|
Post by lucy on Feb 16, 2021 10:55:07 GMT
Niestety Ibo to wizualnie nie moje klimaty. W ogóle wolałabym w DEK innego prota, bo pomimo, że Ibo ma niezły warsztat, brak mu niestety charyzmy. Nieważne jaka postać jest, czy dobra, czy zła... zadaniem aktora jest sprawić, aby wzbudzała zachwyt. No Mehdi wzbudza u mnie, ale reakcje prawie wymiotne. Pajac z różańcem w ręce.
|
|
Next
Moderator
|
Post by Next on Feb 16, 2021 16:31:48 GMT
Widziałem nowy zwiastun, Mehdi tam chodzi jak mafioza.
|
|
|
Post by mira on Feb 17, 2021 8:10:28 GMT
Niestety Ibo to wizualnie nie moje klimaty. W ogóle wolałabym w DEK innego prota, bo pomimo, że Ibo ma niezły warsztat, brak mu niestety charyzmy. Nieważne jaka postać jest, czy dobra, czy zła... zadaniem aktora jest sprawić, aby wzbudzała zachwyt. No Mehdi wzbudza u mnie, ale reakcje prawie wymiotne. Pajac z różańcem w ręce. Teraz się zrobił taki dziwny, w pierwszym sezonie naprawdę lubiłam jego postać i nie mogę przeżyć, co z niego zrobili Aż przykro, jak się patrzy na klipy na YT i te początkowe sceny między Mehdim i Zeynep, a następnie porówna z tym, co nam zaserwowali ostatnio
Moim zdaniem Ibo ma niezły warsztat. Co prawda nie widziałam zbyt wielu jego produkcji, ale zrobił na mnie duże wrażenie w filmie "Sadece Sen". Widziałam też "Wspaniałą dwójkę" i również podobało mi się, jak zagrał. Innych seriali nie ruszałam, bo dla mnie za długie, chociaż prześledziłam pokrótce kilka odcinków "Iffet" i "Siyah Beyaz Ask". A co do wyglądu... w pierwszym sezonie z tym wąsem wyglądał bardzo nieatrakcyjnie, w drugim było znacznie lepiej, choć wiecznie zmarszczone czoło i zaciśnięte szczęki nie dodawały mu uroku. Po metamorfozie wygląda dziwnie, jak nie on. Nie mogę się przyzwyczaić.
Dzisiaj kolejny odcinek. Planuję oglądać, ale nie udało mi się skończyć poprzedniego, nie wiem, czy się wyrobię po pracy. Znowu będą zaskakujące zwroty akcji
Na zdjęciu państwo Karaca w nowym wydaniu
|
|
|
Post by mira on Feb 18, 2021 8:20:31 GMT
Widziałam wczorajszy odcinek i cóż... naprawdę ubolewam nad tym, co oni zrobili z tym serialem To była taka ciekawa historia. Oczywiście oglądam dalej, dalej czekam na odcinki, ale niektóre wątki mogłabym określić jako maksymalnie odrealnione, wręcz żenujące. Mehdi w krótkim czasie przeszedł taką przemianę, że nikt o zdrowych zmysłach nie uwierzy, że takie coś w ogóle jest możliwe. Najpierw był spokojnym, prostym mechanikiem, który pomagał sąsiadom, czytał wiersze, był delikatny i wyrozumiały dla żony. Potem zrobił się z niego macho, który chciał rządzić żoną, ograniczać ją, pokazywać, kto w tym związku jest górą. Stał się agresywny. Po wyjściu z więzienia nagle staje się szefem, wielkim bossem, zarządza ludźmi i majątkiem. Skąd wie, jak się tam odnaleźć? Ja bym nie wiedziała, byłabym przerażona. Wątek z tym wujaszkiem z więzienia jakiś naciągany. Gość wcale nie wygląda na bogacza. A skoro ma takie układy i tyle pieniędzy, to czemu siedzi w więzieniu? I za co tam siedzi? Jakieś szaleństwo
Co ciekawe, oglądalność serialu cały czas rośnie... Scenarzystka, która porzuciła ten serial i poszła do Sefirin Kizi, chyba nie jest szczególnie szczęśliwa...
