|
Post by Matthias on Oct 10, 2022 16:08:26 GMT
🎬💫Aktorzy serialu Disney Plus „Między światem a mną” odpowiadali na pytania widzów.
|
|
|
Post by lucy on Oct 10, 2022 16:28:11 GMT
Włączyłam to z nadzieją, że będzie po angielsku. A tu zonk.
|
|
|
Post by Matthias on Oct 11, 2022 20:12:18 GMT
Odcinek 4Czekałem, czekałem - i się doczekałem Można rozpocząć imprezę. Rozdział 1: "Początek końca". Domyśliłem się, że Tolga nie pójdzie do swojej nowej kobiety, tylko dlatego, że pojawiła się na uroczystej kolacji z okazji rocznicy. Wybrał pokój, w którym przebywa jego kobieta - Ilkin. Sama Ilkin jest w szoku, gdy widzi otwierające się drzwi, a zza nich wyłania się postać jej mężczyzny. No i Sinem jest wkurzona. Dziewczyna myślała, że mężczyzna weźmie, wpadnie do jej sypialni, ona rzuci mu się w objęcia - i wszystko będzie piękne i ładnie. Nie tym razem. Czy Sinem zostanie zwolniona przez Ilkin? W końcu - wszystko dobiegło końca... I bum! Sinem została postawiona przed faktem dokonanym. Konto na tym portalu społecznościowym "Berlin" zostało usunięte przez Ilkin, a sama Sinem zwolniona. Czyli wszystko idzie zgodnie z planem. Ale reakcja Sinem - piorunująca. Dziewczyna nie wytrzymała. Została perfidnie wykorzystana do planu Ilkin, i za wszystko musi teraz płacić. Ma się przenieść do działu, gdzie pracuje przyjaciółka szefowej - no ładnie... Nawet Ceren się oberwało Sinem wszystkich do kociołka wrzuci i ugotuje. Tolga nie jest w stanie zapanować nad sobą. "Wryła mu się" - doskonałe określenie. Jeśli nie ma Sinem - nie ma Tolgi. Ilkin z Burcin rozmawiają na temat Tolgi i tego, jaka pustka panuje w związku I & T. Sinem uzupełniała ten brak. Zamiast pikanterii, jest ochłodzenie. Sinem jednak się nie poddaje i robi wszystko, żeby spotkać się z Tolgą. Podstępem zdobywa zaproszenie na ceremonię wręczenia nagrody dla Tolgi (Tolga został laureatem nagrody dla najlepszego mężczyzny). Rozdział 2: Niech zacznie się gra.Krótki był ten fragment. Tolga wyrzuca jedyną pamiątkę po Sinem vel "Berlin" do kosza na śmieci i razem z Ilkin, udają się na ceremonię wręczenia nagród. Sinem również się tam zjawia - w czerwonej sukni. Wygląda nieźle. Lecz Tolga jej nie dostrzega. Młoda - nie płacz. Nie tym razem, to innym. Rozdział 3: Droga do piekła.Sinem w końcu zostaje zauważone przez swojego "ukochanego". I wyjawia swoje prawdziwe imię. To zabawne, że przez taki okres czasu, nie zapytał się jej o prawdziwe imię, tylko miał w pamięci "Berlin". Gdy się dowiaduje - pęka w nim coś. Po chwilach złości, biegnie za Sinem, która z płaczem wezwała taksówkę. I mamy pocałunek Tolga zakochał się w Sinem, a Sinem w Toldze. I co najlepsze - wszystko widziała ILKIN! Spodziewałem się tej sceny pod koniec odcinka - jednak uraczyli widzów wcześniej. To co za bombę szykują na koniec? Sinem dotrzymała słowa danego Ilkin - zrobi wszystko, aby być z Tolgą. Nad brzegiem morza, dochodzi do konfrontacji i wymiany zdań między I & T - facet nie jest w stanie wyjaśnić, dlaczego tak bardzo zbliżył się do Sinem. Ta go zaczyna obserwować na Instagramie (?) Chyba tak... I pan T. jedzie od razu do niej. Końcówka? Trochę zabawna... Miotająca się w samochodzie Demetka. A równocześnie Tolga robiący minetę Sinem. Miał być HIT, wyszedł KIT... Nie przekonała mnie ta scena i ta końcówka. Tak się to wszystko szybko wydarzyło. Wiele rzeczy na raz. Jak na początku było wolno, tak teraz akcja mknie w zastraszającym tempie. Jednak ogólnie oceniam pozytywnie odcinek. Ilkin po wypadku pewnie będzie dochodziła do siebie, a gdy będzie w szpitalu czy w domu na rekonwalescencji - to Tolga będzie przy niej. I znów chłop na rozdrożu stanie. Z jednej Sinem, z drugiej Ilkin. Której się w końcu odda całkowicie i pozostanie wierny? A może obie go wystawią?
