|
Post by lucy on Jan 26, 2022 18:35:52 GMT
Oj tak, paparazzi będą niedługo mieć pełne ręce roboty.
|
|
|
Post by lucy on Jan 27, 2022 12:57:59 GMT
💥 Sina Kologlu potwierdził info, że Demet Ozdemir, Kerem Bursin i Hafsanur Sancaktutan wystąpią w serialu MF Yapım dla platformy cyfrowej Disney+ "Dünyayla Benim Aramda". Scenariusz - Pinar Bulut. Reżyseri - Julia Gezer. Gatunek projektu - romantyczna historia miłosna. Wygląda na to, że tureckie romcomy przenoszą się na platformy. Dziennikarz potwierdził również, że ten serial był zamówiony przez platformę jako pierwszy.
|
|
|
Post by lucy on Jan 31, 2022 19:25:37 GMT
Wygląda, że Kerem nie wytrzymał ostatnich spekulacji w sieci i się wycofał z projektu. Jego miejsce zajął Bugra Gulusoy, który tym samym został partnerem Demet.
|
|
|
Post by mira on Jan 31, 2022 19:36:03 GMT
A to niespodzianka Mnie pasuje, Bugrę też lubię. I nie będzie tylu kontrowersji wokół tego projektu. Zaraz będą pisać, że Kerem w imię miłości zrezygnował z projektu i walczy o Hande, która zerwała z nim z powodu Demet
|
|
|
Post by lucy on Jan 31, 2022 19:40:32 GMT
Co do Hande, to wg mediów, po rozstaniu z Keremem postanowiła pojechać do Ameryki studiować filologię angielską. Pęknę jak się okaże, że para wcale nie zerwała. Ciekawe jaka jest prawda.
|
|
|
Post by mira on Jan 31, 2022 20:08:18 GMT
Ja nadal uważam, że nie zerwali. I wcale bym się nie zdziwiła, gdyby na jakiś czas rzucili wszystko i pojechali do USA. Przynajmniej mieliby spokój.
A może od początku mieli grać Demet i Bugra, a Hande i Kerema wmieszano tu, bo ich nazwiska dobrze się sprzedają? Wykorzystano? Co niektórzy dosłownie zmieszali ich z błotem, zwłaszcza Kerema. Chociaż z drugiej strony - cały czas mówiło się, że to jego projekt.
Tak czy inaczej, mnie się wydaje, że Bugra bardziej pasuje do Demet niż Kerem. Podoba mi się ten duet.
|
|
|
Post by lucy on Jan 31, 2022 20:22:52 GMT
Ja teraz czekam na niusa, że Kerem porzucił rolę, żeby mu Hande wybaczyła...
|
|
|
Post by lucy on Feb 1, 2022 12:09:01 GMT
Hulya Gezer zasubskrybowała Demet i Bugrę, a oni - ją, więc można uznać to za potwierdzenie wcześniejszych doniesień, że D i B są tu protagonistami. Matthias,
|
|
Next
Moderator
|
Post by Next on Feb 2, 2022 19:02:12 GMT
To keke miał umowę z MF i jednak tu nie zagra. A powie mi ktoś wtajemniczony czemu hande z demet się nie lubią.
|
|
|
Post by Matthias on Feb 26, 2022 17:40:16 GMT
💥💥💥 Aktor Buğru Gülsoy zasubskrybował Zerrin Tekindor i Melisa Dongel, i wielu uznało, że wynika to z faktu, że aktorki będą częścią jego nowego serialu „Between the World and Me” wyprodukowanego przez MF Production, w którym Demet Ozdemir będzie dzielić główną rolę z nim. Również w obsadzie pojawiła się Hafsanur Sancaktutan i oczekuje się, że wkrótce poznamy nazwisko jej partnera w serialu!
|
|
|
Post by mira on Feb 28, 2022 7:51:14 GMT
Bugra, Demet, Zerrin, Hafsanur spoko. Za Melisą jakoś nie przepadam.
|
|
|
Post by Matthias on Feb 28, 2022 21:03:26 GMT
💥💥💥 Przygotowania do serialu "Między Światem a mną" trwają!Serial przygotowana przez MF Production dla Disney Plus to jeden z najbardziej oczekiwanych projektów. Hulya Gezer wyreżyseruje serial, napisany przez odnoszącą sukcesy scenarzystkę Pinar Bulut. Serial, w którym wystąpią Demet Ozdemir, Bugra Gyulsoy i Hafsanur Sancaktutan, rozpocznie się w marcu.
|
|
|
Post by mira on Mar 14, 2022 13:08:01 GMT
Pojawiły się dziś nowe informacje, znamy imiona głównych bohaterów. Bohaterka Demet to Ilkin, jej ukochany (czyli postać Bugry) to Tolga. Hafsanur zagra przyjaciółkę Ilkin. Chyba będzie jakaś korporacja, bo postać Demet ma być szefową działu PR. Jeśli wierzyć doniesieniom, historia zacznie się od testu zaufania, któremu poddany zostanie Tolga. Rzecz jasna wszystko bez jego wiedzy zaplanuje Ilkin. Podobno w serialu zagra też Ibrahim Selim.