|
|
|
Post by lucy on Feb 18, 2021 11:45:22 GMT
Ja niestety utknęłam, mam w plecy cały 21. Nie jestem w stanie się zmusić do oglądania tego cyrku. Zeynep nijaka, Mehdi odrażający. To ponad moje siły. Do tego cyferki straszą sezonem 3. Wrr
|
|
|
Post by Matthias on Feb 18, 2021 15:16:00 GMT
Reytingi zа 17.02.2021 ТОТАL:1. Kuruluş: Osman (46 odcinek) - 13.48%⬆(+0.98) 2. Sadakatsiz (18 odcinek) - 11.25%⬇ (-0.10) 8. Dogdugun Ev Kaderindir (32 odcinek) - 6.11%⬆ (+0.42)
15. Benim Adim Melek (53 odcinek) - 3.77%⬇(-0.15) 24. Sol Yanım (12 odcinek, FINAŁ) - 2.37%⬆(+0.37) AB:1.Sadakatsiz -12.23%⬇(-0.47) 2. Kuruluş: Osman - 9.40%⬆(+1.02) 5. Dogdugun Ev Kaderindir - 6.73%⬆(+0.88)
12. Benim Adim Melek - 3.27%⬆(+0.07) 25. Sol Yanım (FINAŁ) - 2.05%⬆(+0.57)
|
|
|
Post by mira on Feb 19, 2021 8:03:31 GMT
Pewnie będzie trzeci sezon, chociaż do maja jest jeszcze trochę czasu. No i czytałam gdzieś, że Demet potwierdziła udział w projekcie cyfrowym, w komedii romantycznej zdaje się. Ale może będzie to tylko 8 odcinków i nagrają w czasie przerwy wakacyjnej?
W ogóle to wczoraj naszło mnie coś i dokonałam krótkiego przeglądu dorobku Ibrahima. Zainteresował mnie serial "Merhamet". Nie będę tego oglądać, bo szkoda mi czasu, ale przejrzałam wyrywkowo niektóre odcinki na YT i mam trzy spostrzeżenia. Po pierwsze Ibrahim wyglądał wtedy bardzo przystojnie, naprawdę mi się w tym serialu podoba. Po drugie miał coś ciekawego do zagrania, wiele różnych scen, różnych emocji. Teraz w DEK jest wiecznie skwaszony, naburmuszony, ciągle wypowiada się tak samo. Mam wrażenie, że od pewnego czasu marnuje się w tym serialu. No i po trzecie - serial był nagrywany w latach 2013-2014, mamy masę pocałunków, mamy sceny, gdzie prot dobiera się do protki, mamy ją w samej bieliźnie. Teraz takie coś jest nie do pomyślenia. Turcja naprawdę cofnęła się pod tym względem.
|
|
|
Post by lucy on Feb 19, 2021 10:12:08 GMT
mira, ta komedia romantyczna Demaet, o której piszesz, to jest film, a nie serial. Co do Iba to w SBA też ma rolę bez szału. Płytką i niewymagającą zbyt wiele zachodu od aktora. I też chodzi z jedną miną, że można przy nim zasnąć. Jak sobie pomyślę, że rola ta zrobiła szał na naszych grupach na fb, to nie wiem co powiedzieć.
|
|
|
Post by mira on Feb 19, 2021 10:48:01 GMT
Wydawało mi się, że czytałam o serialu na platformę, ale może i film, w sumie wszystko jedno, długość wyjdzie podobna To chyba będzie trzeci film z udziałem Demet, widziałam jeden.
|
|
|
Post by mira on Feb 25, 2021 8:03:55 GMT
Mamy spadek, ale nie jestem zaskoczona, w końcu pojawił się nowy serial i nawet nieźle sobie poradził. DEK i tak ma świetne wyniki. Mnie się wczorajszy odcinek podobał. Niektórzy narzekali, że przegadany, ale mnie się naprawdę podobało.