|
|
|
Post by lucy on Oct 11, 2022 20:15:25 GMT
Matthias, to który lepszy? Ten, czy Kacis?
|
|
|
Post by Matthias on Oct 11, 2022 20:21:17 GMT
lucy zdecydowanie Dunyayla... Mimo, że oba nie są złe - w przypadku Kacis, większość rzeczy była dla mnie zagmatwana, poplątana i musiałem często się cofać w oglądaniu, żeby jeszcze raz zrozumieć, o co chodzi, i kogo ma na myśli. Jedna postać miała dwie ksywki, w zależności od tego, która strona się zwracała... A tutaj końcówki seriali, jak i zachowania głównej bohaterki - no przyznam, zaskoczyły mnie. Tylko ta Demetka. No w tym odcinku słabo zagrała. Jednak pomijając to, ogólnie lepiej odbieram ten serial .
|
|
goblin1994
Początkujący
|
Post by goblin1994 on Oct 12, 2022 21:24:35 GMT
Ilkin po wypadku pewnie będzie dochodziła do siebie, a gdy będzie w szpitalu czy w domu na rekonwalescencji - to Tolga będzie przy niej. Wątpliwe. Szczególnie, że wybrał Sinem, a nie ją. Będzie miała mu to za złe. Chyba, że polecimy standardem i straci pamięć Tolga będzie miał poczucie winy i będzie żałował (tak mi się wydaje, albo raczej mam nadzieję), ale Ilkin nie będzie chciała mu wybaczyć (na to bynajmniej liczę) co nie przekreśla tego, że Tolga będzie starał się ją odzyskać.
Ilkin może. Nie wiem jak zareaguje. Ale Sinem - nie. Ona się w nim zakochała i zrobi wszystko, żeby Tolga był jej i z nią pozostał.
|
|
|
Post by Matthias on Oct 17, 2022 19:51:12 GMT
Odcinek 5Mamy mały przeskok w czasie, o cały miesiąc do przodu... Ilkin z nogą w gipsie, wokół pełno butelek alkoholu. Burcin, przyjaciółka Ilkin, odwiedza ją w momencie, gdy ta sobie farbą maluje jakieś wzorki na gipsie, w który włożona jest stopa... Burcin przypomina przyjaciółce, że się rozstała z Tolgą - czyli Tolga wybrał jednak Sinem. Miałaś rację goblin1994. Tolga poszedł za inną. Tolga przyprowadza swoja nową ukochaną do apartamentu, który okazuje się być ich nowym mieszkaniem Padnę normalnie. I od razu opłacony czynsz z góry. Sinem - właśnie złapałaś Boga za nogi. Szkoda tylko, że kłamstwo (podszywanie się za Berlin, i wymiana wiadomości pomiędzy Ilkin a Tolgą) na chwilę obecną - nie ma prawa ujrzeć światła dziennego. A szkoda. Pewnie Tolga by zaczął spoglądać do kieliszka. I wrociłby do Ilkin? W końcu to ona z nim rozmawiała poprzez tę aplikację całą. A ta mała, która zasmakowała pieniędzy, spróbowała i udało się jej odbić partnera swojej szefowej Oj, oj oj - chyba jednak to kłamstwo ma małe i koślawe nóżki. Tolga wysyła lodzika, a Sinem się pyta, czy też ma loda wysłać Będziesz się smarkulo smażyła za ten udział w tej chorej grze Już straciłaś jedną kreskę. Zostały dwie. Jak szybko je stracisz i Tolga uświadomi sobie, że to nie Ty wymieniałaś z nim wiadomości? Rozdział 1. Nadchodzi słońce.Burcin sprowadza jakiegoś Kenana do domu Ilkin - Tolga wciąż nie wie o wypadku Ale tu się pokomplikowało... Chłop mieszkał z Ilkin i nawet po swoje rzeczy nie przyjechał? Z pewnością by zauważył, albo nieobecność partnerki, albo nogę w gipsie. Kenan jednak traci cierpliwość do swojej "nowej" pacjentki i trzaska drzwiami. Poddał