Deleted
|
Post by Deleted on Nov 25, 2020 17:17:58 GMT
A jak daleko jestes z odcinkami? Jestem po 62 odcinku tureckim. To „tylko” 22 odcinki, nadrobisz w Swieta
|
|
|
Post by lucy on Nov 25, 2020 18:55:44 GMT
Z Tolgą mam taki problem, że on ani mnie nie powala urodą, ani swoją rolą, bo kompletnie mi do niej nie pasuje. W dodatku jedyną partnerką, z jaką wyglądał dobrze była Aybuke, reszta z jakiegokolwiek innego serialu w ogóle mi do niego nie pasowała. Ja właśnie od dawna zachodzę w głowę w czym tkwi rzekomy fenomen Tolgi. Pamiętam jak przed premierą FiS połowa forum się cieszyła, że dostał rolę prota. A ja nie dość, ze mam problem z jego urodą, to jeszcze aktorsko też mnie nie przekonuje. niemoc
|
|
Next
Moderator
|
Post by Next on Nov 25, 2020 20:47:17 GMT
Next , a jak Ci się patrzy na naszego "ulubionego" pięknisia, Tolgę? Właśnie mi się nie patrzy, jak on jest to często przesuwam. Jedynie jak jest w scenie z aybuke to patrzę bo lubię Aybuke. dla mnie on nie ma wyglądu na osobę która rządzi całym odziałem. wyglada jak chłystek co dopiero do wojska przyszedł. Już Ates wyglada i zachowuje się dojrzale. Historia Nazli i Ates mi się bardzo podoba . I tu o dziwo nie mam odruchów wymiotnych na słowo nazli jak to się dzieje w mucize doktor. Tych akcji czasem jest za dużo ale cześć przesuwam i głos Tolgi mnie lekko cofa. Ale serial ogólnie polecam. Czekam na przyszłe hot sceny atesa i nazli. Ates to ogień jak to mówi.
|
|
Deleted
|
Post by Deleted on Nov 25, 2020 21:19:23 GMT
Wzialem sie za drugi odcinek. Rozumiem, ze macie problem z tym aktorem i jego postacia - fakt, jest mlodziutki, ale wg mnie fenomen jegobohatera wsrod innych polega na tym, ze bral udzial w zamachu na centrum handlowe, potem uratowal ciezarna zakladniczke, a na koniec odbil corke szefa z niewoli. Sam. Mi nie przeszkadza, ze nie ma urody modela z katalogu, nawet mi to pasuje. Kutcze, podoba mi sie ten serial, wszystkiego w nim jest w sam raz. Chlopaki rzeczywiscie w wolnych chwilach jajcuja, a strzelanki sa naprawde fajnie zrealizowane. Az mam ochote zapisac sie do wojska.
|
|
|
Post by lucy on Nov 25, 2020 21:32:11 GMT
Wzialem sie za drugi odcinek. (...) Söz (3/328) @rafaelcaen skąd wziąłeś ponad 300 odcinków?
|
|
Next
Moderator
|
Post by Next on Nov 25, 2020 21:32:25 GMT
Właśnie tu jest taki sam problem jak z Aliną jest drewniany i mało przekonujący. Ja mu nie wierze nie jest dla mnie autorytetem na jakiego pozuje jego rola w serialu. {Spoiler} To co zrobiła Nazli dla Atesa jest piękne i jednocześnie przykre. Że by Ates mógł być z swoimi przyjacielami zrezygnowała z miłości związku by on mógł zostać tam gdzie jest. I nie rozumiem to co zrobili rodzice że chcieli ją wysłać do stambułu. Przecież ona jest dorosła nie rozumiem tego. Zwłaszcza że rodzice nazli poznali się i pokochali w takim wieku jak jest teraz nazli.