|
|
|
Post by Matthias on Feb 25, 2021 16:45:51 GMT
Reytingi zа 24.02.2021 - ŚRODA ТОТАL: 1. Kurulus: Osman (47 odcinek) - 13.46%⬇(-0.02) 2. Sadakatsiz(19 odcinek) - 10.80%⬇ (-0.45) 8. Dogdugun Ev Kaderindir (33 odcinek) - 5.66%⬇ (-0.45)
11. Masumiyet (1 odcinek) - 3.97%🆕 12. Benim Adim Melek (54 odcinek) - 3.88%⬆(+0.09) AB: 1.Sadakatsiz -11.20%⬇(-1.03) 2. Kurulus: Osman - 9.78%⬆(+0.38) 5. Dogdugun Ev Kaderindir - 5.72%⬇(-1.01)
6. Masumiyet - 4.84%🆕 10. Benim Adim Melek - 2.90%⬇(-0.37)
|
|
Next
Moderator
|
Post by Next on Feb 25, 2021 19:48:32 GMT
Masumiyet trochę wzięło.
|
|
|
Post by Matthias on Feb 27, 2021 9:05:23 GMT
Ale Dom ma ładne wyniki. Jakby gwałtownie spadło, poniżej progu 4,00 to wtedy można byłoby się zacząć martwić.
|
|
Next
Moderator
|
Post by Next on Feb 27, 2021 16:07:56 GMT
Z takim wynikiem, serial raczej ma pewny trzeci sezon.
|
|
|
Post by mira on Mar 4, 2021 8:04:37 GMT
Spory spadek. Nie wiem, na ile jest to spowodowane oglądalnością "Niewinności" (nie widziałam jeszcze wyników), a na ile tym, co dzieje się w fabule. Wczorajszy odcinek mnie zmęczył. Zeynep sama nie wie, czego chce. Denerwuje mnie. Niby powinno się jej współczuć, rozumieć ją, bo te matki ciągle się o nią szarpią, ona jest bardzo miłosierna i wszystko bierze do siebie, ale z drugiej strony wydaje mi się, że jest zwyczajnie naiwna, głupia, też potrafi manipulować ludźmi i ich wykorzystywać. Możliwe, że robi to nieświadomie, bo nie jest złą osobą z natury, ale jednak przez swoje niezdecydowanie krzywdzi inne osoby. Barisa jest mi w tym momencie dla niej szkoda. Nie będzie miał z nią łatwego życia. Mnie się wydaje, że Zeynep nadal kocha Mehdiego, mimo że stanowczo temu zaprzecza. Ale to, co ten Mehdi zrobił swojej obecnej żonie... Dupek. No dupek i tyle.
|
|
|
Post by Matthias on Mar 4, 2021 16:49:56 GMT
Reytingi za 03.03.2021 - ŚRODA ТОТАL:
1. Kuruluş: Osman (48 odcinek) - 13.17%⬇(-0.29) 2. Sadakatsiz (20 odcinek) - 10.69%⬇ (-0.11) 9. Dogdugun ev Kaderindir (34 odcinek) - 4.91%⬇ (-0.75)
10. Masumiyet (2 odcinek) - 4.76%⬆(+0.79) 12. Benim Adim Melek (55 odcinek) - 4.10%⬆(+0.22) AB:
1. Sadakatsiz -11.24%⬆(+0.04) 2. Kuruluş: Osman - 10.02%⬆(+0.24) 4. Masumiyet - 4.91%⬆(+0.07) 5. Dogdugun ev Kaderindir - 4.68%⬇(-1.04)
12. Benim Adim Melek - 3.03%⬆(+0.13)
|
|
|
Post by Matthias on Mar 4, 2021 16:50:49 GMT
Spory spadek. Nie wiem, na ile jest to spowodowane oglądalnością "Niewinności" (nie widziałam jeszcze wyników), a na ile tym, co dzieje się w fabule. Wczorajszy odcinek mnie zmęczył. Zeynep sama nie wie, czego chce. Denerwuje mnie. Niby powinno się jej współczuć, rozumieć ją, bo te matki ciągle się o nią szarpią, ona jest bardzo miłosierna i wszystko bierze do siebie, ale z drugiej strony wydaje mi się, że jest zwyczajnie naiwna, głupia, też potrafi manipulować ludźmi i ich wykorzystywać. Możliwe, że robi to nieświadomie, bo nie jest złą osobą z natury, ale jednak przez swoje niezdecydowanie krzywdzi inne osoby. Barisa jest mi w tym momencie dla niej szkoda. Nie będzie miał z nią łatwego życia. Mnie się wydaje, że Zeynep nadal kocha Mehdiego, mimo że stanowczo temu zaprzecza. Ale to, co ten Mehdi zrobił swojej obecnej żonie... Dupek. No dupek i tyle.