się, czy jednak wróci? A może Ilkin będzie go potrzebowała? Tolga już tak szaleje na punkcie teatru, że porzuca rolę w serialu, dzięki któremu zebrał wiele pozytywnych opinii i się wybił, dla teatru, w którym tak naprawdę stawia swoje pierwsze kroki. Menadżer od niego odchodzi, producenci serialu powiedzieli, że nie chcą już z nim pracować. Jego postać zostanie uśmiercona. Czyli czuję, że nadchodzi wielki koniec Tolgi. Sinem pojawia się z wyrzutami sumienia u Ilkin, która od razu mówi jej wprost, że Tolga prędzej czy później się dowie, iż dziewczyną, z którą wymieniał wiadomości - nie jest Sinem, lecz ona. Jak przewidywalne są te sceny i kolejne kroki . I jeszcze dzwoni do Burcin, by przysłała tego jegomościa Kenana do siebie Tamten chyba przyleciał ile sił w nogach miał Rozdział 2. Nieczyste sumienie. Krótki rozdział. Tolga dowiaduje się przypadkiem o wypadku Ilkin. Jedzie do swojego kuzyna, menadżera, który ładnie mu mówi, żeby wy....ł z jego mieszkania i żył tym swoim nowym życiem, z nową panienką - czyli tak, jak chciał żyć . Rozdział 3. To koniec. Nazwa rozdziału od razu nasuwa myśl, że dla kogoś będzie to koniec. Tolga stoczy się na dno? Kłamstwo Sinem wyjdzie na jaw? Ilkin raz na zawsze zakończy historię z Tolgą? Sinem ma pretensje do Tolgi, że nie chce się z nią fotografować, dla dobra Ilkin... Że unika jej. A on proszę. Od razu wstawia zdjęcie wspólne na swój profil - co nie umyka pani I. Chyba w tym łóżku ciśnienie jej wzrosło jak zobaczyła tę fotografię Wypierdzieliła na podłogę wszystkie rzeczy i przedmioty, które należały do Tolgi, i Kenan posprzątał. No załamała się dziewczyna... Niby za nim tęskni, ale w środku nienawidzi. A Tolga? Wykorzystuje naiwną Sinem i w myślach błądzi za Ilkin... Odcinek taki przyjemny. Dużo się dzieje, i wiele pokazuje. Szybko mi czas zleciał.
|
|
goblin1994
Początkujący
|
Post by goblin1994 on Oct 17, 2022 22:57:15 GMT
Bardzo przewidywalny scenariusz, Matthias , nic innego nie mogło się wydarzyć. Ale i tak uważam, że ten serial jest bardzo dobry. Teraz mam tylko nadzieję, że cała akcja zostanie poprowadzona tak, że Ilkin nie da Toldze drugiej szansy Jeszcze jakby zniknęła Sinem, to już w ogóle byłby genialny odcinek i ogólnie serial
|
|
|
Post by mira on Oct 18, 2022 7:41:00 GMT
Matthias, w jakim języku oglądasz? Do finału już niedaleko więc mogłabym powoli zacząć oglądać, ale tak mi się nie chce czytać rosyjskich napisów... Poszukam jeszcze po angielsku. Metin podobał mi się w serialu "Kulup". Myślę, że tutaj też go polubię
|
|
|
Post by Matthias on Oct 18, 2022 17:19:59 GMT
goblin1994 liczę na to, że Tolga będzie chciał wrócić do Ilkin - porzuci Sinem, zostawi z manatkami, a tamta powie, że nie ma już dla niego miejsca w swoim życiu i będzie mizdrzyła się do Kenana, tego terapeuty . Skoro już ją nosił na swych rękach, to wiele nie potrzeba . Czekam jeszcze na scenę, gdy Tolga dowiaduje się, że był przez cały czas okłamywany, i wystawiany na próbę... I Sinem oberwie porządnie. mira - ja oglądam z polskimi literkami. Nie chce mi się szukać rosyjskich literek .
