Turcji.
|
|
|
Post by Matthias on Jul 12, 2023 15:20:06 GMT
💥 Turecki serial „Doğduğun Ev Kaderindir” z Demet Ozdemir, Ibrahimem Çelikkolem i Enginem Ozturkiem wystartował we Włoszech z wynikiem 1 miliona 600 tysięcy widzów i 21% udziałem
|
|
|
Post by Matthias on Oct 2, 2023 17:13:22 GMT
Demet Özdemir i İbrahim Çelikkol 💥 #DoğduğunEvKaderindir #ZeyMeh
|
|
|
Post by Matthias on Jul 10, 2024 15:56:12 GMT
💥💥💥 Serial #Dogdugun ev Kaderindir z Demet Ozdemir, Ibrahimem Celikkolem i Enginem Ozturkiem w rolach głównych będzie pokazywany wkrótce w Ameryce, Kazachstanie i Ghanie, a liczba krajów, do których obecnie został sprzedany serial, przekroczyła 90.
|
|