|
|
Deleted
|
Post by Deleted on Nov 25, 2020 22:18:20 GMT
Wzialem sie za drugi odcinek. (...) Söz (3/328) @rafaelcaen skąd wziąłeś ponad 300 odcinków? Z Youtube. Zaczeli wrzucac pozna wiosna z napisami hiszpanskimi (angielskimi pewnie tez) na oficjalnym kanale serialu jako “La Promesa”. Pocieli odcinki na 30- lub 45-minutowe odcinki i wyszlo 328. Dla mnie bomba, bo lepiej mi sie oglada 3 takie odcinki dziennie niz jeden 2-godzinny.
|
|
Next
Moderator
|
Post by Next on Nov 26, 2020 1:45:15 GMT
Ale to są krótkie odcinki pewnie po 45 minut. Ja oglądam na grupie TS jest ich 84 i są po ponad 2 godziny.
|
|
Deleted
|
Post by Deleted on Nov 26, 2020 8:18:18 GMT
Drugi odcienk zaliczony. Poki co, jestem caly czas pod wrazeniem serialui wszystko w nim uwazam za po prostu I DE AL NE. Jest akcja, jest humor, jest romans. I co najbardziej zaskakujace to to, ze scenarzysci latwo odnajduja sie w kazdym tym gatunku: sceny obyczajowe / romantyczne sa takie jak powinny byc; sceny akcji wbijaja w fotel (swietne ujecia, czuje sie jak bym tam byl razem z nimi!), a sceny komediowe to po prostu miodzio - kazdy romcom moglby pozazdroscic im humoru. Fatih zakochany w swojej broni - nie wiem, co w nim widzicie, bo dla mnie to jego uczucie do “Goncy” jest delikatnie mowiac niezdrowe. Ale postac i tak bardzo fajna, zlozona. Jedynak z bogatej rodziny, troche samotnik, zakochany w ksiazkach i swojej broni. Rudego (nie pamietam imienia) po prostu kocham!!! Jego teksty wywoluja u mnie wrecz salwy smiechu, jak widzialem jak podszedl do kobiety w hotelu i zaproponowal jej ognia, chociaz nie palila, wiedzialem, ze to bedzie najlepszy watek w tym odcinku. Szkoda, ze zbiry go pokonaly, na szczescie finalnie to on wyszedl zwyciesko z tej bitwy. Ten glowny psychol (Cokal, Cokul?) - boje sie go!!! Aktor patrzy spode lba, a w jego oczach widac tylko bialka brrrr! Mam nadzieje, ze przywodca kompanii (od tej porwanej corki) przezyje zestrzelenie samolotu przez psychola.
|
|
Next
Moderator
|
Post by Next on Nov 26, 2020 10:44:37 GMT
To ty jesteś jeszcze na 1 odcinku.
|
|
Deleted
|
Post by Deleted on Nov 26, 2020 11:50:17 GMT
3. odcinek zaliczony. Spodobala mi sie historia mlodziencow, szkoda, ze panna mloda okazala sie czarna wdowa chociaz taka niewinna sie wydawala. Atesa kocham. Mysle, ze stworza z Nazli fajna pare. Dziennikarka i doktorka poki co mnie bardziej denerwuja niz interesuja. Dobraly sie... Ten koles, co chce zginac na polu walki mnie przeraza. Podejrzewam, ze okaze sie kretem. Bo, ze w wojsku jest lub bedzie kret, to pewne bardziej niz na 100%.