Jeżeli takie spadki będą z tygodnia na tydzień, to dość szybko się pożegnamy z produkcją. Ale nie myślę, żeby miało to miejsce w najbliższym czasie.
|
|
Next
Moderator
|
Post by Next on Mar 4, 2021 19:59:31 GMT
lucy może los będzie dla ciebie łaskawy, i na 2 sezonie się skończy.
|
|
|
Post by lucy on Mar 5, 2021 10:40:53 GMT
Next, mam już to gdzieś. Nie oglądam dla idei. Turasy nie będą ze mnie robić idiotki i wciskać mi w fabule takich kitów. Czas na pożegnanie się z DEK był po finale sezonu 1 (był to 12 odcinek). Dlatego dobrze zrobiłeś, że nie wróciłeś do niego, bo to co się tu wyprawia i to od początku sezonu 2 to jakaś kpina W MA się zresztą zaczyna dziać to samo, więc już zwinęłam manatki. Nabrać się już nie dam na żadne dmuchane baloniki. U Turasów wszystkie wysoko-reytingowe seriale tak kończą, więc lepiej je omijać szerokim łukiem. Szkoda zdrowia. Dobrze, ze chociaż w Hercai wyczułam "ten" moment i rzuciłam dziadostwo od razu po pierwszym odcinku sezonu 2. Oszczędziłam sobie tym samy tony irytacji, która już dawien dawna nie opuszcza tych, którzy nawinie wierzyli w cud, że serial wróci na upragnione tory. Niestety w tureckich serialach cudów nie ma i jak się zaczyna scenariuszowy bełkot to trzeba szybko zwijać żagle.
|
|
|
Post by mira on Mar 5, 2021 10:55:01 GMT
Next , mam już to gdzieś. Nie oglądam dla idei. Turasy nie będą ze mnie robić idiotki i wciskać mi w fabule takich kitów. Czas na pożegnanie się z DEK był po finale sezonu 1 (był to 12 odcinek). Dlatego dobrze zrobiłeś, że nie wróciłeś do niego, bo to co się tu wyprawia i to od początku sezonu 2 to jakaś kpina W MA się zresztą zaczyna dziać to samo, więc już zwinęłam manatki. Nabrać się już nie dam na żadne dmuchane baloniki. U Turasów wszystkie wysoko-reytingowe seriale tak kończą, więc lepiej je omijać szerokim łukiem. Szkoda zdrowia. Dobrze, ze chociaż w Hercai wyczułam "ten" moment i rzuciłam dziadostwo od razu po pierwszym odcinku sezonu 2. Oszczędziłam sobie tym samy tony irytacji, która już dawien dawna nie opuszcza tych, którzy nawinie wierzyli w cud, że serial wróci na upragnione tory. Niestety w tureckich serialach cudów nie ma i jak się zaczyna scenariuszowy bełkot to trzeba szybko zwijać żagle. Czyli co, nie oglądasz już DEK? No nie rób mi tego, chyba nikt więcej tutaj tego nie oglądał, to z kim ja będę pisać?