|
|
goblin1994
Początkujący
|
Post by goblin1994 on Oct 18, 2022 17:59:27 GMT
Matthias, scena w której Tolga dowie się prawdy i to jak potraktuje Sinem będzie moją ulubioną. A po tym jak Sinem zostaje wystawiona przed drzwi, chciałabym zobaczyć jak Tolga widzi szczęśliwą Ilkin z Kenanem
|
|
|
Post by Matthias on Oct 18, 2022 18:20:51 GMT
goblin1994 to możemy wziąć popcorn, usiąść razem na kanapie i czekać z niecierpliwością na tą scenę. I scenę, jak Tolga przypadkiem widzi Ilkin z Kenanem na jakimś spacerze, ona się potyka, on ją chwyta, i na jego oczach całuje Wiem - oklepany temat, ale tutaj idealny!
|
|
|
Post by lucy on Oct 19, 2022 9:01:37 GMT
Kolejny materiał zakulisowy.
|
|
|
Post by Matthias on Oct 22, 2022 20:57:20 GMT
goblin1994, mira, oglądałyście 6 odcinek? Odcinek 6Kolejny chwilowy przeskok czasowy. W niedalekiej przyszłości. "Nie jestem Berlin". A więc ta Tolga ma się zamiar dowiedzieć o kłamstwie Sinem? Pytanie tylko, kto za to odpowiada. Sinem sama chce, żeby Tolga się dowiedział, czy Ilkin podrzuca ten zeszyt z zamieszczoną ukrytą informacją. Sinem dowiaduje się z gazet, że Tolga porzucił rolę w serialu (140 odcinków, prawie jak Zakazane Jabłko ), dla roli w teatrze. Pytanie tylko, czy nie wyjdzie na tym jak Zabłocki na mydle. Mam nadzieję, że zarówno Sinem, jak i Tolga dostaną to, na co sobie zasłużyli. Facet znowu wspomina o wymienianych pomiędzy sobą wiadomościach, o tym jak się w nich zwierzał. Co ta biedna myszka może zrobić. Uśmiechem próbuje ratować sytuację i przytulasami. NIECH ON SIĘ DOWIE W KOŃCU . I wyrzuci ją na bruk. Rozdział 1. Cudowna Kobieta.W tym rozdziale wolałem się skupić na Ilkin i Kenanie, aniżeli Toldzie i Sinem. Tolga ma pewne problemy, jeśli chodzi o teatr. Nie potrafi się skupić, jest rozkojarzony, zapomina tekstu. Ilkin przychodzi na jego próbę i widzi, że z ukochanym nie jest najlepiej. Ale jak była w tym sklepie, i zobaczyła cenę sukienki, którą prawdopodobnie miała na sobie Ilkin - wbija Sinem w podłogę . Skąd weźmie na to pieniądze. Za wszelką cenę chce upodobnić się do swojej rywalki/idolki. Szkoda tylko, że rozbiła ten związek. No nic. Oni w tym rozdziale są takim mało znaczącym punktem. Tak jak już wspomniałem - Ilkin wysuwa się na prowadzenie, jeśli chodzi o zwrócenie uwagi widza. W pracy doskonale radzi sobie ze sprawą Gul, której związek się rozpadł. Podobnie z resztą jak jej. Postanawia z jednej strony podnieść tamtą na duchu, a z drugiej strony spróbować na nią wpłynąć, zmieniając niektóre fragmenty w wywiadzie. I udaje jej się! Numer się nowy ukaże z nieco zmienioną formą wywiadu i nowym zdjęciem tejże gwiazdy. Kenan dostrzega zmiany, chyba na plus. Lecz rejs na wodzie, małą łódeczką - to ważna scena dla tej znajomości. Ilkin w końcu udaje się przekonać partnera do tego, by cokolwiek powiedział o sobie. Il zadaje pytanie, przez co Kenan długo zastanawia