|
|
|
Post by Alex on Nov 26, 2020 12:30:03 GMT
Ja właśnie od dawna zachodzę w głowę w czym tkwi rzekomy fenomen Tolgi. Pamiętam jak przed premierą FiS połowa forum się cieszyła, że dostał rolę prota. A ja nie dość, ze mam problem z jego urodą, to jeszcze aktorsko też mnie nie przekonuje. Poznałam Tolgę właśnie w FiS, ale nie dałam rady dokończyć nawet pierwszego odcinka. Kompletnie mi tam nie pasował, podobnie zresztą jak w Soz, ale tutaj na szczęście jest wiele innych postaci, które są warte uwagi. On mi jedynie jako-tako pasował do Aybuke i może z Leylą, z Deniz, Hande w ogóle mi nie pasowali wizualnie, o Cansu nawet nie wspomnę. Jeśli chodzi o kobiety to szczerze mówiąc na początku też miałam problem z postacią Eylem, trochę mnie irytowała, ale później nastąpił zwrot akcji i stała się moją ulubienicą, a zaraz po niej Nazli. Bahar mnie za to strasznie męczyła, reszta była mi raczej obojętna. Co do Atesa to po pierwszym odcinku zastanawiałam się skąd oni go wzięli, ale po drugim i akcji w hotelu to już pokochałam gościa I jego wątek z Nazli. Najlepsze są sceny, kiedy na misjach specjalnych musi spławiać kobiety mega pozytywna postać Next {Spoiler} Ja w ogóle nie rozumiem, o co była ta cała afera. Guler nawet sama powiedziała w ostatnim odcinku pierwszego sezonu, że Erdem by się ucieszył, gdyby się dowiedział o związku Nazli i Atesa. Niepotrzebnie dramę nakręcili, ale ona mi zaimponowała, jak z nim zerwała. Nie spodziewałam się. Kesanli to wariat, jakich mało Jest jeszcze lepszy niż Fethi i jego miłość do Goncy.
|
|
Next
Moderator
|
Post by Next on Nov 26, 2020 12:46:42 GMT
Ja jestem już po 26 odcinkach . {Spoiler} To co zrobiła nazli to jest miłość . Ponieważ tak bardzo kocha Atesa że woli by on został z przyjaciółmi zrezygnowała z niego. Ta scena w domu jak ona nic nie je. I mdleje ojciec zanosi ją do łóżka . On aż tak jest głupi nie widzi tego. Może to jest pierwsza miłość nazli ale ona traktuje ją poważnie i to jest ta jedna jedyna. Te listy jak sobie wymieniali. : ( nazli się boi że Ates o niej zapomni a on tylko ją będzie kochał do samej śmierci to jest piękna miłość . Poświęcenie siebie dla dobra innej osoby to jest bardzo piękne. Nie mogę się doczekać co będzie dalej.
Ja się dziwie jednemu nazli powinna się wyprowadzić z domu na złość rodzicom pokazać im. Pracować nawet na zmywaku ale zarabiać na siebie być samowystarczalnym a potem ojczulek by nic nie zrobił. Ale pewnie by się wyżył na atesie tak źle i tak niedobrze.
Alex przewidziałem to że aghia będzie ojcem yavuza . Od pierwszej sceny gdy go uratował po tym wypadku gdy się strzelali nie pamięta który to odcinek.
|
|
Next
Moderator
|
Post by Next on Nov 26, 2020 13:04:49 GMT
Atesa kocham. Mysle, ze stworza z Nazli fajna pare. Ja też na to liczę bo się bardzo kochają i pasują do siebie. Mieć taką osobę obok siebie to skarb, z nim można konie kraść . bardzo sympatyczna postać . I aktor odgrywający te rolę jest świetny.
|
|
|
Post by Alex on Nov 26, 2020 13:19:36 GMT
Next , {Spoiler}Agah mi od początku nie masował na anty-bohatera, więc myślałam, że okaże się wtyczką, ale że ojcem Yavuza? W szoku byłam, ale pozytywnym. Ja to byłam tak wściekła na rodziców Nazli za te akcje... "Jak będzie z Atesem to będzie cierpieć", no ale bez niego to szczęśliwa jest. Na pewno. Nienawidzę takiego trzymania dorosłych dzieci pod kloszem, a to niestety częste w turkiszach, niech się uczą na błędach. Ja uwielbiam i Atesa i Fethiego, więc wszystkie ich wspólne sceny to dla mnie coś pięknego, ale to jak Fethi mu przyniósł list od Nazli to mistrzostwo, po tym co mu nagadał o Eylem, że zachowuje się jak idiota, dał się omamić kobiecie itd. Chciałam, żeby ich bardziej "zaprzyjaźnili", może coś takiego jak Feyzullach i Kesanli, ale oczywiście nic z tego nie wyszło. Mieli kilka scen, które mi się podobały, ale szału nie było. Właśnie tutaj myślałam, że zrobią dramę u EyFet przez to, że go "zdradziła", ale mnie zaskoczyli. Fethi to świetny facet, nawet nie potrzebował wyjaśnień, od razu wiedział, że nie mogła tego zrobić.