To prawda, że cuda się tam teraz dzieją, ale ja akurat serialu nie porzucę. Nie robię tego nigdy. Gdyby to był serial zakończony, pewnie dokończyłabym na suwaku. Skoro jest bieżący, oglądam dalej normalnym trybem. Zresztą mimo absurdów w fabule, dla mnie nadal jest interesujący, choć wkurzający. Wiem, że dziwne połączenie niemoc
|
|
|
Post by lucy on Mar 5, 2021 11:37:06 GMT
mira, nigdy nie mów "nigdy". Jak się zawiedziesz na kilku serialach pod rząd lub jednocześnie, albo kiedy trafisz na taki, który Cię naprawdę oczaruje to przewartościujesz system oglądania i stwierdzisz, że szkoda "życia" na oglądanie seriali, które pozostawiają wiele do życzenia i z lekkim sercem zaczniesz je porzucać. Ja wcześniej też oglądałam sumiennie, niestety przy kilku z nich nic mi z tego nie przyszło, bo okazały się zbyt słabe całościowo, żeby poświecić im aż tyle czasu. Przecież nie po to się ogląda, żeby się męczyć, czy irytować. Serial ma być przyjemnością, a nie obowiązkiem, gdzie się tak naprawdę wygląda finału. Ja nie przeczę, że Turcy potrafią pisać scenariusze, niestety w obecnych czasach ich seriale to buble. Początki mają bardzo dobre, ale potem to już nawet modlitwa nie pomaga. U mnie w decyzji na odturczenie zagrały podwójne skrzypce, bowiem w MA, który oglądałam obok DEK producent również stracił poczucie taktu i żeby rozciągnąć fabułę, bo w końcu szkoda nie wykorzystać dobrodziejstwa dwucyfrowego reytingu i nie wyprodukować tysiąca odcinków, które będą hulały (i tu się zdziwi ) na całym świecie na fali sukcesu międzynarodowego IG... zaczął wprowadzać tak absurdalne wątki, że zebrało mi się na wymioty. Nie ma jednak tego złego co by na dobre nie wyszło, bo znalazłam sobie inne seriale, które obecnie oglądam z zapartym tchem. mira, spoko, do tematu wchodzić nadal będę. Pisz dalej o odcinkach... oprócz tego, ze jestem ciekawa jak to dalej pójdzie, więc będę czytać, będę też komentować to co przeczytam.
|
|
Next
Moderator
|
Post by Next on Mar 5, 2021 12:41:09 GMT
Ja wyznaję taką zasadę, że po co mam się męczyć skoro nie daje mi oglądanie przyjemności. Sck odstawiłem bo miałem dość tego cyrku. Wrócę jak się ogarną.
|
|
|
Post by mira on Mar 8, 2021 8:13:03 GMT
Ale mnie ten serial daje przyjemność. Owszem, wkurzam się, narzekam na wymysły scenarzystów i postępowanie bohaterów, ale mimo wszystko bardzo mnie do niego ciągnie. Tak bardzo, że nawet oglądam odcinki na żywo. Wczoraj obejrzałam tłumaczenie ostatniego odcinka i jestem załamana postępowaniem Zeynep. Totalny brak konsekwencji. Dziewczyna sama nie wie, czego chce, nie wie, co do kogo czuje, nie wie, jak zaplanować swoje życie, nie wie, do czego dąży. Za każdego chce być odpowiedzialna, za wszystko się obwinia. Niby dobra duszyczka, ale swoim postępowaniem tyko jeszcze bardziej rani ludzi, którym na niej zależy. Jeśli chodzi o Barisa, bardzo polubiłam tę postać. Początkowo byłam nieufna, w ogóle mi się nie podobał, ale z czasem przekonał mnie do siebie. Jest konkretny, pewny swego, inteligentny, zorganizowany, a przy tym sympatyczny i uczciwy. W tym momencie szkoda go dla Zeynep. Wiem, że strasznie to brzmi, ale taka prawda. Ona najpierw powinna dojść do porządku sama ze sobą. Jestem pewna, że nie kocha Barisa. Dlaczego więc godzi się za niego wyjść? Kompletnie tego nie rozumiem. Mehdi zamknął w domu kolejną kobietę. Nie da się tego wytłumaczyć. Dobrze, rozumiem, że nie chce, by Benal zabrała mu dziecko, ale przecież można tę sprawę jakoś rozwiązać, podzielić się opieką. Trudno oczekiwać, że Benal pozostanie z gościem, który nawet na nią nie patrzy i trudno też oczekiwać, że odejdzie i zostawi mu dziecko. Żadna normalna matka na to się nie zgodzi. Ciekawe, jak Zeynep zareaguje, gdy dowie się, że Mehdi zamknął w domu drugą żonę. Jeszcze samo to, że zamknął tak mnie może nie szokuje, co to, że wcześniej zabrał jej dziecko. Jak jakiś potwór. Zeynep zaczęła wierzyć, że Mehdi się zmienia, teraz się rozczaruje...