się nad odpowiedzią. W końcu wspomina o śmierci i o pożegnaniu. Wnioskuję, że jego ukochana albo na coś chorowała, albo miała wypadek i żegnał się z nią na łożu śmierci. Przykre to jest. Gdy kocha się kogoś bezgranicznie, a śmierć postanawia zabrać tego człowieka . Rozdział 2. Pewnego dnia prawda wyjdzie na jaw.Tolga coraz bardziej jest podejrzliwy wobec Sinem. Zaczyna historia koło zataczać. Akcja z grzybami podczas kolacji - zapala lampkę w głowie Tolgi. Czy dziewczyna, która siedzi z nim przy stole, to naprawdę jest ta sama, z którą wymieniał wiadomości? Punkt kulminacyjny - przypomnienie czegoś co było zawarte w konwersacji. Sinem nie wytrzymuje i wybiega. Ile można? Kenan i Ilkin są w sklepie, gdy nagle ona widzi swego byłego ukochanego... Miłość jest silniejsza. Kenan leci ją ratować i podnosi na duchu. No dalej, pocałuj ją! Rozdział 3. Nie jestem Berlin.Impreza z okazji powrotu Ilkin do pracy, Kenan pomaga jej z niej wyjść w trakcie trwania - nie najlepiej się czuje jego pacjentka . Ale normalnie pożerał ją wzrokiem Kenan. Jakby mógł to by się na nią rzucił. Premiera spektaklu się przesuwa i co więcej, Tolga szybko spostrzega słowo Berlin w notatniku. Stąd bierze ołówek, i szybko zamazuje kartkę. I w tak oto piękny sposób dowiaduje się prawdy. Czy Sinem będzie się broniła? Czy wyjaśni mu wszystko? A tak pięknie się zapowiadało dziewczynie życie. Wszystkie koleżanki dowiedziały się, że Sinem jest w związku z wielkim i słynnym Tolgą . Ale najlepsze jest to, że Ilkin śni się s.e.k.s z Kenanem . I ta mina na końcu mówiąca - oj, będziesz mój kolego. Odcinek nie był zły, jednak myślałem, że jeszcze zobaczę coś pod odkryciu prawdy. No cóż. W 7 szykuje się mocna akcja .
|
|
|
Post by mira on Oct 22, 2022 22:06:38 GMT
Matthias, jeśli o mnie chodzi, to jeszcze nie obejrzałam pierwszego... Ale zrobiłam pierwszy krok, ponownie dołączyłam do grupy tłumaczącej ten serial na polski
|
|
|
Post by Matthias on Oct 23, 2022 9:19:33 GMT
mira a ja myślałem, że oglądasz na bieżąco
|
|
goblin1994
Początkujący
|
Post by goblin1994 on Oct 23, 2022 21:08:35 GMT
Matthias , właśnie skończyłam oglądać. Odcinek świetny, niestety z jednym ale ... Sceny Ilkin i Kenana (szczególnie ta podczas imprezy i końcowa (nie ważne że sen)) Cały odcinek mógłby być tylko z tą parą i byłby to cudowny odcinek - nie trawię Sinem Pierwsza scena i myślę sobie myślę, nareszcie Tolga odkrył prawdę, a tutaj napis "w niedalekiej przyszłości" - to było niefajne Ale zrekompensowała mi scena z ujawnieniem prawdy. Szczerze nie spodziewałam się tego w tym odcinku. Zaskoczyli mnie tym. I właśnie tutaj mam to ale ... Brakowało mi konfrontacji, albo tego jak Tolga będzie zachowywał się wobec Sinem po odkryciu, że to nie ona jest Berlin, dosłownie kilka minut dłużej i odcinek byłby bombowy. Co nie, Matthias , ? I uważam tak samo, że kolejny odcinek zapowiada się mega.