|
|
|
Post by Alex on Nov 26, 2020 14:12:25 GMT
Jeszcze muszę wrzucić Historia pewnych zaręczyn:
Uwielbiam ich serduszkoo
|
|
Deleted
|
Post by Deleted on Nov 26, 2020 14:19:46 GMT
Atesa kocham. Mysle, ze stworza z Nazli fajna pare. Ja też na to liczę bo się bardzo kochają i pasują do siebie. Mieć taką osobę obok siebie to skarb, z nim można konie kraść . bardzo sympatyczna postać . I aktor odgrywający te rolę jest świetny. Absolutnie, bardzo fajna postac i aktor doskonale sie w niej odnajduje.
|
|
Next
Moderator
|
Post by Next on Nov 26, 2020 21:22:54 GMT
Jeszcze muszę wrzucić Historia pewnych zaręczyn:
chyba nawet wiem czyje te zaręczyny. I jak tu nie kochać. Atesia. Alex {Spoiler} Mnie się zapaliła lampka od razu jak po tym jak on robił zdjęcia i zaszedł go i ogłuszył a potem mu życzył powodzenia. Tylko nie wiem czemu zlecił zabójstwo matki yuvusa.
Co do naszej parki ognia i nazli jestem ciekaw ci będzie w dalszych odcinka czy ojciec na to zareaguje .
|
|
|
Post by Alex on Nov 26, 2020 21:26:58 GMT
Jeszcze muszę wrzucić Historia pewnych zaręczyn: chyba nawet wiem czyje te zaręczyny. I jak tu nie kochać. Atesia. lol A to wcale nie musi być takie oczywiste jak się wydaje Myślałam, że padnę na tej scenie, miny chłopaków to mistrzostwo
|
|
Next
Moderator
|
Post by Next on Nov 26, 2020 21:31:07 GMT
Po gifach wydaje mi się że to zaręczyny tego sapera i koralika. Nie pamietam jego imienia. Ale nie gadaj że nazli z ogniem.
|
|
|
Post by Alex on Nov 26, 2020 21:35:34 GMT
Po gifach wydaje mi się że to zaręczyny tego sapera i koralika. Nie pamietam jego imienia. Ale nie gadaj że nazli z ogniem. Nazli z ogniem będą lepsze Do związku Atesa i Nazli to jeszcze trochę (takiego oficjalnego), a do reakcji ojca jeszcze dalej
|
|
Next
Moderator
|
Post by Next on Nov 26, 2020 21:38:52 GMT
Ale ojciec wie już że nazli kocha Atesa. Co stwierdzi że się odkochała.