To chyba kwiatki z okazji Dnia Kobiet
|
|
|
Post by lucy on Mar 8, 2021 11:59:42 GMT
Ona najpierw powinna dojść do porządku sama ze sobą. Jestem pewna, że nie kocha Barisa. Dlaczego więc godzi się za niego wyjść? Kompletnie tego nie rozumiem. Dlaczego Zeynep się jeszcze nie leczy? Na początku sezonu była u psychiatry, umówiła się na kolejną wizytę i za chwilę cały zapowiedziany w tym kontekście wątek ulotnił się niczym kamfora. Tymczasem Zeynep się coraz bardziej gubi w sobie. Jej zachowania i reakcje nigdy nie były podyktowane poczuciem instynktu samozachowawczego, bo ten się zwyczajnie u niej nie wykształcił. Za Mehdiego tez wyszła bez miłości. Potem myślała, że go kocha, jednak nie była to miłość, tylko chwilowe zauroczenie podyktowane wdzięcznością, ze dał jej dom, którego nigdy nie miała. Zeynep nie potrafi identyfikować uczuć, bo od czasów dzieciństwie żyje między młotem, a kowadłem, gdzie się zacierają granice pomiędzy miłością, nienawiścią, strachem, wdzięcznością, współczuciem itd. To co teraz, a właściwie od początku "odstawia" to są skutki tego ciągłego życia w rozkroku i nie ma szans, aby sama sobie z tym poradziła. No chyba, ze w bajce. Mehdi zamknął w domu kolejną kobietę. Nie da się tego wytłumaczyć. Wg mnie to się da wytłumaczyć bardzo prosto. Mehdi się wychował w środowisku (cała dzielnica taka jest), w którym kobieta nic nie znaczy, bo tam panuje przekonanie, że jej rola ogranicza się do zajmowania się domem oraz dziećmi i posłuszeństwa mężowi. Czym skorupka za młodu nasiąknie tym na starość trąci. Nie ma opcji, aby Mehdi się wyzbył takiego myślenia. Nawet gdyby został przeniesiony w inne realia kulturowe, gdzie by się otarł pełną parą o inne wzorce i by mu przyszło wśród nich żyć, mnóstwo czasu zajęłoby mu przekonwertowanie światopoglądu na bardziej cywilizacyjny. Łatwo nam się kwituje, że Turcja jest zacofana, a kobiety głupie, bo pozwalają sobą pomiatać. Niestety to wszystko ma swoje bardzo złożone podłoże i jest zakorzenione w tureckiej świadomości społecznej. Reasumując byłabym zdziwiona i wręcz zażenowana aż takim brakiem realizmu, gdyby Mehdi nie zamknął Benal w domu. To wszystko wcale nie musiało się zdarzyć. Niestety głupia Cemile się wmieszała (szkoda, ze Nuh jej pozwolił) i teraz Benal będzie powielać dzielnicowe wzorce i wychowywać własną córkę na kolejną żonę-ofiarę. Bo tak to działa. Błędne koło.