|
|
goblin1994
Początkujący
|
Post by goblin1994 on Oct 23, 2022 21:15:37 GMT
goblin1994 to możemy wziąć popcorn, usiąść razem na kanapie i czekać z niecierpliwością na tą scenę. Tutaj to nawet kieliszek winka będzie idealny I scenę, jak Tolga przypadkiem widzi Ilkin z Kenanem na jakimś spacerze, ona się potyka, on ją chwyta, i na jego oczach całuje Wiem - oklepany temat, ale tutaj idealny! Matthias,, scena moich marzeń. Nie ważne, że oklepana, ale byłaby idealna
|
|
|
Post by lucy on Oct 24, 2022 17:11:20 GMT
Dobrze, że nie zaczęłam oglądać, bo w listopadzie (dokładniej w połowie) serial ma być dostępny poza Turcją (więc i u nas - ponoć ma być dubbing ) W najbliższym czasie rozpoczną się też przygotowania do drugiego sezonu. i.imgur.com/Hx1nqG2.jpg
|
|
|
Post by Mavi on Oct 24, 2022 17:42:51 GMT
Matthias, czy jak się stanęło pi razy drzwi na 4 odcinku, to jest sens nadrabiać? Szczerze mówiąc te pierwsze 4 odcinki mnie tak zniechęciły, że nawet Zerrin mi nie pomaga, żeby obejrzeć.
|
|
|
Post by Matthias on Oct 24, 2022 17:44:47 GMT
goblin1994 no byłby bombowy, ale myślę, że skoro nie był ten, to następny. Zacznie iskrzyć coraz bardziej pomiędzy I & K, a Tolga się nieźle zdenerwował i zaatakuje pewnie Sinem. Jak myślisz, wyrzuci ją z mieszkania? Zobaczymy co pokażą nam w nowym odcinku lucy - ja wolę napisy. Zdecydowanie.
|
|
|
Post by Matthias on Oct 24, 2022 17:46:11 GMT
Matthias, czy jak się stanęło pi razy drzwi na 4 odcinku, to jest sens nadrabiać? Szczerze mówiąc te pierwsze 4 odcinki mnie tak zniechęciły, że nawet Zerrin mi nie pomaga, żeby obejrzeć. Mnie się podoba bardzo nowa relacja ilkin & Kenan. Więc dla nich głównie oglądam. Sinem i tolga - trochę nudą wieje.
|
|
goblin1994
Początkujący
|
Post by goblin1994 on Oct 24, 2022 20:48:08 GMT
Matthias , co do wątku Tolgi i Sinem, racja ostatnio wieje nudą. Za to wątek Ilkin i Kenana Co do Tolgi i ujawnienia prawdy. Mam cztery wersje: 1) jest taka jak twoja - dochodzi do konfrontacji i Tolga wystawia Sinem za drzwi 2) dochodzi do kłótni, ale załamany Tolga jedzie do swojego kuzyno-menagera i szuka u niego pomocy i wsparcia 3) zostawia Sinem w spokoju, oczywiście jest załamany itp, ale jego działania będą nakierowane na to, żeby Sinem sama się przyznała 4) Sinem powie prawdę, powie jaka to ona w nim zakochana, że chciała powiedzieć, ale bała się go stracić i takie tam, a Tolga zacznie się od niej odsuwać tak jak od Ilkin. Wersja nr 1 moim zdaniem jest najpiękniejszą wersją i taką bym sobie życzyła , ale po tym jak Tolga wybrał Sinem i jak odpuszczał jej te wszystkie wpadki po sprzecznych reakcjach czy dziwnym zachowaniu i jej kompletnej niewiedzy i "niepamiętaniu" (chociaż ostatnio się o to kłócili) treści wiadomości - mam dziwne wrażenie, że nie będzie chciał przyznać się do błędu i będziemy mieli wersję 3 lub 4. Jednakże jaka by wersja nie nastąpiła mam tylko nadzieję, że scenarzyści nie pójdą oklepaną wersją, że stara miłość nie rdzewieje, że nie mogą bez siebie żyć i w takim rozrachunku Ilkin i Tolga wrócą do siebie. Mam nadzieję, że inaczej zostanie poprowadzony scenariusz i Tolga zostanie sam.