|
|
|
Post by Alex on Nov 26, 2020 21:52:36 GMT
Ale ojciec wie już że nazli kocha Atesa. Co stwierdzi że się odkochała. Chodziło mi o reakcję ojca, jak już będą razem oficjalnie. Dokładniej jak Ates przyjdzie prosić o jej rękę A jak już przy tym jesteśmy to przykład romantyzmu Kesanliego: Ates mówi chłopakom, że chce się oświadczyć Nazli w bardzo wyjątkowy sposób, a Kesanli na to (o ile dobrze pamiętam ), że mają skoczyć ze spadochronem i w trakcie lotu ma się jej oświadczyć, ... Mają nie zabierać ze sobą spadochronu
|
|
Deleted
|
Post by Deleted on Nov 26, 2020 23:03:21 GMT
Odcinek 4. Duzo spokojniejszy, ale wciaz jest ciekawie. Doktorka i dziennikarka sa siebie warte. Ta druga goni za sensacja zamiast za rzetelna informacja i szuka wrecz dowodow na to, ze wojsko atakuje i zabija cywilow. A Bahar? No coz, tyle razy juz widziala zolnierzy w akcji, sama stala na celowniku jako zakladniczka i nie smie wyprowadzic przyjacioleczki z bledu. Jak tak dalej pojdzie, to zaczne je przewijac. Jedyny hotel w miescie i kazdy sobie do niego wchodzi i idzie do pokoju, po czym wychodzi. Wow. Yavuz spieprzyl akcje majaca na celu zlapania Colkana. Jego leb wystawal zza skaly i zostal zauwazony. A na takiego machote i przywodce sie kreuje. Ale, ze sam wszystko zepsul i tak pewnie sie nie dowie. Atesa kocham. On jest Ci moj. Jak sam to dobrze ujal Next , z nim mozna konie krasc. Najfajniejsza i najciekawsza postac w calym serialu, a wlasciwie przeciez jeszcze go nie znamy. Zal mi zolnierza, ktorego zona znowu poronila. Rozumiem, jak jej jest ciezko bez niego, ale rozumiem tez i jego, ze to, co robi to misja i powolanie. Bardzo ciezka sytuacja. Matka namierzyla mlodemu narzeczona. Cos podejrzewam, ze dziewczyna tez podeslala spreparowane zdjecie swojej cioteczce i tez udaje przed nia, ze jest gdzie indziej niz naprawde jest i ukrywa, co robi. Byloby smiesznie, gdyby sie okazalo, ze tak wlasnie jest.
|
|
|
Post by Alex on Nov 26, 2020 23:34:47 GMT
Zal mi zolnierza, ktorego zona znowu poronila. Rozumiem, jak jej jest ciezko bez niego, ale rozumiem tez i jego, ze to, co robi to misja i powolanie. Bardzo ciezka sytuacja. Trochę patowa sytuacja. Miałam nadzieję, że tym razem im się uda... Było mi ich strasznie szkoda, szczególnie jej, ale w końcu wiedziała na co się pisze, wychodząc za żołnierza... Podziwiam, ja nie wiem czy bym potrafiła tak żyć.
|
|
Next
Moderator
|
Post by Next on Nov 26, 2020 23:39:25 GMT
Skończyłem 27 odcinek nazli w nim jak kod napłakał. Jedna scena w tym schronisku i u bahar jak się pytała o Atesa tyle. {Spoiler} Kochany ojczulek na powitanie syna ryp nóż w brzuch. Co za oryginalny sposób na okazywanie miłości.
|
|
|
Post by Alex on Nov 26, 2020 23:46:38 GMT
Next Każdy kocha na swój sposób Bahar i Yavuz dobrze się dobrali. Ojcowie terroryści, jeden zakopuje córkę żywcem, a drugi rani nożem syna...
|
|
Next
Moderator
|
Post by Next on Nov 26, 2020 23:50:15 GMT
Alex {Spoiler} No tak ojczulków mają takich samych u chyba z tej samej organizacji terrorystycznej .
Co z tą dziewczynką z obozu po tym jak jej wujek zmarł. Oni ją zaadoptują czy oddadzą do adopcji.
|
|
|
Post by Alex on Nov 26, 2020 23:57:01 GMT
Next Nie, na początku będą się nią chyba trochę zajmować, ale szczerze mówiąc to nie mam pojęcia, co się z nią ostatecznie stało. Chyba po prostu zniknęła i już więcej o niej nie wspomnieli.
|
|
Next
Moderator
|
Post by Next on Nov 26, 2020 23:58:46 GMT
Czyli taki chwilowy zapychacz. Ja czekam na odcinek kiedy wreszcie Ates z nazli się spotkają . Skończyłem 27 a 28 będzie chyba nudny. {Spoiler} Yuvus pewnie odejdzie z wojska bo ma ojca terrorystę.
Patrzyłem na fragmenty 3 sezonu i nie widziałem yuvusa. Tolga odszedł z serialu czy ja tylko na takie fragmenty trafiłem .
|
|