|
|
|
Post by mira on Mar 10, 2021 8:23:09 GMT
Nie rozumiem postępowanie Cemile. Sama z poprzednim mężem przeszła piekło. Za Nuha zdecydowała się wyjść dopiero, gdy miała pewność, że ją kocha (długo miała wątpliwości, że wciąż czuje coś do Emine), a innych pcha w związki bez miłości, nie reaguje, gdy Mehdi stosuje wobec żony przemoc. Co się stało z tą kobietą? W pierwszym sezonie naprawdę ją lubiłam Nie ma żadnej informacji, jakoby aktorka grająca Benal miała odejść z serialu (jest info, że odchodzi siostra Barisa). Dlatego myślę, że to, co widzimy w zwiastunie - Benal odchodzi, powierzając dziecko Zeynep - nie kończy jej wątku. Zersztą jaki to by miało sens? Przecież wiadomo, że Zeynep siłą dziecka nie zatrzyma. Dziecko ma ojca, ojciec ma prawo je zabrać, dokąd będzie chciał. Przynajmniej dopóki sąd nie zdecyduje inaczej. Chyba Benal zdaje sobie z tego sprawę? Wiele osób cieszy się, że Zeynep przyjmuje oświadczyny Barisa. A ja mam poważne wątpliwości, czy postępuje dobrze. Owszem, przy Barisie mogłaby zaznać spokoju, może z czasem by się ułożyło. Ale na tę chwilę wydaje m i się, że go nie kocha i przyniesie mu same problemy...
|
|
|
Post by mira on Mar 11, 2021 11:31:55 GMT
DEK znowu zanotował spadek, ale tym razem to nie wina "Niewinności", bo z tego, co widziałam, ten serial również spadł. Mnie się odcinek podobał, chociaż do zrozumienia niektórych wątków niezbędne jest tłumaczenie. W tym serialu dużo mówią, często są jakieś pogadanki o życiu.
Ciekawe, co będzie dalej. Sama nie wiem, co bym zrobiła na miejscu Zeynep. Na pewno próbowałabym odnaleźć matkę dziecka, ale raczej bym go ojcu nie zabrała, bo jakim prawem? Nie wiem, co kierowało Benal, że zdecydowała się na taki krok. Nie potrafię tego zrozumieć.
|
|
|
Post by Matthias on Mar 11, 2021 15:34:17 GMT
Reytingi za 10.03.2021 - ŚRODAТОТАL:1. Kuruluş: Osman (49 серия) - 12.76%⬇(-0.41) 2. Sadakatsiz (21 серия) - 9.12%⬇ (-1.57) 10. Dogdugun ev Kaderindir (35 серия) - 4.61%⬇ (-0.30)
11. Masumiyet (3 серия) - 4.50%⬇(-0.26) 14. Benim Adim Melek (56 серия) - 3.75%⬇(-0.25) AB:1. Kuruluş: Osman - 9.68%⬇(-0.34) 2. Sadakatsiz -9.17%⬇(-2.07) 5. Masumiyet - 4.89%⬇(-0.02) 6. Dogdugun ev Kaderindir - 4.76%⬆(+0.08)
16. Benim Adim Melek - 2.75%⬇(-0.28)
|
|
Next
Moderator
|
Post by Next on Mar 11, 2021 15:57:59 GMT
Oby ich to otrzeźwiło i nie myśleli nad 3 sezonem.
|
|
Deleted
|
Post by Deleted on Mar 12, 2021 7:32:04 GMT
Poki co jest zmiana scenarzysty. Pewnie sami sie zastanawiaja czy kontynuowac czy nie.
|
|
|
Post by mira on Mar 12, 2021 9:57:46 GMT
Znowu zmiana scenarzysty? Ostatnia zmiana była jak ta jedna znana (ja niestety nie znam, Eylem czy jakoś tak) odeszła ze swoim zespołem do Sefirin Kizi. Przecież to nie było znowu jakoś dawno.
Z drugiej strony może i dobrze, może w jakimś stopniu powróci klimat z pierwszego sezonu.
|
|