|
|
|
Post by Matthias on Mar 18, 2022 20:26:07 GMT
❥ Zaplanowane na ten tydzień zdjęcia do serialu MF Production " Dünyayla Benim Aramda", w którym biorą udział Demet Ozdemir (Ilkin), Bugra Gulsoy (Tolga) i Hafsanur Sancaktutan (Sinem), zostały przełożone na następny.
|
|
|
Post by Matthias on Mar 19, 2022 20:06:54 GMT
💥 Metin Akdulger dołączył do obsady serialu " Dünyayla Benim Aramda”, z udziałem Demet Ozdemir, Hafsanur Sancaktutan i Bugry Gulsoy. Zagra drugiego głównego bohatera o imieniu Kenan.
|
|
|
Post by Matthias on Mar 31, 2022 17:24:19 GMT
💥💥💥 Według najnowszych informacji Birsen Altuntas, zdjęcia do serialu Disney Plus #Dünyayla Benim Aramda rozpoczną się w piątek! Edit. Jednak dzisiaj. Birsen się pomyliła
|
|
|
Post by mira on Mar 31, 2022 20:44:48 GMT
Niech dają już ten serial, mam niedosyt Bugry po "Misafir", a Demetka w romantyczno-komediowym filmie na Netfliksie też nie zaszalała. Mam nadzieję zobaczyć ich w czymś ciekawym.
|
|
|
Post by Matthias on Apr 2, 2022 16:47:28 GMT
📸 Demet Özdemir i Hafsanur Sancaktutan ogłaszają pierwszy dzień zdjęć do serialu Disney Plus #Dünyayla Benim Aramda!
|
|
|
Post by Matthias on Apr 14, 2022 17:06:19 GMT
⚡Birsen Altuntas ogłasza, że Demet Özdemir zagra rolę menedżerki Ilkina w serialu MF Yapima dla platformy cyfrowej „Disney Plus” „ Dünyayla Benim Aramda”, która chce przetestować miłość swojego ukochanego aktora Tolgi ( Bugra Gulsoy). Haftanur Sancaktutan wcieli się w rolę przyjaciółki Ilkina Sinema, z którym pracuje w biurze. Zerrin Tekindor wcieli się w bohaterkę o imieniu Cuneyt, Melisa Dongel zagra dziennikarkę Ceren. W piątym odcinku serialu, do projektu dołączy Metin Akdulger.
|
|
|
Post by Matthias on Apr 22, 2022 18:36:56 GMT
🎬✨ Hafsanur Sancaktutan powiedziała dziennikarzom, że zdjęcia do nowego serialu Disney Plus „Między światem i mną” wkrótce się rozpoczną, i jest tym faktem podekscytowana. Bardzo przyjemnie jest pracować zarówno z Demet Ozdemir, jak i Bugrą Gulsoy. Wcześniej ich nie znała, ale uważa, że nieźle się dogadują.
|
|
|
Post by Matthias on Apr 26, 2022 18:40:01 GMT
💥Turecka prasa nie zapomina o kręceniu serialu Disney Plus „ Dünyayla Benim Aramda” i cytuje Hafsanur Sancaktutan, która jest zadowolona ze współpracy z Bugrą Gulsoy i Demet Ozdemir.
|
|
|
Post by lucy on May 23, 2022 21:25:31 GMT
Od Aseny..
|
|
|
Post by lucy on Jun 3, 2022 11:17:41 GMT
Premiera jest zaplanowana na grudzień. Matthias
|
|
|
Post by mira on Jun 3, 2022 12:02:46 GMT
Czyli dopiero za pół roku? Wejście na rynek turecki lada moment, ale chyba tureckich nowości za wielu nie zobaczymy, właściwie jak dotąd to chyba wyszły jedynie zwiastuny tego serialu z Enginem, nie?
|
|
|
Post by lucy on Jun 7, 2022 9:38:10 GMT
Wejście na rynek turecki lada moment, ale chyba tureckich nowości za wielu nie zobaczymy, właściwie jak dotąd to chyba wyszły jedynie zwiastuny tego serialu z Enginem, nie? Disney+ na otwarcie platformy w Turcji zapowiedział tylko ten serial. Zza kulis. i.imgur.com/VUsh2eI.jpgi.imgur.com/0gPwumY.jpg
|
|
|
Post by mira on Jun 7, 2022 9:39:17 GMT
Nie wiem jak, ale muszę to obejrzeć. Uwielbiam go, po "Azize" i "Misafir" mam niedosyt, a Demet mimo wszystko też mi już brakuje. Zrobiła sobie długą przerwę i jestem ciekawa, co nowego pokaże.
|
|
|
Post by lucy on Jun 7, 2022 11:02:03 GMT
|
|
|
Post by mira on Jun 9, 2022 8:04:28 GMT
|
|
|
Post by lucy on Jun 17, 2022 9:25:00 GMT