|
|
goblin1994
Początkujący
|
Post by goblin1994 on Oct 24, 2022 20:56:04 GMT
Zapomniałam Matthias, zapytać się, ale czy ty też masz wrażenie, że to "koledzy i koleżanki z pracy" wydali Sinem na pożarcie dziennikarskim hieną? Bo ja odniosłam takie wrażenie. W końcu ta redaktor to koleżanka / przyjaciółka Ilkin, nie mogłaby przecież nie zostawić tego w spokoju, tylko raczej z przyjemnością wbiłaby szpilę, co Sinem wzięła za dobrą kartę - nagle ma tego co chciała, jest zauważana i lubiana ...
|
|
|
Post by lucy on Oct 25, 2022 12:30:41 GMT
|
|
|
Post by mira on Oct 25, 2022 13:37:16 GMT
Na grupie jest informacja, że odcinków jest 10. Aż się zdziwiłam, bo też mi się wydaje, że miało być 8. Jak dobrze pójdzie, to dziś odpalę sobie pierwszy. Jestem na bieżąco z tłumaczeniami "Baba", "Yargi", "Yali Capkini" i "Viola come il mare", nie pozostało mi nic innego, jak zabrać się za ten serial
|
|
|
Post by lucy on Oct 25, 2022 14:00:19 GMT
Bardzo możliwe, że wyszło w efekcie 10 odcinków. Choć sama nie widziałam takiej informacji, ale też nie śledzę zbyt dokładnie nowinek na temat tego serialu. Jutro się zresztą okaże, bo przed południem Disney+ powinien wrzucić zapowiedź odcinka (jeśli miałby to być ostatni odcinek to będzie z dopiskiem "bolum final").
|
|
|
Post by Matthias on Oct 25, 2022 14:47:09 GMT
goblin1994 czytam Twoje pomysły, co może się wydarzyć, i ja bym najlepiej połączył wszystkie razem . Najpierw zaatakuje, będzie chciał ją wyrzucić za drzwi, ona zacznie się tłumaczyć, powie że to Ilkin uknuła... Dowodów nie ma, bo konto usunięte zostało, a ona (Sinem) się w nim zakochała i nie może o nim zapomnieć. On z tego wszystkiego sam wychodzi, jedzie do kuzyna się upić, i potem pijany jedzie do Ilkin, gdzie zastaje Kenana, dochodzi do bójki... Co do tych "koleżanek"...Myślę, że w końcu większość dziennikarzy się o tym dowiedziała. Jednak nie mówię "nie", że za cała tą sprawą stoją słodkie koleżaneczki z pracy .
|
|
|
Post by Matthias on Oct 25, 2022 15:25:14 GMT
💫 Znana aktorka Mine Tugay przyznała, że lubi oglądać serial Disney Plus „Między światem a mną”. Jakość projektu jest niezaprzeczalnie bardzo dobra, oglądanie takiej pracy to po prostu przyjemność. Gratuluje całemu zespołowi serialu
|
|
goblin1994
Początkujący
|
Post by goblin1994 on Oct 25, 2022 15:51:03 GMT
On z tego wszystkiego sam wychodzi, jedzie do kuzyna się upić, i potem pijany jedzie do Ilkin, gdzie zastaje Kenana, dochodzi do bójki...
Matthias, bójka brzmi świetnie, ale nie wiem czy Kenan by się bij, co najwyżej dostałby prawego sierpowego i zaliczył glebę Albo bynajmniej ja nie wyobrażam sobie, żeby Kenan, oaza spokoju i rozsądku, brał udział w bijatyce, ale chętnie bym to zobaczyła.
|
|